Hodjanernes Blog

23 januar 2009

EUSSR forbyder Islams hellige skrifter.

Østrig og Holland har taget de indledende skridt.

Som det fremgår af vore tidligere posteringer her og her, har Holland i sinde at få Geert Wilders buret inde i 16 måneder fordi han i sin lille dokumentarfilm, Fitna, har sidestillet islam med nazismen. Men de sløve træskopadder i nedriglandet er forlængst overhalet af de Anschluβ-glade østrigere, som just har idømt en af deres egne politikere, Susanne Winter, en bøde på 180.000 kroner og en betinget dom på 3 måndeders fængsel for nøjagtig det samme – samt at påpege pædofetens ægteskabelige forhold og sexuelle præferencer.

Disse to forhærdede forbrydere er naturligvis kun et eksempel på dommeres forkærlighed for at rette smed for bager. Altså syndebukke. Selv dommere har nemlig akkurat så megen situationsfornemmelse, at de er klar over at de ville komme til at fremstå endnu mere latterlige dersom de faktisk retsforfulgte bageren og altså anbragte en stak bøger på anklagebænken. Dog ville man i så tilfælde skulle ansætte en person til at bladre i disse og læse højt for de kyske, juridiske høveder. En sådan person kan næppe findes, idet vedkommende ville være sig pinligt bevidst selv at kunne blive anset for smed og således  havne i fedtefadet.

Derfor iler Hodjas blog med at stille sin velkendte og berømte tjeneste til rådighed, idet vi nedenfor gengiver ordrette citater fra den anklagede. Så er det blot et kildent spørgsmål om dommernes evner udi klikkeri:

susanne-wintergeert-wilders_3Hadith, bind 5, bog 58, vers 234.

Hadith, bind 5, bog 58, vers 236.

Hadith, bind 7, bog 62, vers 64.

Hadith, bind 7, bog 62, vers 65.

Hadith, bind 7, bog 62, vers 88.


1 kommentar »

 1. Så er DET begyndt !

  Man tager de kendte først og dernæst os andre.

  The Muslim Brotherhood må glæde sig over at det er lykkedes for dem gennem deres forskellige organisationer, bl.a OIC, at få europas landes ledere til at makke ret !

  Hvor patetisk er det ikke at overvære.

  Like

  Kommentar af Vivi Andersen — 23 januar 2009 @ 20:58


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: