Hodjanernes Blog

24 juni 2009

Fantastisk observation: ‏10 TRIN TIL PERFEKT INTEGRATION

Filed under: Danmark, Hodja, Immigration — Tags: — Hodja @ 19:46

Hvilken fantastisk observation :

Dansk kultur er mangfoldig. Når nydanskere vil lære danskere at kende, er det vigtigt at være opmærksom på de kulturforskelle, der er mellem danskerne. Dansk kultur er ikke en enhedskultur, som alle bakker op om. I hvert fald ikke når det gælder to vigtige områder som humor og musik.” citat s.4 fra  DCIA ‘s rapport .
Se de utroligt nærgående spørgsmål om danske humor, komikere og sange, men intet om  kerneværdier,socialt ansvar, konfliktløsningsstrategier  autoritetsbegreber,forældrerolle eller opfattelse af politisk kultur i bilag 1.

Læs og download rapporten på http://10trin.dk/testdigselv/.

Tip: Kirsten Damgaard, kulturpsykolog.

8 kommentarer »

 1. ” Ville du tillade, at dine børn fandt sig
  en muslimsk kæreste”. “Ja”, svarer 73%. Det tror jeg absolut ikke på!. Det udsagn afslører rapporten som bestilt arbejde.

  Like

  Kommentar af Slyrgraff — 25 juni 2009 @ 08:06

 2. Var der nogen, som så programmet?

  Det var sådan set meget sødt og naturligvis ret naivt. En del af de indvandrere de talte med lød som om de gerne ville integreres bedre. So far so good.

  Midt i det hele siger en tørklædeklædt pige (som iøvrigt lød rimelig kvik resten af tiden) at hun ikke kunne gifte sig med en dansker pga. sin tro.

  Jeg gentager: Helt henkastet og uden at arrangørerne på nogen som helst måde siger noget til det, siger hun, at hun ikke kan gifte sig med en dansker pga. sin tro. Den får bare lov at flyve. I et program om integration. Nånå, videre i programmet. Hun kan sikkert integreres alligevel?

  Her er Poetens oversætterservice ™ klar med en klarificering:

  Det pigen siger er: “Jeg kan desværre ikke integreres 100% pga. min jernaldermytologi.”

  “Jeg tror beklageligvis, at et almægtigt væsen, som har skabt universet med dets trilliarder af planeter, stjerner og andet og som i virkeligheden kunne være fuldkommen ligeglad med en enkelt type pattedyr på en ikke særlige speciel planet i et gennemsnitligt solsystem, af uransagelige årsager er komplet besat af, at jeg dækker mit hår til og hvem jeg dyrker sex med.”

  “Dette tror jeg iøvrigt på uden nogensinde at have set det mindste smule bevis for, at det rent faktisk skulle være sandt. En langt mere logisk forklaring er selvfølgelig, at religionen er 100% menneskeskabt og bruges som et værktøj til social kontrol. Det ville forklare alle selvmodsigelserne i den i en håndevending. Men mine forældre indoktrinerede mig til at tro på det og nu er min evne til kritisk tankegang væk.”

  “Men hvis jeg prøver at slippe fri af dette tyranni og adoptere sekulære værdier, kommer mine venstrefløjsvenner løbende og fortæller mig, at jeg bryder alle deres kulturelle stereotyper, hvis jeg ikke er muslim længere og det går jo virkelig ikke.”

  “Deres standardmodel for en pige fra mellemøsten er, at hun ikke kan fungere uden sin overtro, hun er for dum og primitiv til at blive lige så gudløse, som langt de fleste af dem selv er og at hun iøvrigt ikke lever op til deres idealer om, at folk fra mellemøsten skal være ofre, hvis hun bryder fri af religionens lænker. Så der er ingen hælp at hente der.”

  “Der er også en god chance for, at jeg lider fysisk overlast, som regel uddelt af min familie, hvis jeg forsøger at slippe min religion.”

  “Så jeg beklager, men min tro gør, at jeg ikke kan integreres.”

  Sådan. Fixet.

  Like

  Kommentar af Poeten — 25 juni 2009 @ 11:34

  • 😀 Når du og jeg, der er så dumme, kan se det, hvorfor kan alle de andre kloge så ikke?

   Like

   Kommentar af ManInBurka© — 25 juni 2009 @ 13:44

   • Intelligens er formodentligt også underlagt relativitetsteorien 😕

    Desuden kan man konstatere, at med alle de mange former for intelligens folk nu om dage er i besiddelse af, så er der vel ikke noget at sige til, at det hele af og til korsslutter.

    Like

    Kommentar af Fidibus — 25 juni 2009 @ 14:08

   • Det er jo lige det, MIB. Så snart pigen siger kodeordet “min tro gør at…”, slår selv de klogeste hjerner fra og alt hvad der derefter siges er lige så naturligt som fuglesang, ligegyldigt hvor absurd det er. Hun kan ikke gifte sig med en dansker = hun kan ikke integreres. Jeg siger ikke, at hun skal (altså gifte sig med en dansker). Overhovedet ikke. Forelsker hun sig i en araber, er det selvfølgelig fint. Men at et ægteskab med en dansker slet ikke kan komme på tale – ever – er det præcis modsatte af integration. Så er parallelsamfundet uundgåeligt.

    Det som intervieweren (der med garanti er velmenende) skulle gøre var at stoppe hende, når hun siger “På grund af min tro…” og bombardere hende med kritiske spørgsmål. Men åh nej, det må man jo ikke, for man skal vise respekt for tro. Også selv om den ubetinget og åbenlyst er den største enkeltkilde til fejlslagen integration.

    Så forklaringen er simpel: Når tro nævnes, gør en eller anden form for programmering, at selv velmenende mennesker med en høj IQ øjeblikkeligt får et Homer Simpson-agtigt udtryk i øjnene, deres IQ falder midlertidigt til lidt under stuetemperatur og alt hvad der siges kan bare få lov at flyve uden spørgsmålstegn af nogen art.

    Derfor.

    Like

    Kommentar af Poeten — 26 juni 2009 @ 11:21

 3. *ørl*

  Like

  Kommentar af Mads — 25 juni 2009 @ 13:18

 4. Jeg tog testen og får skubbet i skoen, at jeg er “assimilist”. Men det er jeg altså ikke, for jeg vil slet ikke have dem her…

  Like

  Kommentar af ManInBurka© — 25 juni 2009 @ 13:40

 5. Integration er lavet af det samme stof som Kejserens nye klæder.
  Skrædderne malkede kejseren, integrationens eksperter malker skatteyderne.
  Assimilation er det eneste, der har sin gang her på jorden og der findes kun et alternativ. Og det er ud af klappen.

  Like

  Kommentar af Menig 442 — 25 juni 2009 @ 21:13


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: