Hodjanernes Blog

3 august 2008

Vågner Sverige?

Filed under: Aviser mm, Blogs Scandinavian etc, Evidens, Indvandring, Islam, Jihad, Kriminalitet, Sverige, Totalitære — Tags: — Skjoldungen @ 14:38

Den totalitære et-partistat hinsidan er måske kun skindød. Der observeres stadig sporadisk, rudimentær hjerneaktivitet.

SverigePå onsdag vil deres “Kriminalitetsforebyggende Råd” offentliggøre en politisk ukorrekt rapport. Heri dokumenteres at det er komplet meningsløst at tale om “indvandrere” når talen falder på den eksploderende kriminalitet.  Ej heller spiller socio-økonomiske forhold nogen som helst rolle. i den sammenhæng. Således er indvandrere fra f.eks. fjernøsten, Indien o.s.v. ikke overrepræsenterede i forhold til “personer med svensk baggrund”. Det er alene ganske bestemte lande – med Chile som en ejendommelig undtagelse – der forsyner statistikken med en 100% øget hyppighed i den generelle kriminalitet og 3-400% i den grovere, såsom mord, røveri, umotiveret vold og voldtægt.

Rapporten vil muligvis blive forsøgt “justeret” inden på onsdag, idet man fra udgivernes side “er nervøse” over den forventelige reaktion i et land, hvor man i diskussion af kriminalitet ikke må så meget som tænke på eet, ganske bestemt ord. Dette ord nævnes da heller ikke i rapporten.  Det står kun mellem linierne. Tydeligt.

Hat tip: Grisehandler Oluf Larsen.


UPDATE: Det er ikke kun regeringen der sover i timen. Via kommentarne er jeg blevet gjort opmærksom på, at den omtalte artikel og rapport stammer helt tilbage fra 2005. Jeg lader alligevel posteringen stå, idet den nu illustrerer den uhyggelige effektivitet hvormed man i det sidste østblokland er i stand til at fortie og undertrykke selv den mindste ansats til at se virkeligheden i øjnene. Spørgsmålet i overskriften er altså besvaret benægtende. Stakkels Sverige.

10 kommentarer »

 1. “På onsdag…”
  Hmmm…, den artikel, som der linkes til, er dateret 2005.

  Like

  Kommentar af lyseslukkeren — 3 august 2008 @ 15:00

 2. Den havde jeg ikke fanget, undskyld! – I så fald må man vel konstatere, at “justeringen” er lykkedes. Er den omtalte rapport overhovedet udkommet eller er den bortcensureret ved fødslen?

  Kan nogen her (Oluf Larsen?) komme det spørgsmål nærmere?

  Like

  Kommentar af Skjoldungen — 3 august 2008 @ 15:12

 3. # 2 Skjoldungen.

  Lige netop, men man kan vel konstatere at eftersom artiklen taler om tal og forhold der angiveligt stammer fra rapporten må de være korrekte !!

  Like

  Kommentar af Santor — 3 august 2008 @ 16:15

 4. Det tætteste jeg kan komme rapporten fra Brå er en artikel der er skrevet dagen efter.
  Her begynder man allerede begynder at forklare at man i virkeligheden slet ikke kan bruge rapporten til noget konstruktivt.

  http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?a=501867

  Like

  Kommentar af Santor — 3 august 2008 @ 16:28

 5. Faldt over den på en svensk blog, checkede sgu ikke datoen, jeg har sikkert været en kende befippet!

  Like

  Kommentar af Oluf Larsen (Grisehandler) — 3 august 2008 @ 16:58

 6. Fra Sverige: Men det finns studier som visar att bostadsområdets sociala sammansättning och struktur till viss del kan påverka risken för att utveckla kriminalitet. Men bostadsområdet påverkar på olika sätt för ungdomar med olika individuella förutsättningar. Till exempel har studier visat att bostadsområdets socioekonomiska karaktär inte hade någon betydelse för barn som redan tidigt uppvisade allvarliga psykosociala problem. Dessa barn löpte lika stor risk för kriminell utveckling oavsett vilken typ av bostadsområde de växte upp i. Däremot fann man i dessa studier att en ogynnsam bostadsmiljö bidrog till ökad risk för kriminell utveckling bland de barn som inte hade någon allvarlig psykosocial problematik under sin tidiga barndom. Men, vad som ytterligare komplicerar bilden är att detta gällde endast de pojkar som tidigt började begå brott.
  kilde; http://www.bra.se/extra/pod/?action=pod_show&id=22&module_instance=2

  Brottslighet bland personer födda i Sverige och i utlandet: http://www.bra.se/extra/measurepoint/?module_instance=4&name=1brottslsveutland.pdf&url=/dynamaster/file_archive/051214/e7dae113eb493479665ffe649e0edf57/1brottslsveutland.pdf

  Fra Norge: “For alvorlige kriminelle forhold, som tyveri for mer enn 1 000 kroner, vold og slåsskamp med våpen, er gutter med innvandrerbakgrunn
  overrepresentert i forhold til etnisk norsk ungdom. Forskjellene er spesielt store når det gjelder vold. Mer enn dobbelt så mange innvandrergutter, sammenliknet med norske, har vært i slåsskamp med våpen. Videre har flere innvandrergutter truet til seg penger eller verdisaker, gjort innbrudd eller stjålet noe til en verdi av over 1 000 kroner. Men for de aller fleste er lovbrudd en
  engangsforeteelse.”
  kilde: http://www.krad.dep.no/filestore/Innvandrerrapport.pdf

  Like

  Kommentar af Ab initio — 3 august 2008 @ 17:19

 7. “I majoriteten av anmälda hatbrott, närmare 2 500 anmälningar, var motiven främlingsfientliga. Var femte anmälan hade ett homofobiskt motiv (knappt 725 anmälningar)”

  Så må der da være rigtig mange homofober i Sverige!? Eller er de meget aktive, disse homofober…

  kilde: http://www.bra.se/extra/faq/?module_instance=2&action_question_show.339.0.=1

  Like

  Kommentar af Ab initio — 3 august 2008 @ 17:37

 8. Rapporten ligger der skam endnu. Den slags tier man bare ihjel. Det är inget större problem i Sverige.

  Link: http://www.bra.se/extra/measurepoint/?module_instance=4&name=1brottslsveutland.pdf&url=/dynamaster/file_archive/051214/e7dae113eb493479665ffe649e0edf57/1brottslsveutland.pdf

  Like

  Kommentar af Universalgeni — 3 august 2008 @ 17:56

 9. Ja, lederen i DN dagen efter kunne være skrevet af Tøger: ævle-bævle om Dalboernes indtog i byen ved forrige århundredskifte! – Ikke eet ord om rapportens tal.

  Tak til Universalgeniet for at have fundet rapporten. Jeg har læst konklusionerne, som skam er gode nok, men nydeligt indpakket i camouflage, såsom at nordboerne begår flere forbrydelser end nordafrikanerne (altså IALT – ikke relativt). – Det lader til at rapportens forfattere skam godt er klar over at her må trædes varsomt og sløres grundigt.

  Like

  Kommentar af Skjoldungen — 3 august 2008 @ 18:32

 10. Et land, der kan placere et atomkraftværk 20 km fra nabolandets hovedstad, har forlængst sat sig hinsides enhver moral og civilation.

  Like

  Kommentar af Fidibus — 5 august 2008 @ 11:41


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: