Hodjanernes Blog

30 maj 2008

Den somaliske løsning

Siden Dansk Folkeparti i 2001 fik noget at skulle have sagt , har det været Det Radikale Venstres tilbagevendende problem, at der kom alt for få indbyggere fra den tredje verden til Danmark.

I håbet om at få rettet op på denne utålelige tilstand har partiets næstformand Morten Østergaard foreslået, at den danske flåde sendes til Middelhavet for at opsnappe nogle af de skibe med utilfredse afrikanere, der ustandseligt prøver at komme til Italien og Spanien, for at bringe dem til Danmark. For hvorfor skal de sydeuropæiske EU-lande være ene om at høste denne velkomne indvandring?

En anden mulighed – som Morten Østergaard endnu ikke synes at have fået blik for – er at sende flotiller af danske handels- og krigsskibe til kysten ud for Somalia.

Når piraterne har bemægtiget sig handelsfartøjerne, kommer krigsskibene og tilbyder dem asyl i Danmark.

Det er vi nemlig forpligtet til, da vi jo ikke kan sende disse søens folk tilbage til umenneskelig behandling i Somalia.

For den somaliske løsning taler også, at vi næppe bliver udsat for megen konkurrence fra andre europæiske lande i somaliske farvande.

Lars Hedegaard i Berlingske. Groft sagt 30. maj 2008.

3 kommentarer »

 1. En tredje mulighed, kunne være at sende Morten Østergaard og resten af det radigale parti, til deres venner fra fredens religion i somalia og klippe deres danske pas i stykker, det ville gøre danmark lidt bedre at bo i.

  Like

  Kommentar af Fritz — 30 maj 2008 @ 21:19

 2. Et Danmark uden de røde og radigale fjolser ville være et meget bedre sted at være borger i.

  Samtidig kan det nævnes, at de røde/de radigale politikkere hævder, at vi kan lære meget af de muhamedanske fupflygtninge. De glemmer imidlertid at sige, hvad der er, vi kan lære af fupflygtningene.

  Like

  Kommentar af Jørgen — 30 maj 2008 @ 22:27

 3. Ahh skadestuepersonalet samt hele syghussektoren lærer nok et eller andet “nyt”, ligeledes får vort politi nok en grundig indoktrinering til stenkast mm.

  Nå ja og skolelærene dem må vi endelig ikke glemme, thi de får hvad de fortjener det er deres tåbelige indoktrinering igennem en generation der har skabt disse utålige forhold.

  Like

  Kommentar af whodares — 1 juni 2008 @ 20:01


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: