Hodjanernes Blog

25 marts 2009

Orient-ekspressen.

Filed under: Danmark, Indvandring, Islam, Jihad — Skjoldungen @ 10:07

DSB har afgivet ny ordre til Ansaldobreda: Nyt IC5 – togsæt (IC = Islam-Correct).

pansertog_2

Pravda i Pilestræde beroliger: Transportministeren lancerer nu en »tryghedspakke« for at bekæmpe vold og chikane på fem stationer på Køge Bugt-strækningen.

Faste vagtkorps, øget video­overvågning og mere politi-patruljering skal nu være med til at øge trygheden for passagererne på en række af de mest udsatte S-togsstationer, som er stærkt plaget af ildspåsættelser og hærværk samt røverier, tyverier og chikane mod ansatte i DSB-butikker.

Dét er hovedindholdet i en ny tryghedspakke, som transportminister Lars Barfoed (K) nu lancerer.

»Det skal være trygt for alle at færdes med den kollektive trafik. Jeg har derfor taget initiativ til en tryghedspakke, som skal sikre en tryg hverdag for passagerer og ansatte på de berørte stationer og den hertil knyttede kollektive trafik uden frygt for at blive udsat for chikane eller lignende,« siger Lars Barfoed.

Udspillet kommer, efter at en række stationer på Køge Bugt-strækningen gennem en periode har haft store problemer med hærgende unge; senest blev der i weekenden begået et groft røveri mod en butik på Hundige Station.

Konkret lægges der op til, at der skal være fast bemanding med uddannede vagter på de fem mest belastede stationer i tidsrummet fra klokken 15.00 til ca. 1.00, hvor det sidste tog kører. Det vil løbende blive vurderet, hvilke fem stationer der skal udstyres med vagterne, men foreløbig er Hundige, Avedøre, Brøndby Strand og Ishøj Station udpeget.

2 kommentarer »

  1. Nu må vi huske at lægge mærke til om der kommer racediskriminerende jobopslag til vagtkorpset, så vi ikke skal læse der søges ikke danske vagter

    Like

    Kommentar af Broholm (ordblind) — 25 marts 2009 @ 11:04

  2. Ih ja, hvor er det trygt. Politi på hvert gadehjørne og perlebander i hver sidegade. Det lyder som en sted hvor enhver ville elske at bo.

    Like

    Kommentar af rettentilselvforsvar — 25 marts 2009 @ 17:47


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: