Hodjanernes Blog

5 december 2008

Muslim: “Danskerne er tolerante og frisindede !”

Filed under: Aviser mm Danske, Danmark, Film, Islam, Jihad, No dhimmi, Shariah — Skjoldungen @ 16:41

Ahmed Mohamud er sygeplejerske og dansker. Han er også bøsse, sort og muslim.

Begynder det at lysne? – I går havde Jyllandsposten også et læserbrev af en muslim, Cherif El-Ayouty, som gik i rette med sine trosfæller. Og i dag har Ahmed Mohamud et læserbrev i samme blad, hvori han modsiger de to tosser, Jacob Holdt og Rune Engelbreth, som har udgivet en video (der fortjener stor udbredelse!) med forrykte påstande om danskernes racisme – husk: Islam er en Race!

Jeg skal ikke lægge skjul på, at det glæder mit forhærdede tidselgemyt at se to så fornuftige og modige muslimer tage bladet fra munden. Og stolt af at have dem som landsmænd! – Her bringer vi læserbrevet i sin helhed:

Kære Jakob Holdt. Respekt for dit arbejde med minoriteter.

Du kæmper for homoseksuelles rettigheder. Du kæmper for de sortes rettigheder. Du har lavet “Amerikanske Billeder”, som har cirkuleret verden rundt og givet dig anerkendelse. Til lykke med det.

Som bøsse og sort kan jeg kun være tilfreds med, at du og dine ligesindede har været med til at kæmpe for rettigheder, som jeg til dagligt dårligt nok tænker over. Dog er ”gay bashing” stigende; meget tyder på, at det er unge, utilpassede indvandrere, der står bag.

Jeg synes nu – bedømt ud fra, hvad du skriver – at du rent historisk stadig lever i 1950’erne. I en tid da en neger ikke kunne gå i fred i det offentlige rum, og en bøsse var noget, man gik på jagt med, som fodboldlandstræneren Richard Møller Nielsen (helten fra EM 1992) engang har udtalt.

Nyder det danske frisind
Jeg har en anden opfattelse af dit fædreland, end du har. Som indvandrer nyder jeg danskernes tolerance og frisind hver eneste dag. På job og i det offentlige rum, med andre ord: Alle steder. I næsten alle dine kronikker fremstilles danskerne som værende et uvidende og primitivt folkefærd.

Det er en forbier (JP 14/11) at bruge et eksempel med en irakisk flygtning, der hævder, at han ikke har talt med danskere i 13 år som illustration af manglende tolerance i det ganske land. Du fortæller ikke, om vedkommende har gået i skole her eller har været i arbejde, eller under hvilke omstændigheder manden ikke har haft mulighed for at tale med en dansker.

Det er legitimt i din verden at udskælde 5,3 millioner danskere, eller hvor mange vi er blevet efterhånden, fordi der er nogle indvandrere, der føler sig uvelkomne/diskriminerede.

Men man skal til gengæld og for guds skyld ikke generalisere, når man taler om indvandrere.

Danskerne skal lære at se individet, som gemmer sig bag hver indvandrer. Medierne skal helst kun beskæftige sig med de positive historier om indvandrere. Javel.

Helt ude i skoven
Det er helt ude i skoven at hævde, at muslimske kvinder har valgt tørklædet/ghettoen på grund af Dansk Folkeparti. Hvis nu der ingen kritik af islam var i det ganske land, ville vi ingen ghettoer have, og det hele ville gå op i en højere enhed.

Hver gang man diskuterer islam, så bruger du racismekortet. For det er den eneste måde, du kan argumentere på – set med mine øjne. Som om islam var for en bestemt race.

I skrivende stund viser TV 2 et lille klip, hvor nogle tørklædeklædte piger hygger sig i en pigeklub. De fleste af pigerne har aldrig fået lov til at besøge en klub, hvor der er både drenge og piger. Det hedder adskillelsespolitik, JH (læs evt. en bog af samme navn af Jens-Martin Eriksen og Frederik Stjernfelt). Deres forældre går nemlig ind for adskillelse af drenge og piger, som islam foreskriver.

Er det også Dansk Folkeparti, der har tvunget disse piger i rene pigeklubber? Søren Espersens artikel (JP 26/10) omtaler islamisering af Europa, og hvilke konsekvenser det kan have, at en del muslimske fundamentalister gerne vil pådutte alle os andre deres livsform.

Det kan man så være enig eller uenig i, men det har intet med racisme at gøre.

4 kommentarer »

 1. Ja, det er ekstremt opmuntrende. Jeg har hele tiden sagt, at alle de tavse muslimer, der egentlig synes rigtig godt om frihed og demokrati, før eller siden ville være nødt til at tage stilling, men jeg har været lige ved at fortvivle på det seneste.
  Tak, Ahmed Mohamud! for at give mig håb igen.

  Like

  Kommentar af Ulla Lauridsen — 5 december 2008 @ 19:32

 2. Ja ja, men vi kan jo ikke vente på, at alle muslimer bliver bøsser, og dermed mere normale.

  Like

  Kommentar af Fritz — 6 december 2008 @ 11:27

 3. Alle kvinderne må da også kunne se, hvilken side deres mad er smurt på.

  Like

  Kommentar af Ulla Lauridsen — 6 december 2008 @ 19:52

 4. “Det er legitimt i din verden at udskælde 5,3 millioner danskere, eller hvor mange vi er blevet efterhånden, fordi der er nogle indvandrere, der føler sig uvelkomne/diskriminerede.

  Men man skal til gengæld og for guds skyld ikke generalisere, når man taler om indvandrere.

  Danskerne skal lære at se individet, som gemmer sig bag hver indvandrer. Medierne skal helst kun beskæftige sig med de positive historier om indvandrere. Javel”

  Ovenstående sætninger rammer i den grad hovedet på sømmet.
  En stor tak til Ahmed Mohamud for hans civile courage. Mere af det det fra andre kulturmuslimer.

  Like

  Kommentar af Johansen — 6 december 2008 @ 23:33


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: