Hodjanernes Blog

15 januar 2009

Miraklet i DanMarx Radio.

Det er vist aldrig sket før: Hodjas Blog omtaler DDR-TV1 i rosende vendinger!

Så indtraf det utænkelige. Efter at billederne af de anti-semitiske optøjer på Rådhuspladsen er gået verden over og været vist overalt i blogosfæren, ja sågar været omtalt i de danske aviser Jyllands-Posten og …gisp!..Samarbejds-Politiken har selveste DanMarx Radio her til aften bragt et indslag på hele 4 minutter!

Udsendelsen blev bragt umiddelbart efter 18:30 TV-A(mmestuen). Her havde man inviteret en modig, dansk jøde til at forælle om sine oplevelser med de ægte, danske nazister, d.v.s. “de unge” og venstrefløjen. Stille og roligt fortalte han om hånende tilråb, spytteri og trusler uden så meget som en eneste gang at blive afbrudt af studieværten med et “Jamen, er I ikke selv ude om det?” eller “Jamen, er det ikke Israels skyld?” – Fantastisk! – Den studievært må nok til at se sig om efter andet arbejde snarest muligt…

Tilsyneladende sendte man ikke fra Rigspropagandapaladset på Amager, men fra en slags glasbur eller akvarium et centralt sted i Mare-Rittistan, og herfra kan vi kun håbe og bede til, at denne modige landsmand er sluppet derfra med livet i behold. Heldigvis havde jeg lomme-kameraet skudklart og kunne forevige den historiske begivenhed:

ddr_bentow

19 kommentarer »

 1. Bedre end ingenting, men der skal mere til, før jeg får det mindste sympati med DDR.

  Like

  Kommentar af rettentilselvforsvar — 15 januar 2009 @ 21:24

 2. CLAUS ER FOR SEJ! Ja- DDR har lang vej endnu.

  Like

  Kommentar af semitten — 15 januar 2009 @ 21:31

 3. Hvorfor pisser Hodja på Claus Bentow? Claus Bentow angreb da ikke venstrefløjen. Jeg er en del af venstrefløjen, og jeg var en del af den pro-israelske demonstration på Rådhuspladsen. Clas Bentow ligner et fornuftigt menneske, og han kunne næppe finde på at komme med brede, unuancerede angreb på venstrefløjen. Men hvis Hodja skal pisse på Bentow for at ramme venstrefløjen, så pisser Hodja frejdigt på Bentow.

  Mere Hate Speech om israelere dokumenteres her:

  http://bohemianrhapsody.dk/2009/01/12/hate-speech-i-information/

  Like

  Kommentar af WilliamJansen — 15 januar 2009 @ 21:44

 4. Wislam
  Hvor pisser hodja på Bentow?
  Er det ikke bare dig der er i agromode, efter dine sædvanlige antiurias indlæg????

  “Her havde man inviteret en modig, dansk jøde til at forælle om sine oplevelser med de ægte, danske nazister, d.v.s. “de unge” og venstrefløjen. Stille og roligt fortalte han om hånende tilråb, spytteri og trusler ” “Tilsyneladende sendte man ikke fra Rigspropagandapaladset på Amager, men fra en slags glasbur eller akvarium et centralt sted i Mare-Rittistan, og herfra kan vi kun håbe og bede til, at denne modige landsmand er sluppet derfra med livet i behold”

  Hvad er det med at pisse på folk, selv ddr for positive ord med på vejen, man skal vist være venstrefløj for at forstå hvor der bliver pisset.

  Like

  Kommentar af Broholm (ordblind) — 15 januar 2009 @ 22:00

 5. @ Broholm:

  Hodja pisser på Bentow ved at tilskrive ham en holdning han ikke giver udtryk for.

  Like

  Kommentar af WilliamJansen — 15 januar 2009 @ 22:04

 6. William ved du egentligt snart hvor du hører til sidst jeg kikkede var de radikale en slags borgerlige, det samme kan vel siges om ultraliberal alliance, men nu er du altså pludselig hjemmehørende på venstrefløjen, en påstand du ellers røg i loftet på når folk beskyldte dig for netop det på Urias ?

  Helt ærligt Willi, du er så forfærdelig utroværdig, men efterhånden har du snart på ALLE blogs fundet en anledning til at fortælle alle hvilken en helt du var sådan at møde op, det var vi sgu mange andre der også var, men af en eller anden grund skal du åbentbart bekræftes evigt og altid.

  så here goes, Hvor er du dog dygtig william, en sand folkehelt….I guder !

  Like

  Kommentar af Whodares — 15 januar 2009 @ 22:08

 7. @ Whodares:

  Du lyver igen.

  Jeg har aldrig benægtet at være en del af venstrefløjen. Jeg har benægtet gentagne påstande fra Uriaspostens kommentator-spor om at have noget at gøre med det autonome miljø eller Enhedslisten. Den slags får man normalt smidt i hovedet på Uriasposten, når kommentatorene løber tør for virkeligheds-baserede argumenter. Jeg er hverken autonom eller EL-sympatisør, men eg er venstre-orienteret, og det har jeg stået ved hele tiden.

  Gå selv tilbage i Uriaspostens gamle kommentator-spor og tjek efter.

  Like

  Kommentar af WilliamJansen — 15 januar 2009 @ 22:17

 8. 5
  Hvilken holdninger Wislam?????

  Jeg ser at de roser ham for det mod han har udvist, fordi han jo nu er en mærket mand (noget han selv sagde i programmet) Men uddyb gerne.

  Og med hensyn til dit martyrium skal du nok opnå det, jeg så du hældte vældigt meget vand ud af ørene på Shansenvennes blog, og så klager du over vi mangler argumenter og kalder folk ved navne…….

  Like

  Kommentar af Broholm (ordblind) — 15 januar 2009 @ 22:49

 9. @ Broholm:

  Berlow retter ingen angreb mod ‘venstrefløjen’, som Hodja finder det belejligt at skyde ham i skoene.

  At jeg skulle ønske et martyrium er ligeså stor en løgn som at jeg er autonom, EL-sympatisør eller hvad folk inde på Uriasposten ellers opfinder til lejligheden.

  Bare fordi at man synes at det er vigtigt at stå ved sine meninger, så bærer man ikke nødvendigvis på et martyr-ønske. Jeg er intet offer, og bliver det aldrig.

  Like

  Kommentar af WilliamJansen — 15 januar 2009 @ 23:49

 10. Din løgner wislam, du har selv skrevet på Uriasposten at du har stemt på ASSma.

  Like

  Kommentar af li — 16 januar 2009 @ 01:10

 11. Her lige transcript:

  “Hvem er det du bliver truet af”
  “Altså de her ting har primært været af muslimer – altså radikale muslimer, islamister. Men jeg vil skyde på at nogen yderste venstrefløj også kan melde sig ind under de faner, her i Danmark”

  Direkte link til selve videoen: http://www.dr.dk/Forms/Published/PlaylistGen.aspx?qid=888637&odp=true&bitrate=medium

  Bentow gør det altså klart at det ikke kun er islamister (eller for den sags skyld nazister) er anti-semitiske, men også den YDERSTE venstrefløj.

  Anti-semitismen trives hos både socialdemokrater og SF, men bliver rabiat på den alleryderste venstrefløj der gerne demonstrerer sammen med f.eks. Hamas sympatisanter.

  Like

  Kommentar af Den Kutteklædte Hævner — 16 januar 2009 @ 03:09

 12. Men det skal da selvfølgelig siges at ikke alle på venstrefløjen generelt er anti-semitter. Den slags tankegods trives bare foruroligende godt hos alt for mange i den del af det politiske spektrum.

  Like

  Kommentar af Den Kutteklædte Hævner — 16 januar 2009 @ 03:11

 13. @li:

  Du lyver igen.

  Jeg stemte på Asmma, fordi hun var et meta-politisk kunstværk. Det ved du fra mit blog-indlæg om samme (find tag Asmaa). Jdeg tager afstand fra både EL og Asmaa’s politik i samme indlæg.

  Tak til Den Kutteklædte Hævner for tilstrækkelig dokumenttion for at Bentow på intet tidspunkt anklager venstrfløjen, men nøjes med at forholde sig til et marginalisret del-element på den yderste venstrefløj. At Hodja alligevel vælger at pisse på Bentow og tilskrive ham holdninger om venstrefløjen (inge forbehold, ingen specifikationer) viser alt om Hodjas ligegyldighed overfor Bentow.

  Like

  Kommentar af WilliamJansen — 16 januar 2009 @ 09:16

 14. Når man ser de heilende ungmuslimer, må man gentage Nyrup Rasmussens ord: ”Stuerene, det bliver I aldrig!”.

  Nyrups ord var ganske vist rettet imod fredelige kolonihavedyrkere, andespilsgæster og Anders And-bladslæsere. For en stor del personer, der kunne havde stemt på Nyrops parti, hvis socialdemokraterne havde kendt deres besøgelsestid.

  Like

  Kommentar af Elefanten — 16 januar 2009 @ 09:25

 15. Tænk på, hvad vi kan lære af muslimerne, jeg synes, at vi skal lade verdens flygtninge vælte ind over vore grænser, og labbe al deres kultur i os.
  Dirckinck-Holmfeld, TV-vært, EkstraBladet 3/10 1986

  Men vi bør nok have med i betænkningen, at der skal være en generel henstilling til anklagemyndigheden om at rejse flere sager om racediskrimination – ikke blot om nazistisk propaganda.
  Bjørn Elmquist (Radikale), Jyllands-Posten 29/11 1994.

  Men faktum er jo, at indvandrere og flygtninge er med til at berige den danske kultur, og ikke, som nogle mener, dominere den og sætter sig på den.
  Ritt Bjerregaard (Socialdemokratiet), Jyllands-Posten 27/10 1991

  Og det er ganske vist, at kan vi ikke hamle op med invasionen, er det såmænd nok fordi, vi ikke er bedre værd. Vi burde med entusiasme tage imod tilskudet på et tidspunkt, hvor vi – ærlig talt – ikke har så forfærdelig meget at byde på selv.
  Klaus Rifbjerg, forfatter og forlagsdirektør, Politiken 24/4 l988)

  Den danske andel af dem kan efter min opfattelse ikke komme under de ca. 4000, vi modtager om året. Det magter vi , og hvis jeg yderligere skal udfordre, vil jeg tilføre, at jeg også tror, at denne tilgang af fremmed kultur ikke vil være nogen fare, men tværtimod berige vort danske særpræg.”
  Mimi Stilling Jakobsen (CD), Jyllands-Posten 20/11 1991

  Det er simpelthen en krænkelse af menneskerettighederne at forlange, at de (indvandrerne) skal afstå bare en tøddel af deres ideologiske, moralske, familiære og religiøse identitet…Hvad i alverden bilder vi os ind ved at ville diktere dem vores – på talrige måder – kuldsejlede og fallerede samfunds- og samlivsmodel?
  Hanne Smyrner, fhv. fotomodel, spaniensdansker, EkstraBladet 14/1 1992

  Den islamiske verden er blevet en mangfoldig del af vores hverdag med spændende butikker og smilende folk. Uden denne påvirkning ville Danmark være farveløs.
  Jytte Hilden (Socialdemokratiet), Århus Stiftstidende 26/3 1996.

  Idiotiske danskere…de helt store, blafrende tåber og idioter..et grænseland, hvortil kloge, dygtige mennesker kom rejsende fra syd for at udvikle og hjælpe de primitive nordboere…selv vort nationalsprog er et mixmask af påvirkning fra plattysk, hollandsk og en masse europæiske sprog. Hvad er en dansker? Og hvad er det dog, vi bilder os ind? – Hva’faen er det for et land, mit skib er fortøjet til?
  Erik Wedersøe, skuespiller og forfatter, fhv. formand for Socialdemokratiets kulturudvalg, Berlingske Tidende 3/3 1985

  Vi skal ikke tro, at vi i al evighed kan bevare Skandinavien for skandinaverne. Andre lande har deres Chinatown – jeg kan udmærket forestille mig, at Danmark en dag har sit Little Turkey.
  Nils Foss, formand for Dansk Flygtningehjælp, Berlingske Tidende 10/12 1991

  Det er forkert at spørge, om Danmark bliver et multi-etnisk samfund. Der er ingen grund til at tale i gådefuld fremtid. Danmark er allerede nu i mini-format et multi-etnisk samfund, og den udvikling vil fortsætte.
  Birte Weiss (Socialdemokratiet), Jyllands-Posten 18/12 1994

  Jeg forbløffes over den mistillid til det at være dansk, som S. K. (Søren Krarup, red.) giver udtryk for, når han mener, at dansk kultur og kristendom er i fare for at blive væltet omkuld, fordi vi i vort land har nogle få procent indbyggere med en anden kulturel og religiøs baggrund.
  Dorte M. Bennedsen (Socialdemokratiet), B.T. 19/9 1995

  Jeg vil ikke anerkende den målestok. For hvis man er dansk statsborger, hører man automatisk med til den danske befolkning.
  Birte Weiss (Socialdemokratiet), B.T. 27/5 1996

  Den aften var jeg af den overbevisning, at Danmark ville være et dejligt land uden danskere. Jeg ville elske det, hvis det var fuldt af tyskere, arabere, italienere, englændere, amerikanere, afrikanere, kinesere, japanere, polynesere, grønlændere og lapper. Jeg tror også de ville synes Danmark var et dejligt land uden danskere. Man kunne flytte danskerne op til Grønland, der ville være masser af plads og alt for koldt til at trække bukserne ned og vise den store hvide røv frem.
  Morten Sabroe, Politiken 20/6 1999

  Efter min mening er flygtningene hverken nogen samfundsøkonomisk eller kulturel trussel.
  Kirsten Lee (Radikale), B.T. 18/6 1990

  Like

  Kommentar af Limewoody — 16 januar 2009 @ 09:27

 16. @13 wis-lam i roen!
  Ved at stemme på ASSma, så er man altså også yderste vensterfløjs fascist Enhedsliste stemmer.
  Hvis du ikke fatter det, så opgiver jeg.
  Næste gang du stemmer, så tænk over hvilket parti du syntes har dine meninger, og ikke om du kan lide personens outfit,hårstil,sko, hund,bil, cykel, håndtaske mm af ligegyldige ting.
  Så lad være med at beklage dig over, du bliver kaldt Enhedsliste stemmer, for det er du.
  Og du skal IKKE hilse din autonome fascist parti venner fra mig!

  Like

  Kommentar af li — 16 januar 2009 @ 14:50

 17. Ved næste valg vil jeg klart stemme på det individ med den bedste stil – altså hårmæssigt set! Lige pt. er der 4 kandidater, der kunne være interessante:

  * Per Clausen, Enhedslisten. De fedtede krøller, han har gang i, er absolut god stil. Thumbs up til ham!

  * Lars Barfoed, Det Konservative Folkeparti. Han betager med sit spejderdrenge-look, der er stylet totalt flabet og klart signalerer ”lavere skat og et tryggere samfund”. Flot flot!

  * Elvis Presley, Graceland. God stil! Imidlertid er han pt. ikke opstillingsberettiget, da der i en årrække har huseret forlydender om, at han skulle være død. Dette er dog udokumenterede rygter, og vi krydser fingre!

  * Carl-Mar Møller, Socialdemokratiet. Imponerende hårlokker! Ikke mindst er han indehaver af DK’s mest beundringsværdige garn, han lever også i bedste velgående (har dog vist sig ikke altid at være en fordel når der ytres politisk budskaber, men når det gælder hårpragten, er det et plus). Hans hang til flødeboller og bar røv udløser tilmed ekstra point på hårskalaen!

  * Pia Kjærsgaard, Dansk Folkeparti. Selvom hendes politik er den absolut mest fornuftige, må jeg blankt afvise at stemme på hende, fordi hun simpelthen ikke er oppe på det hårmæssige beat. Desuden er hun aldrig blevet spottet med en flødebolle i bøtten, men er altid iført den mere konventionelle og dybt kedsommelige beklædning: Bukser! Helt helt håbløst! Det er ærgerligt, men sådan er virkeligheden nu engang her i de højere luftlag!

  * Anders And, Andeby. Nej, den går ikke! Anders And er en tegneseriefigur og altså ikke opstillingsberettiget til folketinget. Dette gælder ligeledes for de resterende beboere i Andeby.

  * Marsmand, Mars. Nu da der just er blevet fundet en prut på Mars, kan det blive relevant at stemme på en Alien. Tiden må vise, om marsmændene besidder den rette hårpragt til at kunne få min stemme!

  Der kan hersker uklarheder omkring opstillingsberettigelsen, når der er tale om beboere fra en anden planet. Imidlertid er det urealistisk, at marsmændene skulle være dårligere oplyst om det Danske samfund end Enhedslistens medlemmer, så det skulle ikke give de store problemer.

  (Indlægget indeholder ikke ironi, men kan forhåbentlig inspirere, når der næste gang skal sættes et kryds.)

  Like

  Kommentar af Aida — 16 januar 2009 @ 20:08

 18. En stemme på Asmaa er en stemme på Al-Qaida står der på en meget illustrativ grafik for hvilken type muslim Asmaa er.

  At stemme på Asmaa fordi hun er et “meta-politisk kunstværk” er altså ikke nogen særligt god undskyldning. Det svarer lidt til at sige at man stemmer på Johnni Hansen fordi de har sådan nogle flotte farver i deres parti-logo eller på Hamas fordi man selv mener den grønne farve nok har et eller andet med økologi at gøre.

  Practical joke eller uvidenhed spørger jeg bare til de danskere der vælger at stemme på Asmaa.

  Like

  Kommentar af Den Kutteklædte Hævner — 16 januar 2009 @ 20:46

 19. @ Dhimmi Li og Dhimmi Kutteklædt:

  Jeg foreslår at I læser mit indlæg, og dømmer mig på baggrund af det istedet for at spring med på ‘William kritiserer Islam, duk ham, duk ham’-bølgen.

  http://bohemianrhapsody.dk/2007/10/27/derfor-er-jeg-asmaatiker/

  Like

  Kommentar af WilliamJansen — 18 januar 2009 @ 00:42


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: