Hodjanernes Blog

5 juni 2009

Spanien vil forbyde alle religiøse symboler i det offentlige rum

Filed under: Politik, Politisk korrekte, Spanien/Portugal — Tags: , — Hodja @ 12:58

The Spanish government will ban all religious symbols from public spaces such as schools, hospitals, barracks, and jails and also in all official ceremonies as the swearing-in ceremony of Ministers, which was, until now, a Bible oath in front of a crucifix.

6 kommentarer »

 1. #This will take effect following the approval of a new law on Freedom of Religion and Beliefs#

  Skulle det ikke bare hedde: “a new law on restriction on Religion and Beliefs” ?

  Der er jo ingen tvivl om hvorfor vi nu skal til at forbyde religion i det offentlige rum .
  De intolerante muslimer vil ikke akseaptere at religion er en privat sag for langt de fleste europæer og at de derfor ikke belemmer alle andre med deres med deres tro i offentlige rum .

  Og fordi vi er så skide tolerante og ved at muslimer reagere med vold hvis vi peger på problemet og stiller krav om at respektere vores uskreven spille regler.
  Jeg så er vi nu klar til at forbyde religiøse symboler der har været en del af vores kultur i over 1000år .

  Måske vi i stedet bare skulle forbyde dyrkelsen af Islam i Europa og gøre det til et ultimativt krav til alle nytilkomne at konvertere til kristendom eller bekende sig som ateist?.

  Hvad bliver det næste at det bliver til en EU lov og vi så ender med en rødfane i flagstangen på grund af vores egen godhed?

  Forbyd nu forhelved bare Islam ramte personer i stedet for at lovsmadre hele vores frie verden på grund af en folk utaknemmelig religions rundtosser fra ørken ! .

  Like

  Kommentar af Mosemanden — 5 juni 2009 @ 14:34

 2. Enig, islam er problemet, ikke den sekulære udøvelse af kristendommen, som vi ser den i Europa.

  Jeg mener dog ikke man kan forsvare et forbud mod islam, men man kan sende muslimerne hjem hvor de hører til, og så lære at leve med at der stadig er nogle idiotiske konvertitter af europæisk oprindelse. De udgør heldigvis en meget lille gruppe.

  Like

  Kommentar af rettentilselvforsvar — 5 juni 2009 @ 17:50

 3. Nej selvfølgelig skal vi ikke forbyde Islam og derfor heller ikke offerer “vores” måde at være religiøse på for med forbud at forsøge at opdrage muslimerne til en mere stilfærdig religions dyrkelse offentligt .

  Det mest bekymrerne er vel at vores politikker er klar til at lovgive på sådan en måde at vores religions kultur helt uforskyldt bliver ramt fordi nogen gæster opføre sig fuldstendigt respektløst.
  Vel videne at værtslandets befolkninger ikke bryder sig om denne form for “højlyt” religions dyrkelse over alt .

  I stedet for at lovgive stik imod vores egene værdiger af frygt for muslimske gadevold og beskyldninger om intolerance.
  Skulle vi måske krave af vores gæster at de viste respekt for vores kultur og værdiger eller forlod landet! .

  Hvis vi bare havde nogen politikker der ikke var så skide krumrygget af en skyld der slæt ikke er deres og som tuer konfrontere muslimerne med deres egen ynkelig dobbelt morale og intolerance .
  I stedet for at reagere fuldstendig leukofobisk og skyldbebyrdet så snart en solbrunt kjole høvding kræver gratis respekt for selv den mest grotæske og intolerante religiøse dogme.

  Like

  Kommentar af Mosemanden — 5 juni 2009 @ 20:22

  • Du er inde på noget meget grundlæggende for vores måde at (forsøge at) håndtere problemer på, nemlig en religiøs modstand mod alle former for diskriminition.

   Vi så det også i form af 24-års reglen, som går ud over en gruppe gode danskere som tilfældigvis har fundet en ægtefælle i udlandet, og som nu skal gennemgå alverdens trængsler for at kunne bo i deres eget land. Enhver ved at reglen blev indført fordi muslimerne brugte ægteskab til at accelerere besættelsen af vesten, og at diskrimination ville havde været en den optimale løsning. Men af ideologiske årsager var det slet ikke til diskussion, så hellere lade det gå ud over sagesløse danskere.

   Like

   Kommentar af rettentilselvforsvar — 5 juni 2009 @ 21:17

 4. Hvordan vil den spanske regering ” ban all religious symbols from public spaces such as schools, hospitals” osv , herunder vel også gader, stræder og torve for de mange spektakulære religiøse optog, som enhver spaniensfarer jævnligt oplever. Det bliver interessant at se. Vil man simpelthen afkristne Spanien ? Det tror jeg ikke på vil lykkes.

  Like

  Kommentar af andreas — 5 juni 2009 @ 21:04

  • Spanien er slet ikke så religiøst som de var for bare få år siden. Meget af det du ser på ferier dernede er tradition, ligesom når vi synger julesamler uden at skænke kristendommen en tanke.

   Like

   Kommentar af rettentilselvforsvar — 5 juni 2009 @ 21:19


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: