Hodjanernes Blog

22 maj 2008

Tøger starter hetz mod etniske mindretal.

For første gang i Samarbejds-Politiken‘s historie er det nu pludselig helt i orden at være dansker!

Hvem skulle nu have troet det? – Et paradigmeskift, der vil noget! – Viggo Hørups efterladenskaber på Rådhuspladsen skød i går en kampagne i gang med det formål at belære nationen om danskhed.  Ja, kære læser, De læste korrekt: DANSKHED!

Kampagnens formål ere tvende. Det første er det sædvanlige: at stemple de 12-14 procent af befolkningen som “aldrig bliver stuerene” (dem med det rystende menneskesyn) som fuldblods racister. Intet nyt her.  Det andet formål er at omdefinere den hidtil entydige betegnelse “dansker” så den kommer i overensstemmelse med den i 1984 udgivne, orwellianske ordbog. Med andre ord, vende sproget på hovedet og rense det for ethvert meningsgivende indhold. Siden de ældste tider har et fælles, entydigt sprog været forudsætning for udviklingen af civilisation, og følgelig vil fjernelsen af denne entydighed kunne fremme afviklingen af samme civilisation.  Keine Hexerei, nur Behändichkeit.

DANSKERTil den ende har selveste Tøgeren  – der selv er lige så dansk som Lord Haw-Haw var britisk – udvist en påhitsomhed der er endog MareRitt‘s “røde skole” værdig. Nemlig at iføre et antal personer af tydeligvis ikke-dansk oprindelse en T-shirt med påskriften “JEG ER OGSÅ DANSKER”.

Disse sympatiske, men også godtroende, medborgere lader sig således intetanende udnytte af en skrupelløs vokal-ekvilibrist og bladtaskenspiller. Deres færdigheder udi det danske er åbenbart så tilpas mangelfulde, at de ikke kan gennemskue tricket: at lægge kimen til yderligere splid i befolkningen.  Lad gå, at deres fornemmelse for sprogets finere nuancer lader en del tilbage at ønske, men den såkaldte “indfødsretsprøve” burde vel have orienteret dem om begrebet “statsborgerskab”.  Og at besiddelsen af et sådant ikke er ensbetydende med at være en “hjemmefødning”.

Ved således at ligestille “dansker” med “dansk statsborger” opnår lurendrejeren på Rådhuspladsen det samme som da DDR i 2006 flæbede over de ca. 5.000 “danskere” der pludselig måtte evakueres tilbage til bistandskontorerne fra deres ferie i Libanon. Kan betegnelsen “sprogsabotage” indøres i Nudansk Ordbog?

Men lad det nu ligge. Snot Semantik for sig og skæg for sig. Lad os i stedet forestille os, at vi – blindt og døvt – følger sprogalkymistens intentioner og – for eksempel – kalder medlemmerne af det danske mindretal i Sydslesvig for “Tyskere” eller “Prøjsere”.  Mon ikke de ville betakke sig for slige Tøgerismer og høfligt bede om at blive benævnt “danskere med tysk statsborgerskab”?

Men vi har jo – sågar inden for det der for ikke så længe siden var Danmarks grænser – andre etniske minoriteter med dansk statsborgerskab. Som næppe vil juble over at blive kaldt “danskere” af fusentasten på Rådhuspladsen. Mon ikke vore grønlændere og færinger nu pludselig vil gå i “rage mode” over således at blive ydmyget på det groveste? – Skal vi forvente massedemonstrationer uden for hjørnekontoret? – Brændende skoler, biler og solarier? – Fordømmelser fra FN, EU og et passende antal “menneskerets-organisationer”? – Nå ikke….så undskyld!

Vi har flere spørgsmål: Indvarsler dette paradigmeskift på “organet for den højeste oplysning” en ny æra, hvor Danmarks så meget omtalte anseelse i udlandet er ændret over natten? – Er det nu pludselig halal at være dansker? – Skal vi nu se os om efter nogle andre end kulturberigerne at fornærme, ydmyge, hetze og latterliggøre?

Skal vi tage “Samarbejds-Politiken” og dens aktuelle kampagne for pålydende, er svaret JA. Og organet udpeger os tilmed målgruppen:

Vi – de urene danskere – byder vore landsmænd fra Grønland, Sydslesvig og Færøerne hjerteligt velkommen i klubben!

15 kommentarer »

 1. Og færinger.

  Like

  Kommentar af Hodja — 22 maj 2008 @ 12:02

 2. Rettet ! – 😉

  Like

  Kommentar af Skjoldungen — 22 maj 2008 @ 12:06

 3. Flot billede. Nu er det herved slået fast at Julemanden er dansker.

  Det lykkedes for politiken-segmentet at omdefinere begrebet “racist” fra et handle om race, til nu at dække enhver der er en lille smule kritisk overfor multikulturens lyksaligheder.
  De skal satme ikke have lov til også at omdefinere ordet dansker.

  Det er dog ikke noget nyt, men noget de længe har forsøgt at gøre. Heldigvis er det nok ikke så let, for der vil altid være brug for et begreb til at definere os oprindelige indbyggere, i modsætning til de nytilkommende.

  Like

  Kommentar af rettentilselvforsvar — 22 maj 2008 @ 12:22

 4. jeg er så ikke dansker, da jeg ikke ligner hverken Thøger ellers hans danskere, jeg er mere en små fed udgave af Hitlers yndlings avlsobjekter.
  Men måske vi ikke danskere så skal til at kalde os jysk-danske/fynsk -danske og vest-svenskere, så Thøger ikke skal forholde sig til alle vi klamme racister

  Like

  Kommentar af Broholm (ordblind) — 22 maj 2008 @ 13:40

 5. Det er selvfølgeligt sørgeligt, at der findes mennesker, som ikke vil være deres oprindelse bekendt, men selvom etnicitet i al sin mangfoldighed er nok så farverig, så er det alligevel ikke helt det samme som en maling, man bare kan smøre på.

  Like

  Kommentar af Søren — 22 maj 2008 @ 15:30

 6. Og islændinger.

  Like

  Kommentar af ManInBurka© — 22 maj 2008 @ 15:40

 7. –> #6 MiB :
  Du mener vel “is-lam-lændinger”?

  Like

  Kommentar af Skjoldungen — 22 maj 2008 @ 17:01

 8. lol i jo sindsyge herinde

  Like

  Kommentar af BB — 22 maj 2008 @ 19:59

 9. #8 Hvad betyder: lol ?

  Like

  Kommentar af M16 — 22 maj 2008 @ 22:02

 10. Jeg har før foreslået at få T.Seidenfaden mentalundersøgt i netdebatten i Fyens Stiftstidende.
  Da blev jeg blacklistet i 3 dage.

  Like

  Kommentar af Jørn Thorbensen Boye — 22 maj 2008 @ 22:06

 11. 10.Jørn Thorbensen Boye

  Sandheden er ilde hørt – budbringeren straffes.

  Like

  Kommentar af Vivi Andersen — 22 maj 2008 @ 23:41

 12. Sjovt at nogen tror der er en absolut definition på “dansker” og danskhed. I skal ikke være så bange for verden.

  Like

  Kommentar af Jack — 23 maj 2008 @ 00:22

 13. ->9. LOL betyder for det meste “laughing out loud”.
  Men det kan også betyde “Lots of love”. Vælg selv.

  Like

  Kommentar af Søren — 23 maj 2008 @ 00:39

 14. Det er klart at Færinger og Grønlændere ikke vil blive kaldte for danskere.
  Du kan som regel se det på en grønlænder at vedkommende ikke er dansker.
  På en færing kan du ikke rigtigt se det så tydeligt, men en forskel er at vi har bredere skuldre.
  Færinge stammer fra de Norske Vikinger hovedsagligt og deraf også de brede skuldre.
  En iraqer er ikke en skid evropæer og vil aldrig blive det.

  Like

  Kommentar af FaroeViking666 — 21 juni 2008 @ 03:57

 15. Det er ingen heder i sig selv at blive kaldt for en Dansker.
  Tag nu for eksempel anden verdenskrig.
  Danskere overgav sig efter få timer.
  Derimod
  Normændene derimod kæmpede bravt imod tyskerne selv om de var i et klart mindretal, dette medførte så at tyskerne ikke fik hænderne i tungt vand. Hvis det ville lykedes tyskerne at få fat i det tunge vand kunne det nemt ende med at det ville droppe en atom bombe ned over England.

  På færøerne skød to civile færinger to tyske fly ned.. selv om vi bare er 48000 personer. Hvis vi overfører det til danmark så svarer det til at civile danskere skulle have skudt 150 tyske fly ned!!!
  Men nej det har de ikke.

  Like

  Kommentar af FaroeViking666 — 21 juni 2008 @ 04:07


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: