Hodjanernes Blog

20 juli 2008

Lighed for loven.

Sharia’en gør ingen forskel på os vantro og andre aber.

abeIndonesien er hjemsted for nogle af de sidste orang-utan’er på kloden. Diverse dyrevenlige mennesker og videnskaben prøver derfor at redde dem fra udryddelse. Men Indonesien er også et muslimsk land. Så her gælder shari’a – hvadenten man nu tilhører den ene eller den anden art af aber, det være sig kristne, jøder, buddhister, hinduer, chimpanser, gorillaer eller – som en tysk dyreven fornylig opdagede – orang-utan’er.

Disse vore nære slægtninge – altså til os vantro o.s.v. – er nogle nysgerrige spilopmagere, navnlig når de er børn. Det kan derfor hænde at de i kådhed ser deres snit til at “stjæle” en appelsin.  Og så kan de ikke undskylde sig med at være en truet art eller på anden måde være bedre stillet end os andre aber. Altså falder straffen omgående: den lille,  formastelige orang-utan’s hånd hugges af. Så kan den lære det, kan den!


Da vi her på Hodjas Blog også holder meget af de andre dyr, vil vi henstille til hr. Bæk Simonsen at han snarest holder en forelæsningsrække om shari’aens velsignelser i landets abegrotter.

Hat tip: Politicallyincorrect.de

3 kommentarer »

 1. ha..ha..ha..
  Min Skjoldyngling 🙂 hvor får du det fra?
  Efterhånden syntes Monty Phyton, Mr.Bean og andre sjove serier, kedelige, når latterligheds idelogi islam folder sig ud!!!
  Hvor må de kedelige! humanister føle sig til grin…
  At forsvare virkeligheds gak-gak-eriet islam, må sgu efterhånden “føles” som en latterlig fornemmelse, totalt til grin..
  ha..ha..ha..

  Like

  Kommentar af li — 20 juli 2008 @ 19:11

 2. Tragikomisk at overføre sin religion på umælende dyr. Det viser bare, endnu engang, hvor langt islam er villige til at lade deres religiøse stupiditet række.

  Like

  Kommentar af Santor — 21 juli 2008 @ 01:14

 3. Jamen det ville jo være alle tiders tudehistorie til diverse lumre dameblade, hvis billedkiggere (læsere kan man næppe kalde dem) så ville kunne få et oplysende indblik i islamisk dyreværnslov.

  De flinke mennesker hugger jo hænderne af orang-utan’erne i den bedste hensigt – for at “lære dem at holde op med at stjæle”…

  Like

  Kommentar af Anna Lyttiger — 21 juli 2008 @ 13:27


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: