Hodjanernes Blog

30 juli 2009

Had og frygt uden logik

SATIRE.

Mange af dem, som kritiserer muhammedtegningerne, forsvarer samtidig brugen af kommunale kroner til at forfatte rap-tekster, der reserverer en »enkelt patron, for Messerschmidt, for han snakker masser shit.« Det viser, at hadet til Messerschmidt og respekten (frygten) for Muhammed er så stor, at logikken må vige – for alle er jo enige om, at det er o.k. at tegne Morten Messerschmidt med en bombe i turbanen, mens det ikke er en offentlig opgave at finansiere nævnte rap-tekst med Muhammed i hovedrollen.

Michael Sandfort; Frederiksborg Amts Avis 28.07.2009

1 kommentar »

 1. Forklaringen er den enkle, at muslimer opfatter deres elskede pædofet på følgende måde (citat fra muslimsk børneopdragelsesbog, tidligere bragt her på bloggen):
  “Han havde den bedste opførsel og de bedste manerer. Han var altid from og beskeden og var meget genert overfor andre. Han sårede aldrig nogen og han var heller ikke misundelig eller jaloux på nogen. Han ønskede altid det bedste for andre og gav hellere end gerne alt hvad han ejede, for at andre kunne få det godt.”

  En sådan person, med så fremragende menneskelige egenskaber, kan man naturligvis ikke gøre nar af, eller omtale på nogen nedladende måde. Det vil være meget upolitisk korrekt.

  Når man så samtidig har venstre-radikale synspunkter, er ethvert angreb på en DF-repræsentant samtidig retfærdiggjort. Og det gælder både blandt islamisterne selv og deres politiske venner blandt repræsentanterne for den danske statskirke.

  I denne sammenhæng ser vi naturligvis atter bort fra, at begge parter betales et ‘fyrsteligt’ underhold af du og jeg, så de på fulde maver, og optændte af uforløst virkelyst, kan gå ud og hagle ned på det samfund, der både brødføder dem, og forsvarer deres ret til at ødelægge det selvsamme.

  Like

  Kommentar af Olie Pedersen — 30 juli 2009 @ 15:12


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: