Hodjanernes Blog

14 januar 2009

Den norske “læge” fra Pallywood Productions – igen!

De eneste, der ikke har opdaget dette stunt er DanMarx Radio og TV-Too.

Under dagens pressekonferanse med to de Norwac-legene Erik Fosse og Mads Gilbert, ble de bedt om å kommentere påstandene om at de har overdrevet og kommet med falske påstander om tilstanden i Gaza.

Mads Gilbert tok ordet, og snakket til pressekorpset på engelsk. – Vi har ikke vært i en posisjon hvor vi trengte eller ville fabrikkere dokumentasjon. Alle historier vi har fortalt er sanne. De har blitt dokumentert, og vi har navnene på ofrene og slektninger til de som vi har fortalt om, sa legen som den siste tiden har jobbet på akuttavdelingen på Shifa sykehus i Gaza. De to norske legene mener virkeligheten er mye verre enn det de har fortalt. –  Til dere som mener vi lyver: Kom med det! Vi har ingenting å skjule, så bare kom med det! Dette er en stor svertekampanje, og vi hadde faktisk ventet at det skulle komme mer, sa en offensiv Gilbert til støttende nikk fra sin kollega Erik Fosse.

OK – vi nævner i flæng: I indledningen ser man Gilbert i noget, der skal forestille en intensivafdeling. Her  – skal vi forstå – er en lille dreng i færd med at blive genoplivet med ekstern hjertemassage – en voldsom procedure, som endog ofte knækker brystkassens ribben. Men her foregår det ved at en fed mandsperson  – under opsyn af Gilbert – med fingrene spiller en let klaversolo på drengens mave, mens Gilbert ser på og viser op mod en tom TV-monitor. Drengen er ikke intuberet – eller  ventileres på maske – og der ses ingen intravenøse drops eller gøres forsøg med at de-fibrillere hjertet. Med en dramatisk håndbevægelse signalerer Gilbert, at nu nytter det ikke længere.

Nej, det tror Pokker! – Hvis Gilbert er læge, så er nærværende klummeskriver kejser af Kina.

I resten af video’en ser man en dreng – angiveligt den samme – blive begravet. Trist nok, men ifølge reporteren skulle han være ramt af et præcisionsmissil fra en overflyvende, israelsk drone. I så fald kan man vel undre sig over, at han ikke er værre tilredt – hvis det altså skulle være ham fra hospitalet, som ikke har større, synlige læsioner? – Han skulle være ramt på et fladt tag, som heller ikke ser synderligt ramponeret ud, og vasketøjet i baggrunden hænger fortsat stille og fredeligt på tørresnoren og en plastik-havestol står pænt og nydeligt på sin plads! – Men se nu selv, hvad dansk TV sluger råt:


Ja, ja…Uanset de tragiske omstændigheder, så helliger hensigten midlet.


7 kommentarer »

 1. Det er jo desuden betegnende at en dedikeret “læge” tager sig tid til at propagandere for SAGEN. Han burde vel rettelig være ved patienternes side og ikke spilde tid sin på medierne. Som den kommunist han er har det tilfælles med islam at – målet helliger midlet.

  På samme led melder Danmarx Radio her til morgen intet om østfronten i sin bulletin efter endnu voldelig demo for fred i København.

  Like

  Kommentar af Limewoody — 14 januar 2009 @ 07:34

 2. Ren Pallywood.

  Like

  Kommentar af Anna Lyttiger — 14 januar 2009 @ 08:10

 3. For tiden foretrækker jeg svenske læger frem for norske:

  ”Läkaruppropet mot Hamas !

  Ett sextiotal svenska läkare har undertecknat ett upprop till stöd för Israels kamp mot den islamistiska terrorismen. Det konstaterar bl a “Hamas använder uttryckligen sin egen ivilbefolkning som gisslan för att attackera Israel.
  Därmed bär Hamas ansvaret för såväl döda, skadade och lidande både i Gaza och i Israel.”
  Och avslutas med: “En varaktig fred i området är avgörande för
  samtliga. Ett omedelbart vapenstillestånd kan
  uppnås om Hamas upphör med raketbeskjutning av civila israeliska mål och tillåter internationell bevakning av Gazas gränser för att förhindra vapensmuggling.
  Vi välkomnar alla allvarliga fredsinitiativ som kan leda till fred för både israeler och palestinier.”
  ***
  Uppropet finns i Västerbottens-Kuriren
  (klippet fra – Jihad i Malmø)

  Like

  Kommentar af Antisalafisten — 14 januar 2009 @ 11:54

 4. Tak for interessant indlæg om svenske læger.

  De to norske er desværre uddannede læger, det står fast, Gilbert har endda skrevet doktordisputats og er højt værdsat og rost. Om Fosse ved jeg intet. De er også udråbt af medierne og statsminister Jens Stoltenberg som nationale helte.

  Den historie er ligesom mange andre fra Norge til at brække sig over. Det nationale hovmod har kronede dage, man anser sig selv som værende et godt eksempel for resten af verden – et moralsk foregangsland.

  Dette er sagt og skrevet så ofte, at mange tror på det. Til trods for at meget faktisk går rigtigt elendigt deroppe. Oslo blev for nogle år siden i en stor artikel i JP kaldt for Europas “narkohovedstad”, og det er meget rammende.

  Så var der den internationale homoparade i Oslo for tre-fire år siden, hvor 80.000 stillede sig op og gloede som publikum. 80.000 er en stor del af byens indbyggere, og i betragtning af hvor kedelig paraden var at dømme ud fra pressefotografierne var der ikke noget at se på. Så mon ikke de stod der af helt andre grunde, som ikke havde noget med tolerance at gøre. Jeg kan i hvert fald ikke forestille mig et publikum af den størrelse i København.

  Like

  Kommentar af Mette — 14 januar 2009 @ 12:42

  • Gilbert er også kendt for at være uhyre selv-promoverende.

   Like

   Kommentar af Hodja — 15 januar 2009 @ 08:01

 5. Det tror jeg gerne, for det er vel i sidste ende det, det hele drejer sig om: HAR ALLE SET MIG!

  Like

  Kommentar af Mette — 15 januar 2009 @ 11:30


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: