Hodjanernes Blog

14 november 2008

Samarbejds-Politiken: islam er en race!

Mon Tøger har ferie? – For så tåbelig er han trods alt ikke. Men det er Peter Mogensen:

Pølletiken har skam også opdaget at der er noget, der hedder en blog. Til den ende har man oprettet en sådan til en redaktionschef ved navn Peter Mogensen. Han har tidligere gjort karriere hos Poul Nyrup Rasmussen og Mogens Lykketoft, så akkreditiverne er i skønneste orden. Desuden – har jeg ladet mig fortælle – optræder han som fast medlem af DDR’s kommentatorkorps og så kan man næppe nå længere i apologeternes dhimmi-univers. Men noget tyder på, at desperationen er ved at tage overhånd: Nu trækker man racisme-kortet:

skrueObama hudfarve afgørende

Skal Danmark have en muslimsk statsminister? Næppe foreløbig, vil mange måske svare. Sådan har man i mange årtier ligeså svaret i USA, når nogen spurgte om det var tid til en sort præsident. Jesse Jackson forsøgte, men fejlede. Men pludselig er det en realitet. Racespørgsmålet er med Obama i den grad løftet ud af debatten og USA har taget den moralske førertrøje på. Vi har i Europa længe set skævt til den indskrænkede racisme, som har trivedes i især de amerikanske sydstater, samtidig med, at vi i stadig flere lande har intensiveret vores egen udgave af samme debat, blot med muslimer i de sortes sted. Konkret kan valget af Obama bidrage til, at de mentale grænser for hvor langt den kritiske politiske debat kan gå, med farvede i hovedrollen, forrykkes. Også af den grund er valget af en sort præsident af betydning for Europa.
Den danske VK-regering har i et betydeligt omfang vundet de tre seneste valg på dens udlændingepolitiske synspunkter. Til næste valg, om tre år, vil spørgsmålet atter dominere. Men regeringen må nu indregne det mentale skred der kan komme i vælgerbefolkningen, som følge af valget af Obama. Sagt lige ud, så bliver det interessant at se, om danske vælgere til den tid er lige så skræmte over bl.a. muslimer, som de har været siden systemskiftet i 2001. Med Obama, som en dominerende global politiker over de næste tre år, er det ikke sikkert, at ‘udlændingekortet’ virker fuldt så effektivt i en valgkampagne som tidligere.


Mentalt skred?  Javist, javist….


8 kommentarer »

 1. Hvis man endelig vil sammenligne med USA, så bør man huske, at her i landet er det os danere, som er indianerne 😕

  Like

  Kommentar af Fidibus — 14 november 2008 @ 17:06

 2. Jeg havde faktisk den opfattelse at Mogensen var ganske velbegavet – lige til jeg læste den omgang vrøvl han har skrevet ang. mulatten Obama som kommende US-præsident og en muslim som statsminister her i landet!

  Hvis Mogensen ikke kan finde ud af der er tale om usammenlignelige størrelser forstår jeg bedre at alm. danskere ikke fatter hvad det er vi har fået med at gøre med islams indtog i Europa og det øvrige Vesten!

  Det lover ikke godt for fremtiden:

  Like

  Kommentar af Vivi Andersen — 14 november 2008 @ 18:32

 3. Tågesnak…

  Jeg fornemmer ingen drejning i den retning, tværtimod. Selv på DDR kan man skimte, at de har fat i en lille flig af “muslimudfordringen”.

  #1 Ugh. Som sædvane, en skarpt og morsomt kommentar fra blog-stand-up’eren 😀

  Like

  Kommentar af ManInBurka© — 14 november 2008 @ 18:47

 4. Muslimernes vold i DK de sidste 25 år ophæves nu pga. den nye Præsident i US.
  Fordi han er farvet….af en slags.
  Jamen, det er jo ren racisme.

  Like

  Kommentar af Pk — 14 november 2008 @ 19:00

 5. Racespørgsmålet lever da i bedste velgående overalt i verden, også i USA hvor Obama lige er blevet valgt, primært fordi han er neger.
  Noget kunne tyde på, at Peter Mogensen også er racist overfor hvide danskere.

  @ Fidibus
  “The Indians couldn’t regulate immigration. Now they live in reservations”

  Like

  Kommentar af rettentilselvforsvar — 14 november 2008 @ 22:53

 6. THE family of two Islamist extremists executed this week for the 2002 Bali bombings criticised an Indonesian website for publishing close-up photos of them in funeral shrouds, a report said today.

  http://www.news.com.au/story/0,10117,24654971-401,00.html?from=public_rss

  Pictures of the faces of brothers Amrozi and Mukhlas as well as ringleader Imam Samudra after they were executed by firing squad on November 9 appeared today on the Islamist Ar Rahmah website.

  The photos were captioned with text in Arabic and Indonesian praising the murderers as the “martyrs of the battle of Bali”.

  Amrozi’s and Mukhlas’s eyes were open but Samudra’s were shut.

  “The family has been trying to anticipate this as best as we can but in the end the photos were stolen,” Mohammad Chozin, the elder brother of Amrozi and Mukhlas, told Detikcom news website.

  “The family hasn’t had the chance yet to ask Ar Rahman about this,” he said.

  Lawyer Fahmi Bachmid said the images were published against the will of the dead bombers.

  “I haven’t been called by the family, but it’s true that in the will given to the family it is not permitted to take photos of the bodies,” Mr Bachmid was quoted as saying.

  WELL SKREW THEM

  Like

  Kommentar af shiva — 15 november 2008 @ 10:11

 7. Der er nogle fjolser især på venstrefløjen og i de radigale, som tror at islam er en race. Det er ikke tilfældet. Islam er en middelalder-ideologi grundlagt af en massemorder og slavehandler.

  Like

  Kommentar af Jørgen — 15 november 2008 @ 17:15

 8. Hold da op! Pølletiken fremtræder mere og mere som en langtids-ledige opsamlings plads for ikke aktive hjerner!!!
  MEN selvfølgelig skal medarbejderstaben være dummere end chefen Tøger, for ellers overtager de jo bare hans plads.
  Nu forstår jeg hvorfor vi åbenbart skal impotere arbejdskraft, FORDI Tøger ikke kan finde flere arbejdere, der er dummere end ham selv ,her i landet 😀

  Like

  Kommentar af li — 15 november 2008 @ 22:21


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: