Hodjanernes Blog

3 juni 2008

Margrethe Bombevestager.

For en gangs skyld træder Helle Thorning i karakter. Befriende.

Margrethe BombevestagerSelv Samarbejds-Politiken refererer det radigale vanvid:

Terrorister skal ikke diktere dansk udenrigspolitik eller dansk ytringsfrihed, fastslår S-formand Helle Thorning-Schmidt.

“Jeg synes, at det er vigtigt, at alle Folketingets partier står sammen i denne vanskelige situation”, sagde Helle Thorning-Schmidt efter et møde i Udenrigspolitisk nævn.

Thorning kritiserer Vestager
Det er også en kritik af den radikale leder Margrethe Vestager, der efter bombeangrebet har talt for en drejning af dansk udenrigspolitik i retning af mere dialog frem for konflikt.

“Et terrorangreb er en uendelig dårlig baggrund for at diskutere ændringer i både vores udenrigspolitik og vores interne diskussioner herhjemme, som vores ytringsfrihed”, siger S-formanden.

“Det er vigtigt i denne situation at få slået fast, at terroristerne på ingen måde skal have held til at bestemme hverken vores ytringsfrihedspolitik eller vores udenrigspolitik. Derfor er det forkert at sammenkæde et terrorangreb og vores udenrigspolitik”.

Fogh er “bestyrtet”
Men hvis nu Margrethe Vestager mener det?

“Jeg synes, at der er udmærkede lejligheder til at diskutere både vores udenrigspolitik og vores frihedsrettigheder i Danmark. Men det skal ikke kædes sammen med et terrorangreb”.

Sent mandag aften sagde statsminister Anders Fogh Rasmussen (V) i et tv-interview, at han var “bestyrtet” over Vestagers udtalelse. Og Venstres politiske ordfører Inger Støjberg skriver på sin blog i dag, at det “er meget beklageligt, at Vestager bliver blød i knæene og giver op over for terroristerne”.

Her på Hodjas Blog undrer Anders Fups’s “bestyrtelse” os en kende. Manden har gået op og ned ad Margrethe Bombevestager i årevis og er desuden ikke helt på bar bund med Danmarks historie. Han kan således ej heller være helt uvidende om netop “Det Radigale Venstre”‘s historie. Hvad han derimod kan være uvidende om, er de tilfælde, hvor dette parti ikke har optrådt som landsforræddere. De findes nemlig ikke.

10 kommentarer »

 1. De Radikale har (næsten) sidne starten været et parti for lidt sære overklassetyper som ikke lever i den virkelige verden, men i et teoretisk og højtsvævende tankespind. Det er derfor de aldrig har taget seriøse problemer seriøst.

  Like

  Kommentar af rettentilselvforsvar — 3 juni 2008 @ 23:47

 2. Thorning har helt ret. Men R står som sædvanlig som garant for at sætte lus i skindpelsen, når det drejer sig om at stå sammen om noget som helst.

  Like

  Kommentar af KimS — 4 juni 2008 @ 01:31

 3. De Radikale har jo altid haft et problematisk forhold til militær og den slags snuskede forhold. At man som radikal så gerne vil lade andre – så som amerikanerne – betale gildet i menneskeliv og økonomi kan vist kun kaldes hykleri.
  De radikales selvoptagethed og narcissisme kender ingen grænser.

  Like

  Kommentar af Limewoody — 4 juni 2008 @ 08:43

 4. Det er jo også noget af et paradigmeskift (et ord jeg har lært af DDR, som elsker det). De Radigale har i 100 år været pacifister, men med Massakre-Margrethes anerkendelse af vold som politisk middel glæder jeg mig til at se lille ‘sport-i-toeren’-Simon Emil iført terrorist-kaffyeh, Kalashnikov og bum-bum-bælte. Jeg ryster allerede i bukserne af skræk…
  Pludselig har ordet “bøssekarl” fået en helt ny betydning!

  Like

  Kommentar af Skjoldungen — 4 juni 2008 @ 09:17

 5. Suk!

  Like

  Kommentar af ManInBurka© — 4 juni 2008 @ 09:37

 6. Hvis ikke det er lige fordi der er sundhedsstrejke, var den blå vogn allerede på vej

  Like

  Kommentar af Slyrgraff — 4 juni 2008 @ 11:33

 7. Helle Thorning er alligevel ikke helt tabt bag af en vogn. Det er rigtigt godt!

  Like

  Kommentar af Karen W. — 4 juni 2008 @ 11:47

 8. ->7
  Nej hun er smidt af.

  Like

  Kommentar af Fritz — 4 juni 2008 @ 15:58

 9. Samtidig kunne vi sende Margrethe Bombevestager, og resten af det homogale venstre, ned til deres freds elskende venner fra pædofil kulten.

  Like

  Kommentar af Fritz — 4 juni 2008 @ 16:12

 10. Tjo men Anders Fup er jo en lige så stor forræder, så jeg tager ærligt talt hans “bestyrtelse” med et gran salt.

  Havde selvsamme udtalelser bragt Hr Fup tættere på en toppost i hans nye tusindeårsrige jamen så havde mandslingen galet dem ud på 25 sprog.

  Men korrekt ingen kan efterhånden være i tvivl om det radikale venstres landskadelige virke, det kan så undre hvor mange idioter der trods alt stemmer på de forrædere.

  Læs evt Dagens leder i JP.

  Like

  Kommentar af whodares — 4 juni 2008 @ 19:35


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: