Hodjanernes Blog

8 januar 2009

Det vægelsindede Norge.

Filed under: Blogs Scandinavian in English, Indvandring, Islam, Norge, Shariah, Tortur — Skjoldungen @ 00:30

Med den venstre hånd støtter man terrorister, med den højre slår man ned på kønslemlæstelser.

genital-mutilationDen norske regering har – som den eneste vestlige – sendt hundreder af millioner kroner specielt til HamaSS, importerer muslimer som rasende og forsømmer ingen lejlighed til at kritisere alle og enhver for islamofobi. Men åbenbart kan kulturberigelsen – derhjemme – også blive for meget af det gode. Eller måske tænker de på det forestående stortingsvalg?

Fra den fine blog, Human Rights Service, som ikke nøjes med at blogge, men gør noget ved tingene:

Anmeldt for kjønnslemlestelse
06.01.08: For første gang i norsk historie er en mann av somalisk opprinnelse siktet for å ha medvirket til kjønnslemlestelse av datteren. Siktelsen ble tatt ut 5. januar av Nordre Buskerud politidistrikt etter at Human Rights Service anmeldt faren for kjønnslemlestelsen og en rekke andre forhold. Mannen er også siktet for vold mot jenta, hennes eldre søster og hustruen.
Les mer

Reddet fra kjønnslemlestelse
07.09.01: Ei 10 år gammel norskfødt jente ble 12. desember 2008 reddet i siste liten fra å bli transportert ut fra Norge for kjønnslemlestelse. Jenta, med somalisk bakgrunn, var i ferd med å bli fraktet via Sverige til Sør-Somalia, da Human Rights Service alarmerte Oslopolitiet ved Voldsavsnittet som gikk til aksjon på Oslo Bussterminal og fikk stoppet utreisen.
Les mer

Kjønnslemlestelse: Den tredje siktelsen
07.01.09: I desember gikk politiet i Oslo til pågripelse av en kvinne av somalisk opprinnelse for kjønnslemlestelse av datteren etter anmeldelse fra Human Rights Service. Aksjonen fra politiet var omfattende og nøye planlagt. Datteren ble umiddelbart undersøkt ved Ullevål sykehus og konstatert lemlestet. I går kunne NRK Dagsrevyen melde at jentas mor nå skal siktes formelt for kjønnslemlestelse av datter som er i ungdomskolealder.
Les mer

2 kommentarer »

 1. Hurra! for Human Rights Service.

  Like

  Kommentar af Cykelsmeden — 8 januar 2009 @ 09:53

 2. Ja, hurra for Human Rights Service. En tapper minihær omgivet af kritikere og direkte fjender.

  Da jeg i går skrev om den norske “medielæge” Mads Gilbert, var det med et stik i hjertet og mange varme tanker til min afdøde norske svigerfar. Han var distriktsllæge og en mere beskeden, redelig og hårdtarbejdende person kan jeg ikke forestille mig.

  Min svigerfar var i øvrigt meget kritisk overfor det norske uddannelsesvæsens ensidige rekruttering af duksedrengene med de højeste karakterer til de få pladser på medicinstudiet. Som han altid sagde, var der i hans udstrakte land brug for mange læger af en helt anden type, der var villige til at afstå fra det glamourøse. De blev uddannet i udlandet og bliver det stadig.

  Det Norge, som jeg var glad for, er ved at forsvinde. Olien har ikke været et ubetinget gode, og selvfølelse og optræden er ofte som hos newly rich, hvilket er skammeligt.

  Når nordmænd er selvkritiske, henviser de tit med bitterhed til en bestemt episode, hvor den mangeårige socialdemokratiske statsminister Gro Harlem Brundtland udtalte, at “det er typisk norsk at være god”.

  Det løb helt løbsk, og i flere år har det været sådan, at mange nordmænd anser Norge for at være et moralsk forbillede for resten af verden. Hvad der bliver sagt og skrevet i den anledning er, så man må knibe sig i armen.

  Den nuværende udenrigsminister Jonas Gahr Støre er et ganske godt symbol på, hvad der indtraf, da man begyndte at sælge ud af en gammel fin skandinavisk kultur og faldt på maven for multikulti.

  Gahr Støhre er et veluddannet glansbillede i en dyr habit, men man går forgæves, hvis man fra den kant forventer god smag i opførsel, dybde endsige indhold ud over de mest tomme klicheer. Man synes jo umuligt, at manden kan være så naiv, som han fremstiller sig, men i modsat fald må han være en dreven og skamløs hykler.

  Like

  Kommentar af Mette — 8 januar 2009 @ 11:33


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: