Hodjanernes Blog

5 september 2008

Er opvask Haram?

Filed under: Asyl, Blogs Scandinavian etc, Dhimmi, Islam, Politisk korrekte, Sverige — Skjoldungen @ 21:19

Hinsidan – ovre i Absurdistan – skal de nu til at købe køkkengrej en gros.

Det stekta fläsket blev för mycket för den muslimske mannen. Han hotade kvinnan som lagade maten i det gemensamma köket i asyl- lägenheten. Migrationsverkets lösning på den typen av kulturkrockar är att ge muslimerna egna grytor.

Karslkrona: De bor trångt. Sex asylsökande tvingas dela på en trerums- lägenhet, två sovande i varje rum och det enda gemensamma rummet är köket. Här ska alla samsas om matlagningen och det är inte ovanligt att de boende saknar ett gemensamt språk.
I onsdags greps en asylsökande man sedan han hotat en kvinna med kniv när hon stod och stekte fläsk i köket.
Han kände sig provocerad av att hon tillagade griskött i det gemensamma köket under muslimernas heliga månad ramadan. Mannen lugnade dock ner sig efter gripandet och släpptes samma kväll.
Men problemet kvarstår. Och det är inte bara i just denna lägenhet som Migrationsverket har samlat människor från olika delar av världen med olika språk och religiös tillhörighet. Den asylsökande som skickas till Karlskrona får en plats där det finns en ledig säng.
– Vi har ingen rätt att fråga de asylsökande om vilken religion eller etnisk bakgrund de har. Lagen tillåter oss inte att fråga om sådant, säger enhetschef Gunnel Segerfeldt på Migrations-verket i Karlskrona.
Migrationsverket har inte heller gått ut med någon speciell information till de asylsökande som bor i ”blandade bostäder” om att visa extra hänsyn eller försöka att respektera sina sambors kulturella eller religiösa traditioner.
– Den lösning vi kan erbjuda är att ge muslimerna egna grytor så de slipper laga sin mat i kokkärl där någon annan i lägenheten har tillagat griskött, säger Gunnel Segerfeldt.

11 kommentarer »

 1. Nej, opvask er ikke haram.

  Like

  Kommentar af sunnidk — 6 september 2008 @ 11:56

 2. @Sunnidk

  Enhvert selvstændigt tænkende menneske er fuldkommen ligeglad med om noget er “haram” jvf. en syg ideologi og en pædofil epileptisk landevejsrøvers megalomane ideer og fantasier.

  Hvorfor er det at disse muslimer er flyttet til Sverige, Danmark og andre ikke-islamiske lande, hvor de kan blive udsat for så traumatiserende ting som svinekød?

  Like

  Kommentar af Frihed — 6 september 2008 @ 17:11

 3. @2 alle ved sgu da hvorfor disse gedehyrder er flyttet til norden…DET ER JO DER SOCIALKONTORETS DØR STÅR VIDTÅBEN .alle kan få.bare ikke danskerne der virkelig har for det….alle ved det men ingen tør sige det

  Like

  Kommentar af per — 6 september 2008 @ 18:19

 4. @2 alle ved sgu da hvorfor disse gedehyrder er flyttet til norden…DET ER JO DER SOCIALKONTORETS DØR STÅR VIDTÅBEN .alle kan få.bare ikke danskerne der virkelig har brug for det….alle ved det men ingen tør sige det

  Like

  Kommentar af per — 6 september 2008 @ 18:20

 5. @ 2 Frihed, kunne vi ikke holde debatten på et lidt mere sobert niveau?

  Som jeg forstod artiklen handlede det om et asylcenter, så jeg går ud fra at de fleste af omtalte muslimer er der fordi de er flygtninge.

  @ 3 Per, hvad så med de mange muslimer der er født her? Og hvad med de mange danskere der konverterer til Islam?

  Forresten er det altså ikke os alle der er gedehyrder. Jeg vil vove den påstand at det er forsvindende få muslimer i Danmark der ernærer sig som gedehyrder – eller har gjort det.

  Like

  Kommentar af sunnidk — 6 september 2008 @ 19:39

 6. Nå, så er sunnidk dukket op igen.

  Jeg mangler stadig at få svar på de spørgsmål jeg stillede ham for tid tilbage!

  Men han er altid god for en omgang Da´wa!

  Hvorfor bliver man træt af muslimer ?

  Like

  Kommentar af Vivi Andersen — 6 september 2008 @ 19:41

 7. @ 6 Hvilke spørgsmål? Jeg erindrer ikke at have læst nogle spørgsmål henvendt til mig, som jeg ikke har besvaret, men du må meget gerne give et link så skal jeg forsøge at svare på dem.

  /Sunnidk

  Like

  Kommentar af sunnidk — 6 september 2008 @ 19:46

 8. 7.SUNNIDK

  ´Jo mange tak skal du have. Men jeg har ingen intensioner om at skulle læse mig igennem lovprisninger af Allah osv..

  Desuden er det adskillelige måneder siden.

  Sådan ca. i perioden efter den opration i marts jeg måtte igennem forårsaget af et styrt i terrænnet med min OX-araber.

  Men jeg erindrer noget om, at du er god til at liste udenom direkte svar på direkte spørgsmål og i stedet komme med diverse tekster fra Koranen m.m..

  Det er helt OK med mig at du bekender dig til islam.

  Men det forholder sig for mig med Islam som med Indre Mission, Jehovas Vidner, Zionister og andre der er overbeviste om at netop deres religiøse retning besidder SANDHEDEN at jeg ikke med selv min bedste vilje kan holde dette ud.

  Årsagen er enkel, idet ingen af disse retninger tillader tvivl om sandheden i deres religions påstande, præcist som de ikke tillader kritik af samme.

  Du er givetvis et rart og kærligt menneske, men din ideologi er ikke videre rar og næstekærlig overfor Kuffar af enhver slags.

  Så længe Islams Rettroende mener sig i deres gode ret til blandt andet at kræve samfundet, på mange områder, skal føje sig efter islamiske regler og love uanset det er et vestligt, demokratisk sekulært samfund det drejer sig om, hvor respekten for næsten bl.a. giver sig udslag ved, at man holder sin religiøsitet for sig selv, dyrker den derhjemme bag egen dør og i dertil indrettede bedehuse, så længe vil der være modvilje mod islam.

  Samtidig er den viden vi får om det der foregår i andre Vestlige lande i konteksten Islam og det omhandlende land og samfund med til at forøge både modstanden mod og leden ved Islam.

  Hverken OIC, The Muslim Brotherhood og alle de ganske mange andre islamiske organisationer, der gennem deres meritter har givet et billede af en arrogant og megaloman erobrerideologi,får Kuffar til at ønske at flere muslimer fra de arabisk-islamiske lande skal tilvandre Vestens lande.

  Tværtimod er stemningen blevet den, at man hellere ser de Rettroendes hæl end deres tå.

  Hellere så vi Kinesere, Japanere, Indere osv. som nye medborgere i de Vestlige lande end muslimer.

  Trist, ikke ?

  Men det er virkeligheden.

  Islam og Rettroende er lig med problemer en masse!

  Like

  Kommentar af Vivi Andersen — 8 september 2008 @ 01:39

 9. OT – Dagens griner fra et af de lokale pizzariaer :

  Jeg og mange andre er altså blevet taget groft ved næsen af
  “kulturberigerne. Det må da lige være en sag for forbruger-ombudsmanden eller hva’ ?

  Vi skal ghm. åbenbart bare islamiseres på alle områder, selv svinene.

  Like

  Kommentar af Bjovulf — 8 september 2008 @ 04:36

 10. Hej Vivi

  Jeg tror faktisk at du forveksler mig med en anden, da jeg normalt gør en dyd ud af at svare direkte og ikke komme med korancitater og lignende. Men det kan være jeg tager fejl.

  Jeg er ked af at høre at du har været igennem en operation, men håber at det gik godt og at du har det godt nu.

  For mig, og rigtig mange andre muslimer, er kritik af Islam mere end velkommen. Jeg synes bare man må skelne mellem saglig kritik og tilsvining og hån. Man er selvfølgelig velkommen til at tilsvine og håne alt det man vil, spørgsmålet er bare hvad man opnår med det. Meget af det der foregår her på Hodjas blog vil jeg karakterisere som underlødig tilsvining, og det opnår man intet konstruktivt ved. Men det er vel egentlig heller ikke formålet med denne blog.

  Vil du uddybe hvilke områder du mener at “Islams Rettroende mener sig i deres gode ret til blandt andet at kræve samfundet, på mange områder, skal føje sig efter islamiske regler og love uanset det er et vestligt, demokratisk sekulært samfund det drejer sig om”.

  Det er et interessant emne du tager op, og jeg tror sagtens jeg kan følge dig et langt stykke af vejen.

  Du nævner OIC og Det muslimske broderskab. Jeg er klar over at man i visse islamkritiske (eller islamhadske?) miljøer er helt vilde med at fremstille specielt Det muslimske broderskab som en ekstremt magtfuld og ekstremt farlig organisation, der er ved at undergrave vores samfund. Reelt er deres indflydelse nok slet ikke så stor som mange, Helle Merete Brix og ligesindede, ønsker at få det til at virke som.

  Du skriver i meget generelle vendinger. Kom med de konkrete problemstillinger og lad os tale om dem. Måske er vi slet ikke så uenige og måske kan vi endda nærme os hinanden en smule. Det er vel ønskeligt for dig, mig og resten af vores samfund.

  Desuden bruger jeg ikke selv ordet kuffar. For to år siden skrev jeg nedenstående på et muslimsk forum:

  ——-

  Kuffar er flertal af det arabiske kafir. Der kommer af roden kafara. Der betyder noget i retning af at dække over -(sandheden). Derfor findes der lærde der mener at man ikke bare kan kalde alle ikke-muslimer for kuffar over en kam. For hvis folk ikke har fået præsenteret sandheden på en ordentlig måde, hvordan kan de så fornægte og dække over den? Fru Hansen i Nr. Snede der kun kender til islam og muslimer gennem Jyllands Pesten og TV2, har ikke fået præsenteret sandheden som den egentlig er. Og hvis man ikke har sandheden kan man jo ikke dække over den, vel?

  Iøvrigt kan det nævnes at Havens Forlag som er ved at oversætte den hellige Koran til dansk oversætter kuffar til “overdækkere” og “utaknemmelige overdækkere”.

  Måske det så giver en lidt anden forståelse?

  ——-

  Jeg kunne derfor ikke drømme om at kalde nogle herinde for kuffar. Det er Gud der dømmer mellem os.

  Venlig hilsen
  Sunnidk – og undskyld det sene svar, har lidt travlt for tiden.

  Like

  Kommentar af sunnidk — 10 september 2008 @ 09:36

 11. ->10 Sunnidk
  Du har helt ret, “meget af det der foregår her på Hodjas blog vil jeg karakterisere som underlødig tilsvining”. Eksempelvis her:
  https://hodja.wordpress.com/2008/03/30/kulturberigerne-har-ordet/
  Eller bloggeren Lady-in-red eller den sjove Maltesen.

  Massere af mennesker bliver dræbt hver dag som følge af kritik af islam eller brud på islams regler. Fint at du accepterer kritik, men det hjælper jo bare ikke den muslim der vil ud af islam og bliver dræbt af din muslimske broder (uden du kritiserer ham).

  Din definition af kafir gør ikke begrebet bedre eller mindre slemt – tværtimod. Islam er ikke sandheden, men en kvindeundertrykkende middelalderlig ubehagelighed for den frie tanke og det frie menneske og for sandhederne (ja, Sunnidk – der findes mere end een sandhed 😀 )

  Like

  Kommentar af ManInBurka© — 10 september 2008 @ 10:25


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: