Hodjanernes Blog

3 marts 2009

Ingen statistik over muslimer

I Ugeskrift for Læger, mandag den 16. februar skriver læge Ole B.V. Pedersen under overskriften »Proportion – tak«, at det af de nyeste data fra Danmarks Statistik fremgår, at der er omkring 210.000 muslimer i Danmark.

Her må desværre foreligge en misforståelse. Danmarks Statistik udarbejder ikke statistik over muslimer eller medlemmer af andre trosretninger i Danmark alene af den grund, at persondataloven forbyder registrering af enkeltpersoners religiøse tilhørsforhold.

Ud fra antallet af indvandrere fra forskellige lande kan man naturligvis danne sig nogle skøn, men det må stå for folks egen regning. Der findes ikke pålidelige tal for antallet af muslimer i Danmark.

Formidlingschef Leon Østergaard, Danmarks Statistik.

8 kommentarer »

 1. Om x antal år vil dette tal jo nærme sig nul. De muslimer, der bliver født i dag, er jo automatisk danske statsborgere. Så dette tal 220.000, (som forøvrigt har været brugt i snart 15 år?? uden at bevæge sig) vil uden tvivl falde støt indtil der ingen muslimer er i Dhimidanien. LOL

  Like

  Kommentar af Ciska — 3 marts 2009 @ 08:52

 2. I DDR2-Deadline 2. sektion blev der sagt for nogle uger siden, at tallet nu er 400.000 og at det i løbet af nogle år vil være 700.000.

  Like

  Kommentar af Hodja — 3 marts 2009 @ 09:33

 3. #2 Hodja,

  Pyt med det. Så længe det kun er 700.000 af de moderate. Du ved dem der rider på enhjørninger, spiser regnbuer og prutter sommerfugle…

  Like

  Kommentar af ManInBurka© — 3 marts 2009 @ 09:39

 4. Fantastisk billede ManInBurka 😀

  Like

  Kommentar af mosemanden — 3 marts 2009 @ 09:52

 5. Formidlings Chef Leon Østergaard har vist ikke helt ret.

  Persondataloven forbyder ikke direkte at lave statistik på folks religiøse tilhørsforhold, der er en række undtagelser, hvoraf nogle åbner mulighed for at registrere folks religiøse tilhørsforhold under specielle omstændigheder.

  Men, det er ret sikkert at der ville rejse sig et ramaskrig hvis nogen forsøgte !!

  Men vurder selv, person dataloven kan findes her :
  http://www.datatilsynet.dk/publikationer/

  Like

  Kommentar af Santor — 3 marts 2009 @ 10:25

 6. Det er ikke så længe siden, at Ebbe Vig fik antallet af muslimer i Danmark til omkring 700.000 med børn.

  falkeøje

  Like

  Kommentar af falkeøje — 3 marts 2009 @ 11:23

 7. Det er med garanti langt højere. Hvis der “kun” var 210.000 muslimer ville man ikke se dem over alt hvor man opholder sig, fra den største ghetto til den mindste provinsby.

  Anyway, selv hvis det var rigtigt er det allerede ALT for mange. Det er jo næsten 4 %!

  Like

  Kommentar af rettentilselvforsvar — 3 marts 2009 @ 16:35

 8. Det, som politikerne glemmer at tage hensyn til, er, at de her nævnte medbringer en arabisk kultur med tilhørende religion, som de 99,9% ikke ønsker at fravige under nogen omstændigheder. (Dette tal går ind under en ubekræftet statistik, så vi må nøjes med at kalde det sandsynlighedsberegning).
  Jo længere tid, dette får lov at ske, jo større udvanding af civilisationen vil man få, indtil vort land er blevet en arabisk provins, som Sverige allerede er det. Dette overlever hverken vor kultur eller vi selv. Vi har stået på dødslisten, siden den første “flygtede” muslim ankom.
  Ved folketingsvalgene er der partier, der kun overlever ved at lefle for de fremmede (helt uden hensyn til statsborgerskaber, der er kastet i grams uden at gøre dem til danskere). For disse partier er magten mere værd end landets overlevelse. De har ikke gennemtænkt, at de selv står øverst på dødslisten.

  Like

  Kommentar af Selvbinderen — 29 oktober 2014 @ 00:34


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: