Hodjanernes Blog

6 april 2009

De intolerante danske arbejdere

Ugebrevet A4 skriver i dag om de intolerante danske arbejdere.

“Det religiøse samkvem på arbejdsmarkedet er langtfra så rosenrødt som hidtil antaget. Lønmodtagere med kristen baggrund er i vid udstrækning modstandere af at tage hensyn til muslimske kollegers religiøsitet på jobbet, viser ny undersøgelse. Danmarks to største fagforbund erkender, at der ligger en stor opgave i at forhindre konflikter mellem muslimske og ikke-muslimske medlemmer.”

Ikke et ord om de intolerante muslimer, der rejser til den anden ende af verden og kræver særbehandling . .  Og samtidig får det socialdemokratiske Ugebrev lige et hip med til de gule fagforeninger: Det er de kristne arbejdere, der er værst.

Er der iøvrigt nogen, der har bemærket, at DDR altid nævner Ugebrevet A4 uden dets socialdemokratiske tilknytning, mens de altid ‘husker’ at betegne borgerlige udenlandske medier med forskellige tillægsord som højreorienteret, neokonservativ etc?

Tip: Mosemanden

2 kommentarer »

 1. Måske er der nogen, der har fortalt arbejderne, men det er nok ikke fagforeningerne, at de får omkring 15 procent mindre i løn, end de ville have fået, hvis der ikke havde været så stor en indvandring 😕

  Like

  Kommentar af Fidibus — 6 april 2009 @ 15:23

 2. Det er netop dansk arbejdspladskultur, at religion er en privatsag. Når hr. Madsen er satanist, hr. Jensen er ateist, hr. Andersen er katolik, hr. Hansen er tilhænger af Jehovas Vidner og når hr. Sørensen er tilhænger af cargo-kult, giver det ikke anledning til problemer. Der er plads til den religiøse mangfoldighed på danske arbejdspladser. Udøvere af japanske, kinesiske eller thailandske religioner giver heller ikke konflikter.

  Der er inden grund til at snig-islamisere det danske arbejdsmarked. Det er en misforståelse, at de muslimske tidebønner skal foregå på arbejdspladsen. Men muslimer prøver altid, hvor langt de kan gå.

  Og så er klare beklædningsregler nødvendig, så man undgår den muslimske tildækning. Dansk folkestyre er ved at vedtage en lov, hvor dommere ikke må optræde i religiøs bedækning. Andre faggrupper kunne indføre lignende regler.

  Like

  Kommentar af Elefanten — 6 april 2009 @ 17:14


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: