Hodjanernes Blog

3 december 2008

Racism and Xenophobia: crimes punishable by one to three years in prison

Filed under: Bloggere, Censur, Dhimmi, EAD, EU, Europa, Islam, Jura, Politik, Politisk korrekte, Ytringsfrihed — Hodja @ 09:22

Racism, incitement to hatred, apology, denial or trivialization of genocide will soon be punishable by one to three years in prison throughout the European Union, today announced Friday the Commission European.

The European Ministers of Justice have agreed on Friday to establish penalties in their laws. It took nearly seven years of negotiations to achieve this, “said European Justice Commissioner Jacques Barrot, presenting the decision to the press following the meeting.

Racism and xenophobia have no place in Europe, and should have no part in the world,” he said.
I welcome the introduction of strict and effective sanctions against these violations of human rights and fundamental freedoms which are common principles for European countries,” he added.

The agreement punishes “public incitement to violence or hatred against a group of persons or a member of such a group defined by reference to race, color, religion, ancestry, origin national or ethnic. ”
Will also be punished incitement “by public dissemination or distribution of tracts, pictures or other material”, in reference to the Internet.
Europeans also intend to punish “the apology, denial or gross trivialization of public crimes of genocide, crimes against humanity and war crimes as defined by the International Criminal Court.”

These sentences could come into force only in several months, even a few years, the time for EU countries to transpose the framework decision in their respective legislation. 

http://translate.google.com/translate?hl=en&sl=fr&tl=en&u=http://www.lepays.fr/article/racisme-et-xenophobie-des-delits-passibles-de-un-a-trois-ans-de-prison—446139%3Fsymfony%3D48c6be37f13004368a25522be098724f

Se også: https://hodja.wordpress.com/2008/11/29/sa-er-tidsfristen-sat/

17 kommentarer »

 1. Du. gode. gud.
  Jeg har tit tænkt på, hvornår de tyske jøder egentlig skulle være vågnet op og flygtet? Hvilken forordning burde have været det sidste strå?
  Jeg lyder melodramatisk, men det her skræmmer livet af mig. Det er et brud med europæisk og dansk tradition. Hvis det her bliver gældende lov i DK, hvad gør vi så?

  Like

  Kommentar af Ulla Lauridsen — 3 december 2008 @ 09:27

 2. Ja, hvad gør vi så? Så melder vi os ud af EU. Og hvordan gør vi så det? Ved at undlade at stemme på de EU-forblændede partier.

  Like

  Kommentar af Cykelsmeden — 3 december 2008 @ 10:14

 3. Mon tyrkerne så snart bliver fængslet i hobetal ?

  Like

  Kommentar af Fidibus — 3 december 2008 @ 11:12

 4. Mon?

  Like

  Kommentar af Ulla Lauridsen — 3 december 2008 @ 11:29

 5. Bliver koranen så forbudt nu, når den prædiker had mod vantro, jøder og kristne ??

  Like

  Kommentar af Kurt Jensen — 3 december 2008 @ 11:37

 6. Mon alle komentatorene på TV2 knuzz, der dækkede Mumbai bomberne og kaldte alle ikke muslimer for vantro så også fængslet??? eller er det kun de slemme islamofober????? hold op jeg skal anmelde alle der råber danskersvin efter mig fra nu af, det er jo danafobisk og jeg bliver stødt så jeg også skal brænde biler af….. Thor og Odin en verden vi lever i

  Like

  Kommentar af Broholm (ordblind) — 3 december 2008 @ 11:41

 7. Hvis vi ikke var helt på skideren? før, så er vi det nu.

  Like

  Kommentar af Per N — 3 december 2008 @ 12:12

 8. Denne lovgivning er EUs måde at knægte friheden på, og det er rendyrket facisme. Læg mærke til at Barrot er tidligere dømt for korruption, hvilket jo åbenbart kvallificere ham til at have den post han har inden for EU.

  Like

  Kommentar af Valetta — 3 december 2008 @ 13:14

 9. Der er flere, spændende aspekter i denne sag. Den øresønderrivende tavshed i pressen tyder på at direktivet glider ind i straffeloven sådan i al søvnig ubemærkethed, lige inden folketingslemmerne lægger gummistemplet fra sig og går til eftermiddagskaffe. Måske er det allerede gældende lov? – Desuden har politkerne en lang tradition for at give love med tilbagevirkende kraft, i hvilket fald ca. 80% af befolkningen allerede er tugthuskandidater.

  Men fortvivl ej, selv Dansk Folkeparti skal nok vågne op, om ikke før, så når dette her siver ind i knolden på alle censurtilhængerne og imamerne som så ikke kan tilbageholde deres jubel og frydeskrig. Så kan pianisterne holde deres møder i stjernegården ude i Vestre Fængsel og øve sig i at synge “EU-Kumbaya, der Fogh, der Fogh, der hat immer Recht”.

  Men der er da også fordele ved loven: paragrafferne er så bredt formuleret, at de snildt kan finde anvendelse på så at sige enhver ytring om hvadsomhelst. Det betyder, at folketingsdebatterne bliver ultrakorte, politikerne kan nøjes med at lave en “Rønn” når de interviewes, aviserne bliver barberbladstynde og ingen behøver længere at skulle anskaffe høreapparater.

  Fremtiden er her allerede… (må jeg sige det?)

  Like

  Kommentar af Skjoldungen — 3 december 2008 @ 13:46

 10. Nu ingen panik, jeg øjner muligheder, vi kan begynde med at anmelde personer som anvender udtryk som: “danskersvin” “blonde luder” og andre udtryksformer fra det kulturberigende element.

  Like

  Kommentar af Sailor — 3 december 2008 @ 13:53

 11. Jeg har prøvet at finde lidt mere officielt om sagen via EU’s talløse hjemmesider. Men selv om vedtagelsen fandt sted den 1. december er det mig ikke muligt at finde selve direktivet i officiel udgave. Men HER er i hvert fald kendsgerningerne fra uhyrets egen hals.

  Like

  Kommentar af Skjoldungen — 3 december 2008 @ 14:24

 12. […] gøres strafbart af EU-kommissionen Posted on 3. december, 2008 af Anna Lyttiger Læs mere hos Hodja The European Ministers of Justice have agreed on Friday to establish penalties in their laws. It […]

  Like

  Pingback af “Racisme” og “xenofobi” gøres strafbart af EU-kommissionen « Anna Lyttiger — 3 december 2008 @ 14:36

 13. Valetta henviser ovenfor til Barrot’s fortid. Den kan man læse mere om HER.

  Like

  Kommentar af Skjoldungen — 3 december 2008 @ 14:44

 14. Men hov, nu har jeg tænkt over denne lille ting hele dagen, og er kommet frem til at den er grundlovstridig og derfor ikke kan indføres uden folkeafstemning, da denne lov medføre censur. Så hvis den kommer igennem må vi søge at få bevilliget en rigsretssag.

  Like

  Kommentar af Broholm (ordblind) — 3 december 2008 @ 14:59

 15. –> # 14 Broholm:

  Nej, Grundloven taler kun om forhånds-censur, ikke om hvad der er strafbart og hvad ikke.

  Nu skulle man så tro, at vores såkaldte retsforbehold ville gøre sagen ligegyldig for os, men dette forbehold trumfes af “Den Europæiske Arrestordre”. Det vil sige, at såfremt en eller anden i f.eks. Spanien føler sig fornærmet over noget du har sagt, så kan du udleveres til Spanien uden videre, selv om dit udsagn – endnu – ikke er ulovligt i Danmark.

  Men det hele bliver selvfølgelig lidt enklere, når retsforbeholdet er afskaffet, for så behøver man ikke ulejlige politiet med alt det rejseri.

  Like

  Kommentar af Skjoldungen — 3 december 2008 @ 17:38

 16. -> 15
  Hvis udsagn gøres ulovlige, så er det vel censur?? og det er i min grundlov opført som ulovligt at indføre censur i DK. Men jeg kunne måske have brugt en smule ironi da jeg skrev det ikke ville gælde i DK, for jeg ved da godt at Gau des nordens ikke har en selvstændig lovgivning mere, alt styres jo fra “demokratiet” EU

  Like

  Kommentar af Broholm (ordblind) — 3 december 2008 @ 19:35

 17. –> # 16 Broholm:

  Grundloven, § 77:
  Enhver er berettiget til på tryk, i skrift og tale at offentliggøre sine tanker, dog under ansvar for domstolene. Censur og andre forebyggende forholdsregler kan ingensinde på ny indføres.

  OK, jeg ved godt at Grundloven kun er til pynt ved bajerdrikningen den 5. juni og at ingen politker kunne så meget som drømme om at tage den alvorligt. Men som jeg læser teksten, betyder det, at du hidtil har kunnet sige din mening. Først når den er sagt bliver du slæbt for dommerne. Og hvad de er værd har vi jo for nylig set demonstreret med al ønskelig tydelighed i de 5 retspræsidenters læserbrev i Jyllands-Posten.

  Men hidtil har de trods alt savnet den paragraf i straffeloven, som gør et udsagn som f.eks. “Ifølge koranen skal jøder dræbes, hvor end du finder dem” strafbart. Den paragraf har de nu, idet et sådant udsagn – hvor sandt det end er – vil kunne ophidse fornuftige mennesker til foragt for koranen.

  I det lys er det nok sikrest overhovedet ikke at citere noget som helst fra samme koran…

  Like

  Kommentar af Skjoldungen — 3 december 2008 @ 20:05


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: