Hodjanernes Blog

6 januar 2009

Gak i Galaksen.

Filed under: Imamer, Islam, Jihad, Shariah, Videnskab — Skjoldungen @ 11:00

Når islam har udryddet alt intelligent liv på jorden fortsætter man med universet.

calvin-intelligent-life_1Som Hodjas Blog flere gange har omtalt er islamisk videnskab i særklasse. Der findes nemlig ikke i hverken fortid eller nutid den opfindelse, originale tanke, teknologiske bedrift eller videnskabelige erkendelse som ikke kan tilskrives muslimerne. Men da en så enestående kreativitet ikke lader sig stoppe af bagateller som tyngdekraft eller jødiske relativitetsteorier, har man selvfølgelig også planer for resten af verdensrummet. Når således islam snart har gået sin sejrsgang her på vor usle klode fortsætter man udenfor. I første omgang er man dog så klædeligt beskeden at man satser i det små og overkommelige, nemlig med at udbrede islam til vor lokale galakse, Mælkevejen.

De nærmere detailler vedrørende projektets praktiske udførelse er ikke oplyst til Hodjas Blog, formentlig ud fra den overlegne, islamiske erkendelse at så højtflyvende tanker ligger uden for vor fattevne. Heri har muslimerne absolut ret. Men ud fra de sparsomme oplysninger man har ladet tilflyde pressen, synes hovedkvarteret for islams nye landvindinger undtagelsesvis ikke at befinde sig i Mekka, men i Londonistan. Dette kunne umiddelbart opfattes som blasfemisk og anstødeligt, men ihukommende den ændrede demografi på de kanter er der nok logik i tingene (nævnte vi at logik også er opfundet af muslimer?).

Hvad der derimod undrer os er, at hvor småting som månelandinger og køretøjer på Mars straks ryddede sendefladerne og forsiderne i verdenspressen, så har islams erobring af verdensaltet endnu ikke afstedkommet så meget som en lille notits i Samarbejds-Politiken eller særudsendelser med imam Pedersen i DanMarx Radio – medier som ellers ikke holder sig tilbage med forkyndelsen af islams glade budskaber. Men måske foretrækker man at vente til nyheden giver rigtig ‘punch’ – nemlig når de små, grønne marsmænd og andre ekstraterrestriske ‘aliens’ bliver stillet over for valget mellem konvertering eller – I ved nok hvad….

4 kommentarer »

 1. Alle er jo født som muslimer. Det må også gælde ude i galaksen.
  Det store spørgsmål er jo bare om man véd det der ude og skal have samme lektiehjælp, som de dumme her på jorden.

  Like

  Kommentar af Menig 442 — 6 januar 2009 @ 12:09

 2. Nu er muslimer jo ikke af denne verden…

  Like

  Kommentar af Slyrgraff — 6 januar 2009 @ 14:46

 3. Jamen var det ikke kommunistene, som havde opfundet alt?

  Like

  Kommentar af Pk — 6 januar 2009 @ 15:54

 4. Nix. Muslimerne opfandt alt. ALT. Inklusive kommunismen. Beviset er her.

  Like

  Kommentar af Skjoldungen — 6 januar 2009 @ 17:02


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: