Hodjanernes Blog

30 januar 2009

Mads Vangsø har ikke købt en skudsikker vest til sin datter

Nu kan det være nok: Mads Vangsø har i dag indrykket en annonce i Ekstra Bladet for at stoppe kuglerne, der flyver rundt i København under de mange skyderier.

Mere på EkstraBladet

DDR-Update viser komikeren i færd med at grave ud til sit nye sommerhus.

Hodjas blog siger bare: Køb du endelig vesten – måske også en til dig selv og kæresten. Og et kyskhedsbælte eller to. Og fortsæt lige med graveriet og lav dig selv et beskyttelsesrum.

11 kommentarer »

 1. Hm. – den kreative klasse er måske ved at have fået nok af kulturberigelsen?

  Like

  Kommentar af Antisalafisten — 30 januar 2009 @ 21:28

 2. Hmmm – det får de ikke, før de står med kniven for struben. Og måske ikke en gang der. Hvordan var det med Peter Mygind?

  Like

  Kommentar af Hodja — 30 januar 2009 @ 21:42

 3. Det er jo ikke andet end et forsøg på at promovere sig selv. Hvis han virkelig mente noget med annoncen, kunne han opfordre politikerne til at gøre noget ved problemet islam. Dumme forslag om skattefradrag til skudsikre veste, viser jo tydeligt at han ikke er villig til at tage problemet seriøst, endsige diskutere problemets rod.

  Like

  Kommentar af rettentilselvforsvar — 30 januar 2009 @ 22:18

 4. Der er noget der tyder på at skuddene falder lidt for tæt på Cafè Lattè segmentet, nu begynder de sgu at blive urolige 😉

  Men, jeg tror ikke det får dem til at ændre opfattelse af tingenes tilstand, som hodja skriver i #2, Peter Vatpik Mygind. De trille gladeligt udad en dialog og forståelses-vej mens deres unger bliver overfaldet og frarøvet deres mobiler.

  Problemer stopper først når man har forstået årsagen.

  Like

  Kommentar af Santor — 30 januar 2009 @ 22:23

 5. – og DDR var naturligvis straks klar med en mikrofon til ham !

  Like

  Kommentar af Niels Juel — 31 januar 2009 @ 00:15

 6. Lige som Santor synes jeg det er en glædelig udvikling, at HA er begyndt at frekventere kulturparnassernes akvarier i den østre ende af byen. Der må være basis for rigtig, rigtig enorm maed gensidig erfaringsudveksling, lissom, altså.

  Like

  Kommentar af Skjoldungen — 31 januar 2009 @ 01:04

 7. “… egentlig bare gerne ville hygge sig med lidt mad. … Nu er det nok. Vi skal simpelt hen ikke finde os i det, mener de kendte.”

  – De kendte har ingen problemer med at finde sig i det, så længe det foregår væk fra steder, hvor lige de færdes og går ud over folk uden for omgangskredsen.

  Like

  Kommentar af AN — 31 januar 2009 @ 09:13

 8. @7
  Når bare overfald og uro går ud over andre end de kendte og deres venner, er der altid et par mere af de “rigtige” underskriftsindsamlinger at skrive sig på, flere af de “rigtige” støttearrangementer at stille op til, mængder af indslag i radio, TV og aviser med de “rigtige” meninger og fortsat støtte til de “rigtige” partier.

  Det ser faktisk ud til, at Mads Vangsø lægger op til at starte en ny helt rigtig underskriftsindsamling for de helt rigtige mennesker med temaet: “Hold jer væk fra vores kvarter”…

  Like

  Kommentar af AN — 31 januar 2009 @ 10:24

 9. Jeg tror de “rigtige” Mads Vangso, Mygind mf nok mener ligesom socialdemokraten i Århus Hr Wammel, at HA’erne skal forbydes og forfølges ud fra de “rigtiges” kvartere, for så løser problemerne sig nok! for det er jo dem der er de “onde” og ofrene er kulturparnasset og deres uskyldige! socialt belastede kulturPERLER!
  Måske de “rigtige” og kulturPERLERNE vil gå fakkelmarch sammen gennem byerne, så de med hinanden i hånden kan jage de “onde” væk!!

  Like

  Kommentar af li — 31 januar 2009 @ 12:10

 10. Det lyder da brandsmart!

  I stedet for at forholde os til problemets kerne, skal vi naturligvis blot uddele skudsikre veste i takt med at grænserne åbnes endnu mere, og vi alle kan forvente at blive pløkket ned i tide og utide. Glimrende ide!

  For at mindske kriminaliteten ville det tilmed være en god ide, hvis man øgede dialogen med henblik på fredelig sameksistens og således afkriminaliserede brug af våben for de hellige. I takt med at de Danske racister blev pløkket ned, ville kriminaliteten falde. Alle er glade!

  Like

  Kommentar af Aida — 31 januar 2009 @ 13:07

 11. Hmmm.. Hans kone ligner jo en trans 🙂

  Like

  Kommentar af Kim A — 1 februar 2009 @ 14:41


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: