Hodjanernes Blog

26 juli 2008

EU Direktiv 2004/38/EC

Filed under: Asyl, Blogs Foreign English, EU, Indvandring, Jura, Kriminalitet, Pampere, Politik, UK — Skjoldungen @ 22:38

Lyder det lidt kedeligt? – Så læs videre, men spænd sikkerhedsselen, tag styrthjelm på og hav brækspanden klar.

Lad os starte med at parafrasere Erich Kästner som parafraserer Johann Wolfgang von Goethe:

EUEUKennst du das Land, wo die Muslimen blühn?
Du kennst es nicht? – Du wirst es kennenlernen.

Dort stehn die Prokuristen stolz und kühn
in den Büros, als wären es Kasernen.
Dort wachsen unterm Schlips Gefreitenknöpfe,
und unsichtbare Helme trägt man dort.
Gesichter hat man dort, doch keine Köpfe,
und wer zu Bett geht, pflanzt sich auch schon fort.

Tro kun ikke, at Mohammedanmark er det eneste land der lider under EU-åget.  Også Irland og UK har nu fået demonstreret  hvad suverænitet betyder.  Det kan siges meget kort: Glem alt om selv at bestemme hvem i lader komme ind i landet.  EU dikterer: “Gør døren høj, gør porten vid – og lad al verdens udskud, slyngler, plattenslagere, tyve, røvere, mordere komme til jer”.  Læs om det rablende vanvid hos EU Referendum:

“The European Union’s top court,” reports the BBC, “has ruled that non-EU nationals married to EU citizens are entitled to live in their spouse’s country.” It goes on to tell us that the court has overruled a law in the Republic of Ireland, which grants residency only to those who have previously lived in an EU member state.
This is our old friend Directive 2004/38/EC again, on which the court relies for its judgement.

So, what we have is the ECJ confirming, through a series of incremental judgements, that there is an open door for illegal immigrants, over which member states have no control. As long third country nationals can get here or to any other member state by any means (whether illegal entry or by falsely claiming asylum) and evade the authorities long enough to marry EU citizens (who themselves may have been recent immigrants, as was Metock’s spouse), EU law gives them an absolute right permanently to stay here or anywhere else in the EU.

And, of course, once they have been resident for five years, they too become “EU citizens” which means that, under Directive 2004/38/EC, they are entitled to bring over their mothers and fathers, any children they might have, and even grandparents and cousins, if they are dependants.

Hvis der her på bloggen er et medlem af Dansk Folkeparti, så vil vi gerne bede om en forklaring på hvorfor partiet  ikke trækker tæppet – som der ikke er fejet noget ind under – væk under Anders Fup og konsorter…Og kom nu ikke med den om at så får vi bare Helle, Filli Safendal eller bombe-Margrethe i stedet. Forskellen er ens…

19 kommentarer »

 1. Det kunne være en eller to der er medlem af DF også undre sig

  Like

  Kommentar af Broholm (ordblind) — 26 juli 2008 @ 23:29

 2. Maaske er det for, at de smaa er alene hjemme.

  Like

  Kommentar af Vivian Clayborn — 27 juli 2008 @ 00:08

 3. Vi skal da først være herre (m/k) i eget hus, inden vi kan begynde at gøre rent bord 😕

  Like

  Kommentar af Fidibus — 27 juli 2008 @ 09:11

 4. Hvad med at starte en internet underskrift indsamling, om at få disse punkter med på stemmesedlen hvergang vi går til folketingsvalg.

  1. __ Ingen ændring.

  2. __ Bedre/flere EU forbehold.

  3. __ Ud af EU.

  Like

  Kommentar af Fritz — 27 juli 2008 @ 09:35

 5. DF skal vel nok trække tæppet væk hvis det gavner partiet. Men mon ikke de er så skræmte af Glistrups nul-kompromis politik, at de vil gøre alt for at finde en løsning?

  Like

  Kommentar af mads — 27 juli 2008 @ 10:38

 6. Danmark må ud af EU, så hurtigt det kan lade sig gøre. De danske myndigheder skal have frihed til at bestemme hvilke udlændinge, der kan opholde sig her i landet, og hvilke der skal ud ud af landet, f.eks kriminelle udlændinge og fupflygtninge.

  Like

  Kommentar af Jørgen — 27 juli 2008 @ 11:04

 7. Så længe, vi ikke dropper de gamle partier og politikere, vil vi forblive i EU.

  Vi skal have et helt nyt hold på banen, og vil EU ikke slippe os, så undlader vi at betale kontingent til dem.

  falkeøje

  Like

  Kommentar af falkeøje — 27 juli 2008 @ 11:48

 8. Jeg har i forbindelse med EU og Euro-Med skrevet en hel del om hvad der er i vente til os fra 2010, når aftaleforholdene mellem EU og de Islamiske Middelhavslande træder i kraft.

  Der vil ikke ske en rygende f.. før vi herhjemme for alvor kommer til at mærke at EUs bestemmelser, love og regler står over de Danske.

  Og dette kommer vi bl.a. til at mærke i forbindelse med de konsekvenser, der vil følge efter Euro-Med aftalerne sættes i sving !

  EU har vedtaget at vi skal tage imod de, af vores kommende Partnerlandes, grupper i befolkningerne, som disse lande ikke selv kan skaffe arbejde til.

  Og de er mange, rigtig mange !

  Vi har ingen ret til selv at bestemme om vi vil være med til f.eks. at tage imod disse mennesker.

  EU har forlængst vedtaget at det SKAL vi!

  Like

  Kommentar af Vivi Andersen — 27 juli 2008 @ 12:47

 9. Ganske rigtigt, det er på tide at DF giver V og K kniven, så kan de bedrevidende EU liderlige tosser, mærke hvem der bestemmer, og til landsforræderne i V og K
  kiss my ass

  Like

  Kommentar af Fritz — 27 juli 2008 @ 13:21

 10. Det er jo svært at være DF. Uden DF ingen VK-regering, men uden VK ingen indflydelse til DF. Det er en svær balancegang, især når alternativet til VK er (om muligt) endnu værre.

  Like

  Kommentar af rettentilselvforsvar — 27 juli 2008 @ 14:01

 11. Meningen med at stemme på DF skulle vel være at holde VK i ørerne? – Men hvad er sket? – Elendighed overalt! – Kriminaliteten eksploderer, Politiet er pist væk, Kommunalreformen en fiasko af historiske dimensioner, muslimerne vælter ind i landet i stedse stigende tempo, skatterne er verdens højeste, skolerne en parodi, vore soldater mister livet for en illusion, sygehusvæsenet er Europas ringeste, vore medier en farce, smagdommere og “eksperter” som aldrig før, galopperende inflation o.s.v., o.s.v…..

  Kan det overhovedet blive værre? – Hvad nu hvis DF sagde de berømte ord: “Nok er NOK” og trak stikket ud under A.Fup og hans jammerlige umuliusser af en samling fjolser?

  Resultat: “gammelpartierne” ville geråde ud i et gevaldigt hundeslagsmål og alt ville være ved det gamle. Mon ikke 90% af danskerne ved det efterfølgende valg ville stemme DF?

  Like

  Kommentar af Skjoldungen — 27 juli 2008 @ 16:00

 12. SU.

  Jo tænk jeg tror nemlig også at DF ville vinde massiv opbakning ved at vise os at nu er nok…Nok !

  Like

  Kommentar af whodares — 27 juli 2008 @ 18:22

 13. DF balancerer på en knivsæg.
  Efterhånden vil jeg mene, at de reelt kun kan vælge mellem pest og kolera.

  Vi skal have stoppet EU´s skadelige undermininering af den den danske udlændingelovgivning og suverænitet.
  Jeg er i tvivl om det rigtige er at give regeringen “kniven”. Situationen er meget alvorlig, og jeg fatter ikke at regeringen kan lade en anden lovgivning overtrumfe en demokratisk beslutning i Danmark.

  Like

  Kommentar af Johansen — 27 juli 2008 @ 22:40

 14. Det har været en ret ‘spændende’ periode, ikke mindst for os DF’ere, der ser vores bekymringer og kritikpunkter bekræftet igen og igen. Messerschmidt, Espersen og andre har været på banen og kritiseret regeringen i et omfang, vi aldrig har set før. Og VK har reageret med en sløvhed og apati, der er rystende.

  Men derfra til direkte at vælte regeringen er der et godt stykke vej. Det er grundlæggende sundt for Danmark at have en borgerlig regering, og at vælte den ville udløse et kaos, der ikke i første omgang ville være rart for Danmark og danskerne. Derfor tages sådan en beslutning kun i fuld enighed og efter at alle andre alternativer er overvejet.

  Det kan være svært at tage den alene på grund af EU-politikken, for rigtig mange danskere har stadig stor tillid til systemet, da de går ud fra, at EU er identisk med den idé, vi stemte for i 1972.

  Det bedste at gøre lige nu er at skaffe mere viden om EU, f.eks. ved at læse bogen “The Great Deception”, som jeg har skrevet om på Gates of Vienna.

  Vi har brug for flere, der ved noget om tingene og tør sige dem lige ud.

  Like

  Kommentar af Henrik Ræder Clausen — 28 juli 2008 @ 00:04

 15. 14. Henrik Ræder Clausen

  Helt, helt enig !

  Jeg får gåsehud ved tanken om at skifte fra en borgerlig regering til en socialistisk / Radikal.

  Hvis de er kommet i besiddelse af regeringsmagten vil den berømte ladeport bliver lukket endnu mere op for indvandringen til DK.

  Vi ved af erfaring HVORFRA de fleste vil komme, nemlig fra de Arabisk/islamiske lande.

  Det vi i første omgang skal gøre er at sætte os ind i

  1.
  hvad EU foretager sig på vores vegne i forbindelse med tilvandringen fra de Arabisk/islamiske lande.

  2.
  at sætte os ind i hvad substsancen i islam består af.

  3.
  hvilke mål Islam oprerere ud fra samt

  4.
  hvilke metoder de Rettroende anvender for at nå denne målsætning.

  Af disse er punkterne 2 + 3 de relativt nemmeste.

  Punkt 1. er for mig vanskeligt

  og punkt 4. ved jeg også af erfaring er særdeles omfangsrigt og meget besværligt at få overblik over.

  Hvis det ikke var fordi der er mennesker som dig, Henrik, der evner at læse og finde kernen, omdrejningspunktet, rygraden, i det EU foretager sig og dernæst formidler dette videre er jeg ikke sikker på jeg ikke havde givet op for lang tid siden !

  Du fortjener al den ros det er muligt at give dig for din indsats !

  Like

  Kommentar af Vivi Andersen — 28 juli 2008 @ 16:52

 16. Henrik Ræder Clausen, det kan godt være, at vælte den ville udløse et kaos, der ikke i første omgang ville være rart for Danmark og danskerne.

  Javist. – Men det ville det i næste omgang!

  Som det er nu går VK ud fra, at DF automatisk stemmer for ligegyldigt hvad de finder på. Alle DF’s tomme trusler trækker de blot på skulderen af. Det gør vi andre også.

  Lad os blot få det kaos overstået. Det er jo blot internt knivstikkeri. Den politiske virkelighed kan ikke blive værre end den er med denne “borgerlige” regering. – “Borgerlig”…min bare r.**”.

  Like

  Kommentar af Skjoldungen — 28 juli 2008 @ 17:25

 17. Det lader til at politikerne virkeligt vil træde i karakter, og på alle måder kæmpe IMOD EU´s planer om at tillade SUTTEFLASKER, der mistænkes for at være sundhedsskadelige.

  Like

  Kommentar af Fidibus — 29 juli 2008 @ 11:41

 18. Henrik Ræder Clausen har helt ret i at DF har kritiseret regeringen som aldrig før. Os der har tilmeldt os DF’s nyhedsbrev og pressemeddelelser vil se, at næsten hver anden pressemeddelelse er en kritik af regeringen. Ganske usædvanligt for et støtteparti.

  Jeg tror desværre at Skjoldungen og Whodares er alt for naive, når de tror at resten af Danmarks befolkning ville respektere DF for at trække tæppet væk under regeringen. Det ville glæde os der allerede har taget klar stilling til fordel for Danmark, men mange andre ville synes at det var usolidarisk. Ikke mindst når medierne ville fyre den ene langside efter den anden af, mod DF.

  Desuden. DF ville være tabt på jorden for altid, hvis de gennetvang et valg og venstrefløjen vandt.

  Jeg er enig i at det moralsk korrekte ville være at være kontant og sige STOP. Jeg tror desværre bare ikke det er realistisk, så læge DF alene ikke kan samle 90 mandater.

  Like

  Kommentar af rettentilselvforsvar — 29 juli 2008 @ 13:56

 19. Stop al kritik af alle indvandrere – de opfører sig kun som de altid har opført sig i deres hjemlande.
  De rene og åbenlyse idioter er de belæste enøjede magthavere i hele vesten incl. DK, som i et desperat forsøg på at gøre opmærksom på sig selv, gerne sælger deres gamle mor (fædreland) for lidt rygklapperi – og så er de rystende ligeglade med fremtidens vesten (DK), som deres børn og børnebørn skal leve i, og forsørge sig selv og næsten alle indvandrere med efterkommere.
  I dag er der reelt ca. 800.000 indvandrere med efterkommere i DK, og om 20 år er der efter de seneste beregninger ca. 1½ mill. Nazisterne, kommunisterne og andre mordere var mindre skadelig for vesten end det, der nu forestår.

  Like

  Kommentar af LP — 5 august 2008 @ 21:00


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: