Hodjanernes Blog

28 januar 2009

Waffen-SF pylrer om de pivede perler.

kamlen_1

Som en læser skrev: “Perletiet bør møde perlerne på lige fod, nemlig med kanonslag, flasker og stenkast”.

Samarbejds-Perletiken jubler: SF kræver nu, at justitsministeren får foretaget en undersøgelse af hændelserne omkring Gaza-demonstrationen 13. januar.

Demonstrationen begyndte på Rådhuspladsen i København og udviklede sig voldsomt med stenkastende unge. Omkring 100 blev anholdt. Siden er der dukket flere sager op, hvor demonstranter har beskyldt politiet for en ualmindelig grov tone.

»Der bliver ved med at poppe sager op, og det kan ingen være tjent med. Vi må vide, hvad der rent faktisk skete«, siger SF’s Kamal Qureshi. Han vil kræve undersøgelsen af justitsminister Brian Mikkelsen (K) i spørgetimen i Folketingssalen i dag klokken 13.

De danske gader skal være sikre
Qureshi henviser blandt andet en sag, hvor en pige blev tvunget til at tage sit tørklæde af , til den famøse »perle«-fortalelsessag og til en sag, hvor en lærerstuderende siger, at politiet kaldte ham »abe« .

»Det er i alles interesse, at danske gader bliver et sted, hvor alle kan deltage i demonstrationer i sikkerhed og tryghed. Hvor demonstrationer ikke udvikler sig til voldsomheder, og hvor politiet kan sikre ro og orden«, siger Kamal Qureshi.


Den sidste bemærkning gælder naturligvis ikke jøder!


17 kommentarer »

 1. Mon SF i det hele taget vil bekæmpe terror, hvis de kommer til ministerkontorerne?

  Like

  Kommentar af Elefanten — 28 januar 2009 @ 14:53

 2. #1

  Sikkert ikke. De ser jo terror, som en fremstrakt hånd til dialog og et ønske om fredelig sameksistens.

  ”Det er i alles interesse, at danske gader bliver et sted, hvor alle kan deltage i demonstrationer i sikkerhed og tryghed. Hvor demonstrationer ikke udvikler sig til voldsomheder, og hvor politiet kan sikre ro og orden, siger Kamal Qureshi”.

  Øhh – betyder det så, at politiet skal stoppe deres kast med kanonslag, flasker og sten imod de demonstrerende, så sikkerheden og trygheden kan genoprettes?

  Like

  Kommentar af Aida — 28 januar 2009 @ 15:07

 3. Abe – abe, abe?
  Er det ikke et godt koran ord? Selv sheiken fra Al Azhar Universitetet bruger det. Han kalder ikkemuslimer for aber og svin.
  Hvad er der nu galt med at bruge det gode ord – aben er jo dog menneskets nærmeste slægtning.

  Like

  Kommentar af Antisalafisten — 28 januar 2009 @ 15:11

 4. Hva skulle vi dog gøre uden dr. Qperleshi

  Like

  Kommentar af Slyrgraff — 28 januar 2009 @ 15:45

 5. Ej, nu må de altså holde op med at hive denne falske perle Oliver frem!
  Perleglansen er gået af ham, han er en taqyaa-muslim.
  Bagerst i perlerækken med ham!

  Like

  Kommentar af li — 28 januar 2009 @ 15:46

 6. Det ville også være dejligt hvis de danske gader igen blev et sted hvor alle kunne færdes, uden at blive myrdet, berøvet og voldtaget.

  Like

  Kommentar af rettentilselvforsvar — 28 januar 2009 @ 15:55

 7. @ li
  Vel er han ej, han er bare en typisk SFer.

  Like

  Kommentar af rettentilselvforsvar — 28 januar 2009 @ 15:55

 8. #2 Aida

  Hvad var de vi skrev om over på dette indlæg:

  https://hodja.wordpress.com/2009/01/28/breaking-news-politiet-fik-muslimsk-pige-til-at-tage-t%c3%b8rkl%c3%a6det-af/

  Nogen gange er det kedeligt at få ret.

  Mon ikke han snart laver noget bedrageri, han ikke kan slippe ud af, så vi kan slippe for denne unødige kritik af politiet?

  Like

  Kommentar af ManInBurka© — 28 januar 2009 @ 15:57

 9. Jeg var så heldig at nyde ham i spørgetimen i folketinget idag, hvor er han dog en strålende perle i SF-muslingeskallen. Først var det alle de slemme politifolk og så vidre til jøderne, for hvis der var noget Oliver og hanS(F) perlevenner bekymre sig om, så er det adgangen til det offentlige rum (selvfølgelig ikke for de klamme nazi typer der går med i en pro-israel demo, men for de “unge”) og sikringen af at krigen i Israel blev kæmpet efter krigenslove (altså af de klamme nazi typer i Israel, ikke dem de “unge støtter”) problemet med det hele var jo at Oliver har liiiiidt svært ved sandheden og tal, så han har idag fremsat 13000 som det officielle dødstal mere end en gang fra folketinget, måske Oliver skulle opfinde en revisor titel også???
  Men stakkels Oliver, hans perlesmil forsvandt, da Anders Fogh (fy faen en klammert) påstod at Israel IKKE var skyld i alt ondt i verden (er Fogh bakket op af zionisterne????) og det var de små perler fra HAMASS der var skyldige og at venstrefløjen (hele perlerækken af partier) burde tage lige så stor afstand fra “de undertrykte stakler” som fra de nazilignende zionister. Der blev Oliver stram i hans perlemors glatte ansigt, og kvækkede noget om han da vist nok tog afstand fra både det ene og det andet…… Stakkels Oliver og hans venner, vi klamme danskere fatter ikke hvor berigende deres perlende kultur er

  Like

  Kommentar af Broholm (ordblind) — 28 januar 2009 @ 16:34

 10. Jo, det hele er efterhånden en kende ude i hampen!

  Nu skal politiet endda på ”kursus”, fordi baggrunden for at sige perle er, at ”raserianfald eller vredesudbrud meget ofte er funderet på uforløste negative følelser som f.eks. vrede, had og sorg”.

  http://www.fri.dk/blogs/336/perker-eller-perle

  Ihh guder – jeg kan snart ikke klare mere!

  Like

  Kommentar af Aida — 28 januar 2009 @ 18:58

 11. Jeg drømmer om den dag, hvor vi kan sende kamelen og alle dhimmi vennerne hjem til det forjættede koran land, den dag hvor vi ikke længere skal forsørge individer der ikke er nået længere end til neandertaler stadiet, den dag hvor vi begynde at hjælpe de landsmænd som har behov, og begynder at behandle vores ældre på en værdig måde.

  Like

  Kommentar af Fritz — 28 januar 2009 @ 22:18

 12. Jeg ville have haft fuld forståelse, hvis betjenten havde råbt “Nu sætter du dig ned, din spade, ellers river jeg hovedet af dig og sk**er dig ned i hullet!” lige ind i ansigtet på ham.

  Perle. Forsidestof. Vorherrebevares.

  Socialistisk obstruktion af Politiets arbejde.

  Like

  Kommentar af Anna Lyttiger — 28 januar 2009 @ 22:21

 13. Kamal Qureshi har ingen skam i livet.

  Han er en løgnagtig stymper som er taget i taqiyya mere end een gang – og alligevel fortsætter han uanfægtet med at fremture med forslag om dit og dat.

  Det er ikke kønt for SF at have den kar´l ombord.

  Like

  Kommentar af Vivi Andersen — 28 januar 2009 @ 22:44

 14. Føj hvor er jeg træt af den forpulede invasive art, kamelen. Den skider overalt hvor den kan komme til det. Og så smykker den sig med lånte pukler, fulde af varm luft.

  Kamelen er for nogle år siden blevet skilt fra en eller anden dum blondine, som bedre sent end aldrig, fandt ud af at hun havde giftet sig med en psykopat fra stenalderen. De lå i hårde skilsmisseforhandlinger. Stakkels pige, tænk at have været gift med en Kamel. Det er jo sodomi.

  I sommers var Kamelen inde på Café Hacienda i Ørstedsparken. En dame ved siden af mig, sagde til sin mand, at der var Oliver. Folk viskede i krogene. Jeg var lige ved at rejse mig op, og råbe Oliver. Det havde været så fryd for den idiot. Utroligt at Kamelen blev valgt ind i Folketinget i sin tid, men desværre er der en del animallovers i dette land…..

  Like

  Kommentar af Mea Culpa — 29 januar 2009 @ 00:47

 15. Ja, den tidligere RV var ikke så smålig på tv,da han med store armbevægelser og bortforklaringer skulle forholde sig til beskyldningerne.

  http://avisen.dk/politiet-skal-afhoere-kamal-qureshi_553.aspx

  http://avisen.dk/kamal-qureshi-stjal-opgave-paa-laegestudiet_3384.aspx

  Like

  Kommentar af O.L — 29 januar 2009 @ 02:04

 16. På et tidspunkt spurgte man sig selv, hvordan SF dog kunne bruge en mand med så meget monkey-business på cv-et. Svaret: Kamal skulle selvfølgelig være ordfører på abeområdet. Endelig på rette hylde.

  Like

  Kommentar af Nils — 29 januar 2009 @ 11:29

 17. Det næste bliver vel, at politiet skal udstyres med et opslagsværk om politisk korrekt sprogbrug, der ikke vil støde de hellige, når de heiler død over jøderne.

  Man kunne forestille sig noget i retning af:

  FORBUDT: Perleplade, abekat, hættemåge.

  TILLADT: Luderland, danskersvin, død over alle jøder.

  Like

  Kommentar af Aida — 29 januar 2009 @ 14:03


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: