Hodjanernes Blog

12 november 2008

Statholder af Danmarks Rige: Hr. Nobody M/K.

Filed under: Aviser mm Danske, Danmark, Konservative, Politik, Venstre — Skjoldungen @ 22:01

Anders Fup har “til hensigt” at blive…. men hvad? – og hvor?

I Danmark har vi en avis, som er under forandring. Hvori denne forandring består lades man ikke i tvivl om, når man læser bladets ledere. Her ses desværre alt hyppigere udbrud af den ondartede og hæslige sygdom eurabies, og det i en grad så man skulle tro bladet var købt af “Det Radigale Venstre” – hvilket det måske også er? – I hvert fald udgives det af samme “hus” som Samarbejds-Politiken.

Dog er lederskribenten næppe Tøger Seid En-Faden, thi for tiden kan man som en fast fodnote i disse ledere læse følgende, grausame salbe: “I ØVRIGT MENER VI, at Anders Fogh Rasmussen senest på Venstres landsmøde i weekenden umisforståeligt bør meddele, at han ikke løber af pladsen, men forbliver på posten som statsminister”.

Jaså? – Og tør man spørge hvorfor?

Kan det tænkes, at avisen har beskuet alternativerne? – I så fald kan man muligvis mobilisere en slags fortåelse, skønt det forekommer nærværende klummeskriver inderligt ligegyldigt, hvem der fremover antager titlen af EUSSR-Statholder i Gau Dänemark. Men lad det nu ligge…

I hvert fald er Anders “Fup” Rasmussen en færdig mand i dansk plattenslager-bizz. Thi uanset om parteigenossernes klakører på det omtalte landsmøde jubler ham ind eller ud, så har det gemene folk trods alt en kollektiv hukommelse som rækker noget længere tilbage i tiden end en politiker kan se ud i fremtiden. Således vil jeg æde min gamle stålhjelm på, at et overvældende flertal af vælgerne husker hr. Fusentastens valgløfter gennem de sidste 7 år, såsom:

comical_anders_3Skattestop : Danmark har nu verdens højeste skattetryk.

Stram udlændigepolitik : Udlændinge, navnlig komplet uintegrerbare muslimer vælter hæmningsløst ind i landet.

Opgør med smagsdommervældet : Adrig har der været flere, og antallet vokser stedse.

Folkeafsteming om EUSSR-Forfatningen : Aflyst. Den er nu ratificeret under et nyt navn.

Det skal kunne betale sig at arbejde : Blot ikke for meget, for så træder kleptokratiets straffe-brandskat i aktion.

Og så videre, og så videre. Svegne løfter, fedt flæsk, øregas og varm luft galore…

Men hvem kan tage over? – Partiet “Venstre” – som mere og mere fortjener sit navn – rasler berettiget ned i meningsmålngerne til fordel for “Det Konservastive Folkeparty” (udtales: falkepaaarty). Men i begge partier gælder den ufravigelige regel, at vil man til tops i kliken, skal man have mindst een gigant-fiasko bag sig. Det har begge statholder-kandidaterne da også. Og det til gavns:

I “Venstre” stiller man med nok moderne tids største og mest omkostningskrævende kluddermikkel, nemlig Lars Løkke Rasmussen. Hans eneste kvalifikation er navnet Rasmussen, som en statholder åbenbart skal hedde. Ellers er hans svendestykke den fejlslagne, såkaldte “Kommunalreform”. Her var målet at få afskaffet amterne, som med Per Kålund og Bent Hansen i spidsen havde ført det danske sygehusvæsen fra en første- til en sidsteplads i Europa. Og hvad gjorde vor Løkke-Lars? – Jo, han pustede amterne endnu mere op og kaldte dem “regioner”. – “Meet the new bosses…same as the old bosses“. Som sidegevinst fik han overført resten af amternes opgaver – særforsorg, trafik, milieu, o.s.v. – til nogle ligeledes oppustede kommuner, som nu er ved at køre hele molevitten i sænk. Til tonerne fra milliarderne der fosser ud af statskassen.

Stort bedre går det ikke hos “Højre“: Lene Espersen er nu vice-statholder. Det var hendes belønning for som justitsminister at have fjernet politiet fra gader og stræder og anbragt dem ved skriveborde, hvor de nu sidder og spiller “tic-tac-toe” bag flotte skærme med blå blinklys. Hvis de da ikke vasker biler, slæber flyttekasser eller udborede knallerter. Pistolerne ligger i skufferne. Det gør de til gengæld ikke på gaderne. Her skydes lystigt til højre og venstre, der stjæles, røves og voldtages så det er en lyst at se derpå. Det hele kaldes “Politireformen”. Kom så ikke og sig at regeringen mangler humor.

Her kunne vi sagtens fortsætte med rækken af fiasko-ministre, men dels kan ingen af dem – trods alt – hamle op med de to ovennævnte spidser, dels er pladsen her alt, alt for kort. Men hvem skal vi så se som den næste statholder, når Anders Fup har fastholdt sin hensigt – indtil han tager en ny?

Tjaeh… der er ingen. Og lad det så blive ved det. Det er ikke første gang vi har haft et departementchef-styre og forskellen er alligevel ens. Hvis der nu skal lidt “Pomp & Circumstance” til at underskrive dekreterne fra EUSSR’s hemmelige korridorer, så har vi da kongehuset – endnu. Her lader det til at produktionen af prinser og princesser rækker et stykke ud i fremtiden, og så har de døde træers medier og DanMarx Radio da noget at beskæftige sig med. – Og sikke mange penge, vi kan spare!


Ceterum censeo Unionem Europaeum esse delendam.


3 kommentarer »

 1. Nu skal I være søde ved Lene Espersen…hun har lige fundet ud at hun egentlig er en hvid udgave af Obamabi…sjovt nok har jeg ikke lagt mærke til om han også har fået pap i patterne.

  Like

  Kommentar af Bøddel — 12 november 2008 @ 22:15

 2. Der skulle stå Obambi…der røg den joke, suk!

  Like

  Kommentar af Bøddel — 12 november 2008 @ 22:19

 3. Fucking fantastisk skrevet, løsningen kunne være http://www.siad.dk, nogle gange skal der bare noget helt nyt til når dt gamle er blevet råddent !

  Like

  Kommentar af whodares (Islamofob) — 13 november 2008 @ 01:47


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: