Hodjanernes Blog

19 december 2008

Rigsstatistiker Jan Plovsing går planken ud.

Dagens kronik i Jyllands-Posten løfter Danmarks mest politisk ukorrekte kloakdæksel.

crime_stat_3Bladet er dog ikke helt tryg ved situationen – har man erfaringer? – men for at dække sig lidt ind mod at få De Gode® på nakken og eventuelt blive slæbt for et utal af menneskeretsdomstole, garnerer man i den trykte avis sagen ved at foreslå forskning i de påviste, enorme forskelle. Altså stille spørgsmålet: “Hvad kan de dog skyldes?” – Men læs selv kronikken og prøv at besvare det – hvis I tør…

Tager De Gode® nu avisen på ordet og forlanger endnu et forskningsinstitut foruden de ca. 100 der i forvejen forsker i sligt, er vi sikre på at videnskabsminister Helge Sander – manden der er uden huller i sin uvidenhed – vil være særdeles imødekommende: det er nemlig kommet Hodjas Blog for øre, at der som følge af en hærgende finanskrise skulle befinde sig et endog særdeles stort antal eksperter på markedet for sådanne. Disse eksperter er nemlig endnu ikke ansat i DanMarx Radio, da deres tidligere arbejdsgivere – bankerne – har været en kende tilbageholdende med anbefalingsskrivelserne. Men det løser sig nok med lidt god vilje, så alle vi måbende landsbytosser fra almuestanden kan få besvaret dette vanskelige og intrigante spørgsmål på en ikke-anstødelig måde.

clown_truckOg hvem ved? – Måske kan de nye tusinder af eksperter ligefrem – ad åre – komme frem med et bud på problemets løsning?

Vi er dog ikke helt sikre på, at eksperternes eventuelle løsning vil være helt den samme som som den Hodjas Blog har i tankerne…

13 kommentarer »

  1. Det er da altid noget, at der overhoved føres data over den slags. I Sverige ville det være helt uhørt.

    Like

    Kommentar af rettentilselvforsvar — 20 december 2008 @ 02:37

    • Det ville være endnu bedre, hvis det for Jugoslaviens vedkommende var oplyst, hvor mange procent der udgøres af muslimer. Men dér er jo indført censur, selv om der i grundlovens § 77 står, at censur og andre forebyggende forholdsregler kan ingensinde på ny indføres.

      Like

      Kommentar af Kong Kret — 7 juli 2009 @ 15:19

  2. Wau….det modigt skrevet, han er godt nok ikke ansat hos das Frau DDR Knudsen, for SÅ havde han fået udrensnings-lappen! FYRET!

    Like

    Kommentar af li — 20 december 2008 @ 02:42

  3. Det står klippeklart fast at ingen racer er andre overlegne og at alle kulturer er ligeværdige.
    Derfor vil al forskning i menneskers gøren og laden være overflødig for konklusionen kan skrives på forhånd:
    “De andre er præcis ligesom os” Er der synlige forskelle, som ikke kan fejes ind under gulvtæppet, så har vi i fordums dage gjort det samme, derfor vil de med tiden blive som os.
    I øvrigt er der ingen bevillinger til forskere, der skejer udenfor det politisk korrekte acceptable koncept.
    Dagens humanistiske forskning er hjernedød.

    Like

    Kommentar af Menig 442 — 20 december 2008 @ 15:53

    • Hvis så dagens “humanistiske”, “politisk korrekte forskning” bare var hjernedød; men den er langt værre – eftersom den er ekstremt fordummende og søger at terrorisere enhver selvstændig tænkende til tavshed, der ikke følger dens kæft, trit og retning.

      Like

      Kommentar af Kong Kret — 7 juli 2009 @ 15:04

  4. @ Menig 442
    Glem ikke at de handler som de gør, fordi vi ikke er flinke nok mod dem. Desuden er det også på grund af sociale omstændigheder, der tvinger dem ud i kriminalitet.
    Deres eget ansvar er det i al fald aldrig.

    Like

    Kommentar af rettentilselvforsvar — 20 december 2008 @ 20:00

  5. Hans defination af indvandrere betyder, at i det mindste børn af indvandrere, der har fået dansk statsborgerskab, bliver betegnet som ‘danske’…….
    Og dermed påvirker den forkerte søjle……
    Bemærkelsesværdigt at en trediedel af andre indvandrere ikke er i arbejde……

    Like

    Kommentar af Fidibus — 21 december 2008 @ 00:17

  6. Vi maa lære at skelne mellem indvandring og indvasion. Indvandrere er folk, gerne flittige og veluddannede, som ønsker at deltage i vort samfund, og har baggrund i kultur som værdsætter uddannelse.
    Indvasionen kommer fra en kultur, som har til hovedopgave at nedbryde den kristne vestlige kultur, dette kaldes “berigelse” blandt Radikale.

    Like

    Kommentar af Sailor — 21 december 2008 @ 05:03

  7. Og så må der forskes mere i den omstændighed, at 2. generation er mere uegnede til at bo i Danmark end 1. generation.
    Vi har således kriminalitet og grusomheder til gode fra 2. generation af herboende irakere og afghanere, idet disse grupper er forholdsvis nytilkomne.
    Man må også finde ud af, om 3. generation også er værre end 2. generation.

    Like

    Kommentar af Elefanten — 21 december 2008 @ 09:28

  8. “Man må også finde ud af, om 3. generation også er værre end 2. generation.”

    De er i al fald flere.

    Like

    Kommentar af rettentilselvforsvar — 21 december 2008 @ 16:58

  9. -> 7 & 8
    3. generation er kategoriseret som ‘Danskere’… suk!

    Like

    Kommentar af ManInBurka© — 22 december 2008 @ 13:55

  10. Den statistiske løgn består i at de kulturfremmede får tildelt dansk statsborgerskab. Selv om enhver kan se, at de er kulturfremmede, bliver deres kriminalitet registreret som begået af en dansker. Derfor vil udlændinges overkriminalitet statistisk set falde og folk, som Simon Fedthår kan gå i henrykkelse.

    Like

    Kommentar af Menig 442 — 22 december 2008 @ 15:45

  11. Vi kan af de nøgterne indlæg konstatere, at de politisk “korrekte” har det med at være faktuelt forkerte.

    Dertil viser disse politisk “korrekte” – med deres utallige ekstremt hadske udfald mod dem som de opfatter som noget fremmed, hvordan man skal behandle dem, man synes er fremmede.

    Like

    Kommentar af Kong Kret — 17 november 2009 @ 00:38


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv en kommentar