Hodjanernes Blog

24 maj 2009

‘Public service’ organet DDR lader for 117. gang oraklet Carsten Jensen brække sig over danskerne

Den danske værdi- og flygtningepolitik er også emner, der optager Carsten Jensen.

Hverken integrationen eller måden hvorpå vi med stolthed forsvarer vores ytringsfrihed, er ifølge Jensen lige elegante.

Hvordan kan det være, at det kun er indvandrerne der skal opdrages? De andre nordiske lande kan tage os som et advarende eksempel. At sådan skal de i hvert fald ikke gøre. Den danske yndlingsfantasi er f.eks., at der ikke er ytringsfrihed i Sverige. Der må man ikke sige, hvad man tænker. Der består debatten ikke af primalskrig, hvor de inderste følelser kommer ud i et frustreret hyl, når man vælter ud af bodegaerne og brækker sig ud over debatspalterne. Jeg mener, at der er en meget større rummelighed og et meget mere velfungerende demokrati i Sverige end der er i Danmark.

Mere på DDR

Selvfølgelig har Jensen ret om bla.a. Sverige. Der har alle med Jensens meninger ret til at overdøve alle andre og sige hvad de tænker, uden at pøbelen forplumrer debatten. Han glemmer iøvrigt at nævne kolonihaverne.

4 kommentarer »

  1. Så kan bræk-klatten carsten jensen vel oplyse mig om, hvorfor de ildpåsættende jihadister ikke skal opdrages?
    Det klart! at carsten jensen kan rumme mange ildpåsættende jihadister i sit hoved, som jo er fuldstændigt tomt!

    Måske skulle carsten jensen tænke lidt over ordsproget ‘fra børn og fulde mennesker skal sandheden høres’ måske carsten jensens ‘kejserens nye klæder’ virkelighed vil komme til at se lidt anderledes ud!?
    Mandslingen carsten jensen er jo fuldstændig nøgen inde i hoved! totalt blank!

    Like

    Kommentar af li — 24 maj 2009 @ 18:43

  2. Bemærk hvordan DR bruger “kultur-programmer” som rendyrket venstreorienteret propaganda. Om så det er Univers – med UDELUKKENDE venstreorienterede gæster og emner – eller DR2 2.sektion med (stort set) samme.

    Ufatteligt at folk finder sig i DR. Ufatteligt, at såkaldte borgerlige politikere er sådan nogle vatpikke, at de ikke tør gå i kødet på DR.

    Like

    Kommentar af Frihed — 24 maj 2009 @ 19:54

  3. Ih ja, en velfungerende demokrati hvor et fredeligt, lovligt politisk parti ikke har lov at sende breve ud med posten.

    Like

    Kommentar af rettentilselvforsvar — 24 maj 2009 @ 20:59

  4. ” Jeg mener, at der er en meget større rummelighed og et meget mere velfungerende demokrati i Sverige end der er i Danmark.”

    Ja – Sverige rummer bl.a mange flere voldtægtsofre end Danmark…..Eller hvad er det lige du syntes vi skal rumme Carsten?

    Like

    Kommentar af Anne Marie Buch — 25 maj 2009 @ 13:35


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv en kommentar