Hodjanernes Blog

9 april 2009

Tonen i debatten – en Markus Lund på Informations debat

Nå nå, så var tonen i mit indlæg alligevel for grov for Informations webredaktør. Nå, prøver igen (lidt mere modereret den her gang):

Det var dog lige godt utroligt hvor hjernedøde nogle folk i landet har lov at være! Ja, undskyld den hårde sætning, men jeg mener det virkelig. Men lad da bare Lars Hedegaard genoptrykke Kurt Westergaards antisemitiske tegning (hvis han da har fået lov, vel og mærket?)! ‘Glimrende initiativ!’ Det er alligevel kun nazister og andre højreekstremister med mange penge som vil købe dem, og forhåbentlig indser muslimerne en dag at det ikke er hele Danmark der er imod islam(isme), men heldigvis kun en forholdsvis lille skare af fanatiske DF’ere, DDF’ere (Den Danske Forening), assimilerede (og nu konservative) Naser Khader, fundamentalistiske højreorienterede og så selvfølgelig JP – Danmarks ubetinget mest reaktionære avis, der også forklarer hvorfor de ikke har og næppe har til hensigt at undskylde for de provokerende tegninger.

Der er desuden forskel på at kritisere religion faktuelt og objektivt og så direkte at forhåne og nedgøre den ved hjælp af satire og grov generalisering. Jeg har ikke det fjerneste imod at folk kritiserer dele af Sharia for at være kvindeundertrykkende, hvis blot disse formår at argumentere for det på et sagligt grundlag og samtidig have in mente, at visse ultrakonservative forgreninger af kristne frimenigheder (Indre Mission, Evangelist, Scientology, Jehovas Vidner og Faderhuset bl.a.) er lige så slemme, men jeg synes ikke det at man bevidst bespotter en hellig profet ved at afbilde ham som jihadist (terrorist) overhovedet end værdiger sig til at høre ind under ytringsfriheden. Det hører simpelt hen kun ind under ‘usædvanlig dum handling’-kategorien, og bliver man slået ihjel af fundamentalistiske muslimer som følge af at man har været en racistisk idiot med hang til at såre andres religiøse følelser, skal jeg sgu være den sidste til at begræde at det er sket. Trykkefrihedsselskabet er ingen anderledes, lille, kulturel sekt af intellektuelle end de andre resterende højreekstreme foreninger i Danmark, heriblandt DNSB (Danmarks Nationalsocialistiske Bevægelse) og ‘sig ad’ (SIAD – Stop Islamiseringen Af Danmark… eller Stop Indoktrineringen Af Danskerne, som vi ironisk nok kalder dem på venstrefløjen ;).

Med andre ord: det rører mig ikke en meter om Kurt Westergaard og Lars Hedegaard – eller Pia Kjærsgaard for den sags skyld – føler sig forfulgt af (rabiate) muslimer, som ikke kan besinde sig. De er nemlig selv uden om det på grund af deres grundløse had til muslimer og konstante ytringer af deres pseudoracistiske holdninger, så det er da klart at nogle muslimer der ikke kan besinde sig vil betragte det som ‘selvforsvar’ at gøre det af med racisterne, selv om det selvfølgelig næppe er en prisværdig og hensigtsmæssig handling med henblik på at fremme af interkulturel forståelse. Jeg selv er dog aldrig nogensinde i mit liv blevet overfaldet af muslimer eller nogen andre samfundsforhadte grupper for den sags skyld. Gad vide mon hvorfor? Fordi jeg altid har respekteret ikke-facistiske anderledestænkende og kørt god stil over for mine mørke medborgere!

For resten, tjek http://www.humanisme.dk = god antiracistisk blog omkring racisme og (dæmonisering af) islam.

7. april 2009

20 kommentarer »

 1. FØJ, for allah i helvede da et dumt halal svin! ham der Markus Lund.
  Nu skal jeg forklare den krybende dhimmi Markus Lund, hvorfor mandslingen endnu ikke er blevet overfaldet af gale krænkede muslimer, det fordi Markus Lund er en naiv nyttig IDIOT, der af selvgodheds årsager og uden omtanke for sine medmennesker eller især kvinderne, uvidende og uoplyst som staklingen er om iSLAM, netop hjælper islamisterne med deres omvæltning af vores samfund, til glæde for muslimerne og til skræk for os kvinder, der nu bliver truet med tilbagestående kvindeundertrykkelse, men det fatter halal svinet markus islamLuder vel ikke!!!!!!!
  Så det er vores egen skyld vi bliver slagtet, fordi vi udtrykker vores mening om iSLAM’s barbarier, for allah i helved da en IDIOT, opfordre mandslingen til at vi bare skal gå ud og slagte imamer der hver fredag udspreder deres hadetaler, om død og forfølgelse af os vantro???
  Aldrig har jeg dog hørt så fordummet halal krybende iSLAM propaganda og tankeløst vrøvl, må markus lund blive beriget af en af allahs jihadkrigere, om det så medfører døden, så syntes jeg han selv er skyld i det!!!!!!!

  Like

  Kommentar af li — 9 april 2009 @ 11:42

 2. Gad vide om hans rigtige navn ikke markmud dum.

  Like

  Kommentar af Fritz — 9 april 2009 @ 16:19

 3. Hvem dæmonisere hvem?

  Like

  Kommentar af O.L — 9 april 2009 @ 17:34

 4. Går stærkt ud fra at det er en joke. Så tomhovedet er ingen.

  Like

  Kommentar af rettentilselvforsvar — 9 april 2009 @ 18:21

 5. Jeg mener da også, at jeg altid har kørt en god stil over for mine mørke medborgere. Om det er en lys eller mørk, der vil tage røven på mig, så får de nøjagtig den samme behandling.

  Like

  Kommentar af Menig 442 — 9 april 2009 @ 19:49

 6. Ved I hvad-

  det læserbrev er skrevet af een der tager pis på Gode Mennesker-segmentet – og det så det fløjter!

  Skal vi vædde 1 m lakrids ?

  Like

  Kommentar af Vivi Andersen — 9 april 2009 @ 22:39

 7. Jeg har hørt dræbersnegle udtale sig mere intelligent end Markus Lund.. Og de er endda mindre slimet, end han er.

  Like

  Kommentar af Pinstripe — 9 april 2009 @ 23:08

 8. @Vivi Andersen
  Jeg kan godt lide ægte sød lakrids, så jeg kan altså ikke modstå fristen til at få en meter gratis lakrids, selvom jeg ikke syntes netop du skal bøde for min hang til ægte sød lakrids.
  MEN, jeg tror altså markus lund ER en ægte IDIOT…..

  Like

  Kommentar af li — 10 april 2009 @ 03:07

 9. Scientology er IKKE en kristent funderet bevægelse. Personlige er erfaringer er sidste stop, når alle menneskelige perceptioner er ophørt. Vi kan bare ikke vente på de alle har fået personlige erfaringer:

  Følgende er dog gældende:
  Vil du ikke høre, må du føle!

  Sonia

  Like

  Kommentar af Sonia — 10 april 2009 @ 07:56

 10. Jøsses! Det er jo fuldstændige uhyrlige udtalelser, Markus Lund fremturer med – det er vel en vittighed!?

  Like

  Kommentar af Aida — 10 april 2009 @ 07:58

 11. Det må være en vittighed.En god en af slagsen!

  Like

  Kommentar af ertwertertert — 10 april 2009 @ 15:04

 12. Markus Lund må være en joke .

  Ingen så dum kan gå oprejst .

  Like

  Kommentar af Fullauto — 10 april 2009 @ 18:47

 13. OT.
  Tak for oplysningen 8 april om Zaki Ameen.
  Uddrag af bogen kan læses og en VIDEO ses her: http://myspear.org/transforming_point_muhammad.html

  Like

  Kommentar af Gerd — 10 april 2009 @ 21:15

 14. “Det var dog lige godt utroligt hvor hjernedøde nogle folk i landet har lov at være! Ja, undskyld den hårde sætning, men jeg mener det virkelig.” Så langt var jeg enig med denne Markus Lund. Men da jeg så referencen til http://www.humanisme.dk i sidste linie, gad jeg ikke nærlæse mandens udgydelser.

  Like

  Kommentar af Cykelsmeden — 12 april 2009 @ 07:52

 15. Sikke dog en alternativt begavet totaltumbe. Hvordan kommer man dog så langt ud og helt væk fra virkligheden ???

  Hvorfor fanden var det så ikke en dyb forhånelse og nedgørelse af ALLE KRISTNE, da dit store idol Rune Englebræk(www.humanisme.dk !) og alle hans svagt begavede fakkel-venner for nogle år siden afbrød og forstyrrede en direkte TV-JULE-gudstjeneste ?

  Prøv lige at lave det samme stunt i en moské og se så om I overlever det, Markus 😉

  LIGE DER har du forskellen ! Kristne – og danskere generelt – vælger bare at vende den anden kind til og rutinemæssigt trække på skuldrene af den udflippede, ekstreme venstrefløjs evindelige provokationer og forhånelse af Kristendommen samt det danske folk, dets kultur, værdier og historie.
  ( Ja, vi eksisterer jo faktisk slet ikke ifølge dem – altså lige undtagen når de skal have statsstøtte til deres “kunst”, som INGEN andre i hele verden ville gide at se eller høre eller bare ænse 😉 ).

  Like

  Kommentar af Bjovulf — 14 april 2009 @ 09:20

 16. ” … og bliver man slået ihjel af fundamentalistiske muslimer som følge af at man har været en racistisk idiot med hang til at såre andres religiøse følelser, skal jeg sgu være den sidste til at begræde at det er sket”

  Aha ?!?! Det må jeg lige så huske, den dag du selv ligger i S-toget med en kniv i maven fra en af vore åh-så-ædle og – pr. definition – helt uskyldige “kulturberigere” …

  OG hvad så med alle de danskere, der IKKE er – og ALDRIG har været -det mindste racistiske, som aldrig har generet muslimer, og som alligevel – i meget stort antal – er blevet myrdet, voldtaget, stukket eller gokket ned, udplyndret, slået til lirekassemand, udnyttet eller på anden vis forulempet af 10-tusindvis af netop uinviterede, krævende, selvhævdende og provokerende MUSLIMSKE, mellemøstlige fanatikere, ballademagere og dybt kriminelle og deres afkom, som vi aldrig burde have lukket ind i landet overhovedet, hvis de lallenaive, uansvarlige politikere, den venstresnoede, gloriepudsende, radigale, selvudnævnte “elite” og de selvgode kunstnere mfl. bare havde orket at sætte sig ind i tingene i stedet for konstant at pisse på deres “eget” folk ved at spille gode på dets bekostning årti efter årti og undertrykke enhver demokratisk debat i aviser, radio og TV, der måske kunne have ført til en opbremsning af den stærkt uheldige udvikling langt, langt tidligere?

  Vi danskere er nærmest uendeligt langt “bagud på point”, Markus, når det kommer til at forfølge nogen som helst. Du har så åbenbart valgt at være helt uden kontakt med virkeligheden. Har du mon nogensinde bare overvejet, om det måske er derfor, at muslimer ikke er særligt populære i DK eller NOGET ANDET STED i den vestlige verden for den sags skyld ? Måske er det faktisk slet ikke danskerne – og de andre gæve folk -, der er noget galt med, men derimod visse indvandrere og deres supremacistiske, fascistiske balladereligion og deraf afledte voldsparate “kulturer” ?

  Det er stort set kun muslimske udlændinge og indvandrere i DK, der har problemer med overholde love og respektere almindelige regler for god opførsel og dansk kultur. I Sverige, hvor man står endnu mere på pinde for dem og alle deres endeløse og vanvittige krav, er situationen faktisk LANGT værre.

  Du aner med andre ord absolut intet om, hvad du taler om, Markus. Men når du har prøvet at blive chikaneret af dem – UDEN GRUND – som jeg og mange andre har – og haft daglige grove slagsmål og chikane – samt endog salver på 20 skud med automatvåben lige uden for din gadedør (fra bander af komplet uintegrerbare muslimer) – , så kan vi jo tale sammen igen, ikke ? 🙂

  Hvornår er muslim forresten blevet en race, Markus ? Og hvor går dine egne grænser egentlig ? Skulle kanibaler og hovedjægere også have lov at udleve deres ædle kulturer / religioner for fuld udblæsning her, hvid de ankom i tilstrækkeligt store mængder ? Hvad hvis nogen kommer med en religion, der indeholder rituelle ofre af børn til guderne, eller bare et “lille” krav om, at man kun må køre i venstre side ? 😉

  Det er sgu nogle kønne sengekammerater I har fundet jer, Markus, men fascismen er jo heller ikke helt ukendt for venstrefløjen – det var nemlig der den startede, hvad enten den så lige hed kommunisme, fascisme eller nazisme – eller som nu islamisme.

  Like

  Kommentar af Bjovulf — 14 april 2009 @ 10:02

 17. Bravo Bjovulf.
  Rigtig gode argumenter. Men det preller af på den venstresnoede propagandamaskine. De har det som sælerne. De lukker ørerne og dykker, og kommer kun op for at gø. Man kan ikke føre en debat med sådanne efterkommere af Goebbel.

  Like

  Kommentar af allan — 15 april 2009 @ 11:33

 18. Mange tak 🙂

  Ja, jeg skulle jo lizzom lige af med overtrykket over den ignorante narrehat, ikke ? GRRRRRR !

  Det værste er faktisk, at han sikkert selv synes, at han er et rigtigt godt og tolerant menneske med et fuldstændigt pletfrit menneskesyn og en skinnende glorie.
  Men han burde jo nok tage navneforandring fra “Lund” til “Blund”. Folk som han tænker aldrig over de meget alvorlige konsekvenser af deres endeløse (selv)-godhed – bare de kan komme til at tørre den af på andre.

  Like

  Kommentar af Bjovulf — 16 april 2009 @ 11:21

 19. Det er ikke kun Hodja der er faldet over geniet Markus: http://vip.bt.dk/hanserling/index.php?id=619&no_cache=1&nonce=PclVMj7s&openid.mode=cancel

  Like

  Kommentar af ManInBurka© — 16 april 2009 @ 11:52

 20. […] Makus Lund siger – ifølge den gode blog Hodja – blandt meget andet – på Informations debat at Kurt Westergaard, Lars Hedegaard og Pia […]

  Like

  Pingback af Monokultur » Nogle dumme kommentarer til weekenden — 26 august 2011 @ 16:16


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: