Hodjanernes Blog

13 maj 2009

Det måtte jo komme: EUSSR vil overtage Internettet.

Filed under: Censur, EUSSR, Totalitære, Ytringsfrihed — Tags: — Skjoldungen @ 11:22

Den 30. september udløber aftalen mellem ICANN og USA. Politbyro i Bryssel står på spring.

eu-free-speechDet var ikke Al Gore eller Bill Gates som opfandt Internettet. Den slags tror kun politikere. Vi andre ved bedre: spiren til vore dages Internet blev lagt af det amerikanske militær og nogle UNIX-nørder, som helt tilbage i 1960’erne oprettede et forskningsprojekt ved navn DARPANET (Defense Advanced Research Projects Agency), senere blot ARPANET. Da militæret åbnede op for civilt brug udviklede det hele sig til det vi i dag kalder Internettet. Forudsætningen for at det hele kan fungere hviler på et system af servere som kan identificere hver enkelt del af nettet, de såkaldte navneservere – som desuden ‘oversætter’ en skreven adresse som https://hodja.wordpress.com til et IP-nummer. Disse servere administreres af et halv-offentligt organ ved navn ICANN (Internet Corporation for Assigned Names and Numbers) , som hidtil har haft overenskomst med USA’s regering om at drive systemet. Denne overenskomst udløber 30. september.

Da systemet hidtil har fungeret nogenlunde tilfredsstillende skulle man så tro at overenskomsten blot kunne fornyes. Men her tror man fejl. Tidligere tiders ideer om en fri, global meningsudveksling er nu politisk ukorrekt og et nyt censur-monster er dukket op på scenen: EUSSR. Som alle totalitære uhyrer er også dette styret af kontrol-freaks: en selvsupplerende forsamlig af junkere i Bryssel, kaldet ‘Kommisionen’ – altså vor tids Politbyro. De står nu på spring for at fratage USA indflydelsen på Internettet og overlade det til en ‘international’ organisation – underforstået EUSSR selv.

The Commission has been on the receiving end of questions from at least one member of the European Parliament for some time, centering on Europe’s free trade laws and whether various ICANN regulations are in violation of them. Such a determination would likely create an international incident, as the presumable sanctions available would either be to prohibit ICANN from doing business in Europe — the fate bestowed upon companies based outside the European Union jurisdiction’s but who do business within the Union if they undertake a merger or acquisition without the approval of EU antitrust regulators — or to levy a fine.

Som det ser ud i skrivende stund vil det næppe lykkes, men vi som lever i EUSSR må imødese at Politbyro får held til at sætte et pigtrådshegn op omkring os og samtidig indføre censur indadtil. Den slags behøver man jo ikke spørge folket – eller bare de nationale parlamenter – om, man bestiller blot en kendelse fra EF-Domstolen. Fagre nye verden…

Læs i detailler om sagen HER, HER og HER.

25 kommentarer »

 1. Ja, desværre opdager ikke alle EU-diktaturets stadige hurtigere og hurtigere islamiskive metoder før vi alle sidder 3år i straffe-ramme aftalens forbedringslejre!
  Nogle har lugtet lunten! fx das berufverbot Frau Knudsen, der allerede nu har underkastet sig fremtidens tone-politiske korrekte iSLAM kryben og derfor har indledt forfølgelsen af iSLAM kritiske personer ved at fyre dem, chikanere dem med mindre løn for større arbejde end de rene iSLAM leflere osv.. af simple overlevelses underkastelse for volds idelogien iSLAM, samarbejds-politik underkastelse! eller dialog snik-snak same-shit!
  Vi skal med andre ord trues til tavshed om idelogien iSLAM’s modbydligheder og derfor vil internettet sikkert i nær fremtid blive censureret eller kontroleret af de mangfoldige EU-racisme-kontore, der står parate med sanktioner mod de iSLAM kritiske ryster.

  Dette er sikkert EU’s skinnelagte plan, MEN heldigvis kræver det kun en enkelt pind i hjulet og EU-toget bliver afsporet……..

  Like

  Kommentar af li — 13 maj 2009 @ 12:21

 2. For Himlens skyld, hold EU uden for indflydelse på internettet.
  Det kommer der kun censur og dårligdom ud af.
  EU’s spor skræmmer alle frihedselskende mennesker.
  DET MÅ IKKE SKE.

  falkeøje

  Like

  Kommentar af falkeøje — 13 maj 2009 @ 12:39

 3. Falkeøje

  Enig.

  Men hvordan forhindre vi EU i at få indflydelse på internettet?

  Jeg har før skrevet, at VI bliver nødt til at kreere vort eget sprog, et kodesprog som kan anvendes til at udtrykke det vi vil blive kriminaliseret for at skrive og tale om.

  Der er noget i den forbindelse der undrer mig og det er hvorfor borgerne i EU ikke kan få at vide præcist hvilke ord og ordsammensætninger EU agter at forbyde vi anvender.

  Jeg har læst om at EU til politisk brug har kreeret, eller er undervejs med, en ordbog der omhandler de ” rette” måder at f.eks. omtale islam-muslimer på.

  Er der nogen der ved hvor vi finder denne ordbog ?

  Like

  Kommentar af Vivi Andersen — 13 maj 2009 @ 12:58

 4. Hvis Irland holder sig udenfor EU, kan EU så sætte hegn op omkring Irland?

  Hvis danskerne gør sig fri af EU, kan EU så sætte hegn omkring Danmark.

  Hvad med de lande, der bare har en løsere tiknytning til EU?

  Kan disse fristeder mon bruges som huller i hegnet?

  falkeøje

  Like

  Kommentar af falkeøje — 13 maj 2009 @ 13:23

 5. Se også denne video hvor Daniel Hannan kommenterer EUs aspirationer vedrørende internettet.

  Daniel Hannan throws down the gauntlet to the next European ParliamentDaniel Hannan: Brussels wants to get its hands on the internet

  Like

  Kommentar af Balder — 13 maj 2009 @ 14:26

 6. Er der nogen derude der kender til een og anden der kan hjælpe mig med at få min computer til at afspille YouTube ?

  Det kan simpelthen ikke lade sig gøre – og hvorfor aner jeg ikke.

  For tid tilbage havde jeg ingen problemer med dette, men pludselig sådan vupti var det slut!

  Det skal siges jeg har aut. opgradering af Windows, så jeg ved ikke om der er en forbindelse der ?

  Like

  Kommentar af Vivi Andersen — 13 maj 2009 @ 14:49

 7. @ Vivi Andersen
  Fandeme nej, om vi skal til at implementere newspeak for at kunne benytte os af vores ret til at ytre os!

  Like

  Kommentar af rettentilselvforsvar — 13 maj 2009 @ 14:49

 8. PS

  Mit område er Middelfart.

  Like

  Kommentar af Vivi Andersen — 13 maj 2009 @ 14:49

  • At bruge Windows i disse tider er at invitere PET, FRA og EUSSR’s Tankepoliti indenfor – sammen med allehånde andre, ondsindede crackere, spioner og hvad der ellers måtte findes af afskum på internettet.

   Slet din harddisk. Installer et ordentligt operativsystem – f.eks. Linux. Enhver kan finde ud af at installere det nu om dage, især Ubuntu. I din software-manager klikker du så blot på flashplayer (non-free) og vupti…

   Hvilket bringer mig ind på, at enhver bør have en skive eller en USB-nøgle med en minimal linux på. Så kan man proppe den ind i en hvilken som helst PC og surfe, maile o.s.v. uden at man kan spores til sin hjemmecomputer. Bruger man så også f.eks. TOR sikrer man sig at EUSSR og konsorter ligger badet i angstens kolde sved om natten.

   Like

   Kommentar af Skjoldungen — 13 maj 2009 @ 16:17

   • Skjoldungen: “Slet din harddisk.”

    – Hvis du gerne vil prøve Linux, behøver du ikke gå så langt. Du kan installere Linux som dual-boot og beholde begge dele, Windows og Linux.

    Like

    Kommentar af AN — 14 maj 2009 @ 09:35

 9. Skaber EU censur, kan Danmark så være medlem af EU uden at Danmarks Riges Grundlov krænkes?

  I Grundloven står klat og tydeligt, at censur kan ingensinde genindføres.

  falkeøje

  Like

  Kommentar af falkeøje — 13 maj 2009 @ 14:50

  • Grundloven er ubrugelig. Der står helt præcis: “Enhver er berettiget til på tryk, i skrift og tale at offentliggøre sine tanker, dog under ansvar for domstolene. Censur og andre forebyggende forholdsregler kan ingensinde på ny indføres”.

   Det betyder kort sagt at de ikke kan kontrollere hvad du skriver, inden du offentliggør det. Men at de sagtens kan lave en lov som straffer dig for at have offentliggjort det. Racismeparagraffen er et glimrende eksempel på hvor ubrugelig Grundlovens § 77 er.

   Den danske grundlov er til grin, den giver kun rettigheder så længe politikerne anerkende dem. Vi skulle have kopieret den amerikanske forfatning i stedet.

   Like

   Kommentar af rettentilselvforsvar — 13 maj 2009 @ 14:58

 10. 7.rettentilselvforsvar

  Jeg finder det heller ikke acceptabelt.

  På den anden side har jeg sgu ikke lyst til at skulle i spjældet HVIS det kommer dertil at EU hopper med UN og f.eks. forbyder os at anvende ordet Jihad samt at beskrive HVAD dette ord betyder og hvilke opfordringer, til de rettroende, det omfatter.

  Vi VED jo at EU har straframmen på plads.

  Det der mangles er måske at få præciseret hvilke ord osv. der fremover kan kriminalisere os, om vi bruger dem.

  Like

  Kommentar af Vivi Andersen — 13 maj 2009 @ 14:55

  • Hvis det bliver forbudt at fortælle hvad jihad handler om, så bliver jeg lovbryder. Vi får se hvad der så sker, når de forsøger at anholde mig.

   Hellere dø end at give efter for totalitarismen.

   Like

   Kommentar af rettentilselvforsvar — 13 maj 2009 @ 15:03

 11. Vivi skrev: Jeg har før skrevet, at VI bliver nødt til at kreere vort eget sprog, et kodesprog som kan anvendes til at udtrykke det vi vil blive kriminaliseret for at skrive og tale om.

  WJ: Det er jo ren dhimmitude at lade sig koste rundt med på den måde. Jeg vil hellere i spjældet, men der gør du det jo klart at du foretrækker frivillig, underdaning underkastelse i form af dhimmi-speak fremfor den ufrivillige (og derfor langt mere værdige) underkastelse i form af et fængselsophold.

  Hvis og såfremt at det kommer så langt.

  RTSF er knivskarp med hans kommentar: Fandeme nej, om vi skal til at implementere newspeak for at kunne benytte os af vores ret til at ytre os!

  WJ: DAMN RIGHT!

  Like

  Kommentar af WilliamJansen — 13 maj 2009 @ 15:07

 12. Svar: “Grundloven er ubrugelig. Der står helt præcis: “Enhver er berettiget til på tryk, i skrift og tale at offentliggøre sine tanker, dog under ansvar for domstolene. Censur og andre forebyggende forholdsregler kan ingensinde på ny indføres”.

  Det betyder kort sagt at de ikke kan kontrollere hvad du skriver, inden du offentliggør det. Men at de sagtens kan lave en lov som straffer dig for at have offentliggjort det. Racismeparagraffen er et glimrende eksempel på hvor ubrugelig Grundlovens § 77 er.

  Den danske grundlov er til grin, den giver kun rettigheder så længe politikerne anerkende dem. Vi skulle have kopieret den amerikanske forfatning i stedet.”

  Jeg tror du gør dig illusioner. Det er viljen til at efterleve grundloven der mangler, og også i USA skal de nok komme omkring det.

  Der er allerede masser af lokale hate speech love og andre politikker der er gundlovsstridigt.

  Det er stort set umuligt at fremstille en tekst der aldrig vil kunne bøjes derhen hvor en magthaver ønsker det, derfor er det forkert at sætte sin lid til lover og paragraffer. Uden et samfund hvor ånden i disse love og paragraffer holdes i live og forsvares hele tiden, er ingen skrevne regler noget værd.

  Boligen er ukrænkelig.. f.eks.

  Brevhemmeligheden holder vi i hævd, derfor opbevarer vi alle dine mails og chats i mindst to år…

  Like

  Kommentar af Balder — 13 maj 2009 @ 15:17

 13. Så er våben og borgerkrig den eneste udvej, kan jeg se.
  Lad os komme i gang, jo før, jo hellere.
  Hvordan var det i Spanien.
  Gik Franco ikke i land efter at have været i Nord Afrika?
  Skal vi ikke satse på vort Afghanistan Korps?
  De kan gøre mere nytte her end i Afghanistan.

  falkeøje

  Like

  Kommentar af falkeøje — 13 maj 2009 @ 15:54

 14. Det gælder nok om at emigrere mens det stadig er tilladt.

  Like

  Kommentar af Mads — 13 maj 2009 @ 20:12

 15. Der er stort set umuligt at fremstille en indvandringsKRITISK tekst, der ikke af anklagemyndigheden kan udlægges eller tolkes som eksempelvis opfordring til diskriminering, de facto diskriminerende eller andet af nogle anset for den rene djævelskab, og det er derfor naivt at sætte sin lid udelukkende til love og paragraffer. Med når en udbredt i samfundet tilstedeværende opfattelse er ubetinget støtte til ytringsfrihed og med et solidt flertal, en overvældende majoritet blandt de folkevalgte i forsvar for ytringsfriheden ser det ikke helt sort ud.

  Like

  Kommentar af Peter Buch — 14 maj 2009 @ 07:08

 16. TAK for alle anbefalinger og vejledninger til hvordan jeg komme giang med igen at kunne se YouTube.

  WILLIAM.

  Du har ret. Vi skal ikke bøje os, men fortsætte og må så tage skraldet hvis det kommer der til.

  Hvis nogen af Jer har set filmen om kompagniet beståede af Indianere, der fightede succesfyldt mod Japanerne under 2. verdenskrig, så hvilede deres succe bl.a. på at de sendte beskeder på et sprog som Japanerne ikke kunne dechifrere.

  Like

  Kommentar af Vivi Andersen — 14 maj 2009 @ 15:06

  • Det er meget beroligende. Så længe vi her på bloggen taler et ordentligt dansk kan hverken kulturberigerne, politikerne eller journalisterne forstå noget af det…

   Like

   Kommentar af Skjoldungen — 14 maj 2009 @ 16:05

 17. Vivi: “TAK for alle anbefalinger og vejledninger til hvordan jeg komme giang med igen at kunne se YouTube.”

  Simpelt: Installer Firefox – Hent den her

  Installer og du er klar.

  Eller juster indstillinger i Internet Explorer, men det er ind i mellem en kompliceret sag..

  Like

  Kommentar af Balder — 14 maj 2009 @ 16:36

 18. Appropos “Uden et samfund hvor ånden i disse love og paragraffer holdes i live og forsvares hele tiden, er ingen skrevne regler noget værd.”

  Michael Böss: Vi taler igen og igen om globalisering – og blandt mange intellektuelle hersker den opfattelse, at vi danskere ikke længere bør betragte os selv som en nation. Men frihed og demokrati bliver altid til i en folkelig og historisk sammenhæng.

  Af Michael Böss, lektor i historie, Aarhus Universitet

  Kommentar: Skal danskerne stadig være et folk?

  Like

  Kommentar af Balder — 14 maj 2009 @ 16:44


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: