Hodjanernes Blog

7 marts 2009

Hvornår siger I alle sammen undskyld?

Pistolerne knitrer i gaderne, uskyldige dræbes, ældre får ikke deres mad, samaritter chikaneres. Anno 2009. I København.

Så er det, at jeg spørger: Hvornår undskylder Villy Søvndal, Ole Sohn, Helle Thorning-Schmidt og Margrethe Vestager for krigen? For I talte om dialog, flere penge og bedre integration, mens vi andre sagde udvisning, arbejde og lovlydighed.

Hvornår beklager Bjørn Elmquist, Morten Kjærum, Andreas Kamm og Jørgen Chemnitz det kaos, som de har forårsaget? For I anklagede os for at være intolerante og på kant med menneskerettighederne, når vi advarede mod mellemøstlig kriminalitet, rockerafstumpethed og ikke-vestlige æresbegreber.

Berigelse eller balkanisering
Hvornår kryber Marianne Jelved, Poul Nyrup Rasmussen, Poul Schlüter og Birte Weiss til korset og beder danskerne om tilgivelse for volden? For I sagde, at indvandringen ville være en berigelse for Danmark, mens vi kunne henvise til en kommende balkanisering af Danmark.

Hvornår griber Georg Metz, Arne Melchior, Bent Melchior og Mikael Rothstein pennen og udfærdiger en offentlig skrivelse, hvori de bekender deres synder? For I henviste til noget fra 1930’erne, mens vi sagde, at indvandringen ville gå ud over vore sårbare danske mindretal og svage grupper.

Hvornår beder Flemming Balslev, Ole Espersen, Tyge Trier og Niels-Erik Hansen om forladelse for deres juridiske krig mod danskernes selvbestemmelsesret? For I brugte jeres begavelse til at advare mod danskernes indre svinehund, mens vi bare var bekymrede.

Hvornår gør Niels Due Jensen, Hans Skov Christensen, Lars Kolind og Uffe Ellemann-Jensen afbigt for deres manglende dømmekraft? For I red med på floskelbølgen, mens vi nøgternt pegede på konsekvenserne.

Hvornår bøjer Klaus Rifbjerg, Troels Kløvedal, Ib Michael og Knud Vilby nakken i ydmyghed? For I tog fejl bag jeres mange halvdårlige bøger, mens vi andre foran bøgerne havde ret.

Førskønnet mediebillede
Hvornår går Tøger Seidenfaden, Lisbeth Knudsen, Anne Knudsen og Jørgen Flindt Pedersen på knæ i afmagt? For I forskønnede virkeligheden i medierne, mens vi andre gennemskuede usandhederne.

Hvornår indrømmer socialpædagogerne, psykologerne, kriminologerne og socialrådgiverne, at de tog så grueligt fejl? For I troede, at I kunne købe jer til multikulturel harmoni, mens vi henviste til udenlandske erfaringer om det modsatte.

Hvornår formulerer lektorerne, professorerne, adjunkterne og ph.d.’erne en beklagelse for deres forkerte analyser? For I gemte jer bag ideologi og skønmaleri, mens vi så virkeligheden, som den var.

Hvornår indrømmer Folketingets ombudsmand Hans Gammeltoft-Hansen, at han bærer ansvaret for de uskyldigt dræbte? For du talte om det globale ansvar, mens vi kunne dokumentere, at din åbning af grænserne ville skabe libanesiske tilstande.

Hvornår? Hvornår undskylder I? Alle I, der gjorde som ovennævnte? Hvor mange døde skal der ligge i gaderne, før I træder i karakter? Hvor megen dokumentation, hvor mange fakta skal der til? Hvornår?

Alex Ahrendtsen forlægger, viceborgmester (DF) i Jyllands-Posten.

Kære Alex Ahrendtesen – du må da være naiv så det basker. De undskyldninger får du ALDRIG. For det er jo DF’s skyld – hvornår fatter du det?

5 kommentarer »

 1. Det er rigtigt godt skrevet.. Ikke noget under, at han er DF-mand. 🙂

  Like

  Kommentar af Pinstripe — 7 marts 2009 @ 14:11

 2. It’s deja vu all over again…som man siger.

  Der er jo nogle prominente navne fra arbejdsgiversiden, som har brugt et kraftigt ordvalg overfor deres med-danskere.

  Og hvad der altid har undret mig er, at disse mennesker ikke har været forbi deres respektive organisationer med samme shaming.
  Hvorfor har de ikke svinget pisken over de medlemmer af DA, som ikke har hyret indvandrere og fået dem integreret på arbejdsmarkedet?

  Jeg kan som lønslave ikke gå op til en chef og bede ham hyre Ahmed..ifølge reglerne er det ikke mit job at lede og fordele arbejdet.

  Man vælter bare de sædvanlige brokker af sig uden af feje for egen dør først.

  Like

  Kommentar af Michael Sjøberg — 7 marts 2009 @ 14:18

 3. Boycot hele menageriet af gamle partier og deres politikere.
  Lad dem få fingeren, indtil de kryber til korset.
  De har ødelagt dette land, og endnu mere for landets borgere.
  Skiderikker!!!

  falkeøje

  Like

  Kommentar af falkeøje — 7 marts 2009 @ 14:56

 4. De navne, der ovenfor anført er remset op, har skadet Danmark langt mere, end de nazister, der efter krigen blev henrettet for landsskadelig virksomhed.
  Dette er ikke sagt i affekt, men efter grundig eftertænksomhed.

  falkeøje

  Like

  Kommentar af falkeøje — 7 marts 2009 @ 16:27

 5. […] lidt flere af de undskyldninger som de er s glade for. Jeg ku ikke have skrevet det bedre selv: Hvornår siger I alle sammen undskyld? Hodjas Blog […]

  Like

  Pingback af Ang. Israel vs. Terror:Dette skulle lukke munden p SF-Radicool-segmentet for *peace* - Side 5 - Boligdebatten.dk — 8 marts 2009 @ 02:19


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: