Hodjanernes Blog

11 juni 2008

Den Radikale (syge)historie.

Filed under: Arla, Danmark, Demografi, Dhimmier, Loonies, Medicin, Radikale, Videnskab — Tags: , , — Skjoldungen @ 00:02

R er ikke noget egentligt politisk parti. Det er en arvelig sygdom.

Læserbrev i Jyllands-Posten af Erik Lau Jørgensen, fhv. chefredaktør:

DET ER VEL efterhånden de færreste, der husker det, men er man gammel nok, kan man endnu få myrekryb ved at tænke på, hvordan Det Radikale Venstres chefideologer og ledende politikere krøb for den tyske nazisme.

Scavenius_og_BestIkke at P. Munch, Bertel Dahlgaard eller Jørgen Jørgensen nærede nazistiske sympatier – slet ikke, men de undlod som danske parlamentarikere offentligt at tage afstand fra det, der udspillede sig lige syd for den danske grænse i form af politisk terror, folkemord og undertrykkelse.

Og ikke nok med det. Dr. P. Munch forsøgte oven i købet at pålægge den danske presse selvcensur, når den beskæftigede sig med forholdene sydpå. – Skulle Det Radikale Venstres nuværende formand, Margrethe Vestager, have glemt dette pinlige afsnit af sit partis historie, kan et par eksempler måske hjælpe på hukommelsen.

Læs videre på JyllandsPosten.

__________________________________________________

Det anede os. Her på Hodjas Blog har vi længe funderet over, om der skulle ligge en organisk hjerneskade bag det radigale vanvid. Altså ikke en almindelig, psykiatrisk lidelse – disse er mere udbredte og indimellem også kurable – men en defekt, som kunne forklare den påfaldende ensartethed i symptomatologien. Egentlige, synlige karakteristika findes næppe – det skulle da være en tendens til voksagtig, fedtet ‘degnehud’ – men det er nok snarere en afledet virkning af aldrig at have været i kontakt med virkelighedens klare lys.

Men vi har da en teori. Ovenstående læserbrev er forfattet af en tidligere redaktør af Morsø Folkeblad. Som bekendt ligger Mors lige op ad Salling og Erik Lau Jørgensen har således et indgående kendskab til den egn, som først og fremmest forbindes med Det Radigale Venstre, nemlig Skiveegnen. Kan sygdommen være endemisk?

I vore dage har lidelsen dog bredt sig til andre egne, først og fremmest Sokkelund Herred. Hvor man før i tiden kan forestille sig en betydelig grad af indgifteri på Skive-kanten som patogenetisk co-faktor, må der alligevel have fundet en vis udvandring sted. Formentlig har ældste søn arvet gården, og de øvrige børn har måttet udvandre og finde en beskæftigelse som kun stillede overkommelige krav til evnerne, såsom journalist. Og da denne håndtering primært forsøges drevet i nævnte herred, er mange havnet i stedets ‘akvarier’ – hvor de bag enorme spejlglasruder kan lade sig beskue af pøbelen, mens de indtager et fluidum ved navn “Café Latte”. Og nu kommer vi omsider til sagen:

Cafe_LatteDenne afskyelige, diarrhoea-lignende substans består mestendels af mælk iblandet kaffe. Og denne mælk skal naturligvis stamme fra et økologisk mejeri. Det udelukker ARLA, som ellers ville være det selvfølgelige valg for landsforræddere. Men Thise Mejeri excellerer i økologiske produkter. Og hvor ligger Thise? – Rigtigt: Salling, i nærheden af Skive.

Kan det være noget i mælken fra Skive-kanten? – I hvert fald er det ikke hele forklaringen, da også fornuftige mennesker drikker mælk fra dette udmærkede mejeri uden at blive radigale i hovedet af den grund. Men måske den voldsomme koncentration i forbindelse med opvarmningen? – Det kunne vel være en udløsende faktor for en nedarvet defekt? – Og når man dertil må antage, at De Radigale fortsat er nødsaget til at formere sig internt – med kolleger – da ingen andre kan holde dem ud, har vi måske opdaget ætiologien til “Mb. Radigalicus

Nobelprisen til Hodjas Blog?

8 kommentarer »

 1. “- Nobelprisen til Hodjas Blog?”

  – Pulitzer, if anything. Eller vil Hodja dele Pris med Yassir Arafat?

  😀

  Like

  Kommentar af Anna Lyttiger — 11 juni 2008 @ 02:49

 2. Hvad kalder man en mejerist på mejeriet.

  ….en thiesemand…

  Like

  Kommentar af Limewoody — 11 juni 2008 @ 08:15

 3. 1-0 til Hodja
  Anna du glemte Jimi drengen Carter.

  Like

  Kommentar af Per N — 11 juni 2008 @ 08:55

 4. Kære Skjoldungen,
  Tak for et super godt indlæg!

  Like

  Kommentar af ManInBurka© — 11 juni 2008 @ 09:01

 5. “Og når man dertil må antage, at De Radigale fortsat er nødsaget til at formere sig internt – med kolleger – da ingen andre kan holde dem ud, har vi måske opdaget ætiologien til “Mb. Radigalicus“”

  Indavl! Det er sgu der svaret ligger. Latten er bare et symptom på denne alvorlige indavlsrelaterede defekt.

  Like

  Kommentar af rettentilselvforsvar — 11 juni 2008 @ 10:53

 6. Må vi lige være fri?
  Det er kjøvenhawnerne i partiet, der skaber sig tosset. De radikale i Skive ryster på hovedet, men har ikke længere nogen indflydelse.
  Den, vi senest fik på tinge, var Poul Erik Christensen, som var en aldeles fornuftig erhvervsordfører.
  De radikale i Salling er fra husmandsfløjen – pragmatiske og fornuftige folk. De tossede på tinge er storbyernes kaffelatte-segment.

  Like

  Kommentar af Ulla Lauridsen — 11 juni 2008 @ 11:47

 7. Det har helt sikkert noget med latten at gøre, måske også kombineret med en enzymdefekt a’la phenylketonuri som jo fører til mental retardering!

  Måske man kunne iværksætte et screeningsprogram, med mål at identificere udsatte individer fra det nævnte område og nægte dem servering af latte.

  Like

  Kommentar af mads — 11 juni 2008 @ 12:19

 8. Det er meget sandsynligt at Latten har en vis indflydelse, bare se på italiensk politik.
  At udvandrere skaber sig endnu mere tosset er set før, især når de mister jordforbindelsen.
  Nobelprisen til Hodja ? Helt klart.
  Nobels fredpris er verden største satirepris indstiftet af verdens største dynamitkonge.
  PS. Jeg har aldrig mødt en ægte københavner, der var radigal.

  Like

  Kommentar af Fidibus — 11 juni 2008 @ 13:55


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: