Hodjanernes Blog

4 november 2008

Racistisk selvtægt i Frederikssund.

Filed under: Aviser mm Danske, Danmark, Indvandring, Kriminalitet, Medier DR m.fl., Racisme — Tags: — Skjoldungen @ 13:30

Aldrig så snart er man begyndt at oprette borgerværn før de viser sig at være racister af værste skuffe.

militsDanMarx Radio : Mens politikerne diskuterer politireform, så dukker der stadig flere private borgerværn rundt om i landet.

Avisen under forandring: Det var nok et noget andet udbytte end en blodtud og en brækket næse han havde i tankerne. Ikke desto mindre var det alt, hvad en røver i Frederikssund fik med fra mødet med en tidligere jysk mester i sværvægtsboksning mandag aften.

Røveren truede manden med en kniv og forlangte penge, og da den 45-årige eksbokser nægtede, gjorde røveren noget usædvanligt. – Han hældte brændbar væske ud over kniven, satte ild til den og stak mod mandens bryst. Kniven gik ikke gennem tøjet, men efterlod et brændemærke på cirka fem centimeter, fortæller vagtchef Per Thuesen. Det fik bokseren til at aflevere det uventede udbytte i form af to knytnæveslag mod ansigtet. Han har fortalt politiet, at røverens næse blødte kraftigt og formentlig brækkede. Røveren beskrives som 20-25 år, 170 cm høj og af afrikansk afstamning. Han bar et hvidt bandanatørklæde og en hvid hættetrøje med påskriften “make my way” samt jeans. Røveren talte med engelsk accent.


Som om politiet ikke i forvejen havde nok at gøre med at nørde med computere, sætte farfælder op på øde, vestjyske landeveje og jagte borede knallerter. Nu skal de også til at indfange alle de borgere som aldrig før har set en politibetjent i deres omgivelser og som derfor ser sig nødsaget til selv at lege politi. Her på Hodjas Blog regner vi med, at vor nævenyttige bokser – som åbenlyst har misforstået den ellers så meget omtalte “dialog” – får mindst 6 år i skyggen for racistisk motiveret vold. Men når alle vi andre så efterhånden også sidder i brummen, kan han måske lære os et og andet?


1 kommentar »

 1. Der blev smidt Molotov cocktails
  efter DR_folk på Nørrebro engang, da det “brændte” på derinde.
  DR tog det uhyre køligt, og der var ingen anmeldelse.
  DET er sgu hårde bananer i DK……

  Like

  Kommentar af Pk — 4 november 2008 @ 16:18


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: