Hodjanernes Blog

14 august 2009

Svensk – ufrivillig – sarkasme.

Vedlagte skærmdump stammer fra dagens netudgave af “Sydsvenskan“.

knivattack Læser man artiklen om knivstikkeriet, fremstår det som klassisk kulturberigelse. Knivstikkerne er “unge mænd” uden nærmere beskrivelse – hvilket akkurat som herhjemme betyder muslimer.

At man så iøvrigt nærmest rydder forsiden med fnysende artikler og billeder fra “flæbefrontens” optøjer i Kjøwwenhavnistan, hvor hele koret af Gutmenschen, autonome Einsatz-gruppen og kiksede politikere åbenbart var på gaden for at få endnu flere kulturberigere på livslang forsørgelse i Mohammedanmark, vil jeg tillade mig at kalde utilsigitet komisk. Næsten på højde med Samarbejds-Politikens og DanMarx Radios markskrigeriske latterlighed.

Hvilket bringer mig videre til den højst usædvanlige handling at rose alle de danske medier. Nemlig for at vise adskillige filmklip fra tumulterne ved Brosons Kirke. Det kan nemlig godt være, at de i deres positioner på toppen af deres selvrejste helgensøjler virkelig tror at de dermed kan tvinge tårerne og den selvgode nattesøvn frem hos seerne, men de tror fejl.

Ser man bort fra det ‘segment’, som i aften var på flagellantoptog i Rantzausgade, vil enhver ædru dansker ryste på hovedet og sende deres varmeste tanker og medfølelse til de hårdt prøvede politifolk som skal stå model til ikke alene spytklatter, fornærmende tilråb og diverse kasteskyts, men også den såkaldt ‘danske’ presses hetz og beklikkelse af dem. Min egen væmmelse over disse bladsmørere og skærmtrolde er ubeskrivelig. Så det det undlader jeg – man er vel et behøvlet menneske…

Skriv en kommentar »

Endnu ingen kommentarer.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: