Hodjanernes Blog

14 juni 2009

Geert Wilders i DDR’s “Døde Linie”.

Så skete det alligevel: et nogenlunde sobert interview i DanMarx Radio!

De fleste af vore læsere har sikkert allerede set det. Men jeg er vel ikke den eneste tvangslicensbetaler, der ikke kan se ‘den hemmelige kanal’? – DanMarx Radio mener ikke, at licensbetalere på småøer og helt ude på Lars Tyndskids mark kan forstå det højpandede niveau alligevel, så hvorfor forurene atmosfæren med politisk korrekte elektromagnetiske felter, der blot ville være spildte Allahs ord på Balle-Lars? – Nå, men takket være blogosfæren så jeg dette interview og må indrømme – hvor nødigt jeg end vil – at den pågældende journalist faktisk undlod at afbryde Wilders mere end to gange og desuden holdt sine egne fordomme passende i baggrunden.

Så ros til ham. Ikke mindst fordi hans spørgsmål: “hvor mange muslimer skal deporteres” faktisk tog Wilders på det gale ben. I stedet for at svare “alle”, snakkede han om demografi, trak i land og vævede om “lovlydige muslimer” som om dette begreb ikke var en contradictio in terminis. Med mindre vi altså taler om Shari’a-lov. Men døm selv:

OPDATERING: Interviewet bliver brugt på den hollandske avis de Volkskrants website.

4 kommentarer »

 1. Så er vi jo også nogen som ikke har TV, fordi det er en ensidig, fordummende og en efterhånden anakronistisk teknologi.
  For at svare på interviewerens spørgsmål: Så mange som overhoved muligt.

  Like

  Kommentar af rettentilselvforsvar — 14 juni 2009 @ 21:20

 2. Flertallet af de fremmede i vesteuropa(de fleste af dem kommer fra islamiske middelalderstater) er økonomiske flygtninge eller lykkejægere. Af økonomiske og sociale grunde bør de repatrieres så hurtigt, det er muligt.

  Like

  Kommentar af Jørgen — 14 juni 2009 @ 21:30

 3. Nå, så fik jeg endelig fri og kunne se interviewet.

  Jeg må sige jeg er helt enig med Skjoldungen. Kurt Strand forsøger virkelig at tage Wilders alvorligt og han lyder oprigtigt interesseret i at høre hvad manden har at sige. Det lyder næsten som om han er villig til at anerkende Wilders grundlæggende præmisser. Jeg er derfor også meget uenig med Kim Møllers kritik på Uriasposten, hvor han kritiserer Strand for at ville trække en grov generalisering ud af Wilders. Her synes jeg virkelig der er tale om god og objektiv journalistik. Godt gået DR.

  Anyway, det er dejligt at høre Wilders sige præcis det som mange mener. Han taler ikke uden om eller forsøger at trøste os med værdiløs tale om integration og den slags pjat. For ham er det: Ud eller opfør jeg ordentligt.
  Det er sund fornuft og noget som Dansk Folkeparti kunne lære meget af.

  Like

  Kommentar af rettentilselvforsvar — 15 juni 2009 @ 03:23

 4. Endvidere må de utilpassede og kriminelle fremmede af hensyn til de danske/vesteuropæiske borgernes sikkerhed udvises så hurtigt, det kan lade sige gøre.

  Like

  Kommentar af Jørgen — 15 juni 2009 @ 21:38


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: