Hodjanernes Blog

10 juli 2008

Vil du snyde i skat? – Så ring til Skattefar!

Filed under: Aviser mm Danske, Danmark, Dhimmier, EU, Immigration, Islam, Journalister, Jura, Medier DR m.fl. — Tags: , — Skjoldungen @ 22:42

Uden stor ståhej har DanMarx Radio afskaffet vort EU-retsforbehold.

Dagen igennem har DDR været i selvsving over Berlingske Tidendes opdagelse af at Udlændingeservice (sikke et ord!) har undladt at oplyse om et hul i 24-års reglen.  Dette hul skulle fuldstændigt sætte reglen ud af kraft idet man blot skulle arbejde et par uger i et andet EU-land for at kunne få sin udenlandske ægtefælle ind i Danmark.  Nu drejer det sig blot ikke om et hul, men derimod et eller andet EU-direktiv.  Her på Hodjas Blog er vi muligvis lidt bagud med EU-vanviddet på grund af vigtigere gøremål – såsom at drikke øl og synge humoristiske sange – så derfor var vi ikke klar over at det danske retsforbehold allerede var afskaffet.  Men pyt, det var det jo blevet so oder so hvadenten vi ville eller ej.

Så nu har vor højtærede integrationsminister gjort som DDR forlanger og forordnet at medarbejderne i Udlændingeservice omhyggeligt underviser håbefulde tvangsægtefæller om hvorledes de omgår lovens intentioner. Og os bekendt er der intet EU-direktiv der forbyder at udnytte ethvert hul i skattelovgivningen – tværtimod. Så nu glæder vi os til at tale rigtig omhyggeligt med en rar og forstående medarbejder hos Skatteservice Skattefar!

2 kommentarer »

 1. Er jeg den eneste der undre mig over de kun bringer klip med folk der er blevet gift med folk fra sydamerika??????

  Nu er loven jo indført, fordi man ville begrænse tvangsægteskaber og den enorme familiesammenføring som planlagte ægteskaber medførte, men da en lov der kun var rette mod risikogruppen (primært muslimer) er racistisk er der samme regle for alle.

  Men de radikale og andre venstrefløjser, mener jo at dialog sikkert er et glimrende middel mod tvangsægteskaber, istedet for at forsøge at dæmme op for de underlige ægteskaber mellem folk der bor 5000 km fra hinanden.
  Mon ikke 4. generation som vi snart tager hul på, kunne være så heldige at finde en ægtefælle her i landet??????

  Like

  Kommentar af Broholm (ordblind) — 10 juli 2008 @ 23:09

 2. Jeg sad selv om spekulerede over om det ikke netop var derfor vi havde de forbehold, men næ nej TV2s lige så latterlige journalister kværnede vidre i rillen om forfærdelige Danmark, skarpt forfulgt af hændervridende interwievs med de “stakler” der ikke var blevetundervist i at omgå systemet.

  Lad os dog komme ud af det Cirkus EUSSR er, og det så hurtigt som muligt, for det er ærligt talt utåleligt at Anders FUP og kumpanerne i de andre EUnuk-partier efterhånden er ved at udskifte Dansk lov med NEUROPA lovene.

  KAMP NU !

  Like

  Kommentar af whodares — 11 juli 2008 @ 01:28


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: