Hodjanernes Blog

25 marts 2009

Uforståelig kampagne

Det er ganske uforståeligt, at Mosaisk Troessamfund (MT) på nuværende tidspunkt går i fælles kampagne med Muslimernes Fællesråd mod racisme.

Det sker få måneder efter, at mindst 20 jødiske borgere er blevet angrebet med racistiske og antisemitiske våben af herboende muslimer.

Jeg havde hellere set, at MT brugte energien på at få Muslimernes Fællesråd til at indse, at det også var deres ansvar at gøre noget konkret for at bremse de unge muslimers antisemitiske handlinger.

Den fælles kampagne er udtryk for en drømmeverden, som der næppe er medlemsmæssig opbakning til i det jødiske samfund i Danmark. Før tiden er inde til fælles kampagner, bør kritikken rettes mod de grupper af muslimske borgere i København, som oppisker til had mod jøderne, og som slet ikke ønsker at blive en del af det danske fællesskab, som jøder i mere end 400 år har praktiseret i Danmark. Skulle der være andre toner på vej, så lad os se eksempler på dette.

Hvad nytter det med fine, kønsløse kampagner, når det faktiske liv mellem jøder og muslimer er blevet tankevækkende dårligt. MT bliver udnyttet af Muslimernes Fællesråd. Ærgerligt, at man ikke vil indse det.

Finn Rudaizky fhv. formand for Mosaisk Troessamfund; Jyllands-Posten 23.03.2009

Skriv en kommentar »

Endnu ingen kommentarer.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: