Hodjanernes Blog

10 maj 2008

Nye uhyrligheder fra nødtørftsemballagen på Rådhuspladsen.

Nu kan Tøger Seid en-Faden høste frugten af den sæd han har sået med sin sprøjte:

Der StürmerSamarbejds-Politiken“,

Tøger Seidenfaden:

Dansk Folkeparti kommer ikke ud af stedet

DER ER flere forskelle på Dansk Folkeparti og andre partier med samme politiske klangbund rundt omkring i Europa. En af dem er, at Pia Kjærsgaard & Co mangler den hørm af mellemkrigstid og nazisme-flirt, der bølger om politikere som Østrigs Jörg Haider og Frankrigs Jean-Marie Le Pen. Partiet appellerer til de samme vælgere, de hetzer mod de samme mindretal og de spiller på den samme frygt og utryghed. Men gør det med en fast forankring i parlamentarismen og folkestyret. Det gør på en vis måde Dansk Folkeparti farligere for den langsigtede samfundsudvikling.

Trykkefrihedsselskabets tidsskrift “Sappho“,

Lars Hedegaard:

Politisk motiveret overfald på Jesper Langballe

De aviser, politikere, kulturpersonligheder og meningsdannere, der i årevis har fremstillet medlemmer af Dansk Folkeparti som urene, svin, udyr, usle kryb, sataner, nazister og en vognlæs lort, kan nu i rigt mål høste frugterne af deres indsats. Og de kan med stolthed fremhæve, at de ingenlunde står tilbage for det, som Josef Goebbels og hans brunskjorter udrettede i Berlin under Weimar-republikkens sidste år. Sin vane tro, når der er tale om formodentlige venstreekstremisters overfald på folk, som Politiken ikke bryder sig om, men tvært imod har gjort sit til at lægge for had, lyder den overskrift, som man fredag eftermiddag kunne læse i Politikens internetudgave: “Bartender: Langballe grinede efter overfald”.


Hodjas Blog: Selv om ingen af os levede dengang, føler vi os hensat til 1938.

4 kommentarer »

 1. Thøger Halalleglad Selvfeden og hans proselytter skulle måske tænke over, hvorfor Langballe “grinede”…

  Men det forventer jeg ikke!

  Ifølge alm. anerkendt forskning:

  Latter styrker vores immunforsvar, fordi latter øger antallet af de hvide blodlegemer og immunglobin A, som er med til at bekæmpe sygdomsbakterier. Desuden reducerer latter koncentrationen af hormonerne epineprin og kortisol, som svækker immunforsvaret. Endvidere masserer latter lymfesystemet. Et trægt lymfesystem nedsætter vores immunforsvar.

  Latter dæmper smerter, fordi latter øger niveauet af kroppens naturlige morfinpræparat endorfiner. Nogle patienter har erfaring for, at to gange 45 sekunders latter dæmper smerter i ca. en time. Andre fortæller, at 10 minutters latter dæmper alvorlige smerter i ca. to timer. Dette sker også, hvor stærke præparater ikke har haft tilsvarende effekt. Det betyder utvivlsomt noget, at vi ved at more os eller blot le bevidst styrer opmærksomheden hen på noget andet end smerten.

  Latter modarbejder stress ved at sænke niveauet af stress-hormoner. (Stress nedbryder vores immunforsvar og er skyld i en meget stor del af det moderne menneskes sygdomme.) Latter styrker blodcirkulationen og får musklerne til at slappe af. Et minuts latter giver cirka 45 minutters kropslig og psykisk afspænding. Forskere mener, at få minutters daglig latter har den samme afslappende effekt som flere timers daglig meditation.

  Latter dæmper angst og nervøsitet. Et australsk forsøg med sjove og ikke sjove film tyder på, at latter dæmper angst og nervøsitet. Andre forskere forklarer dette med, at al latter – efter deres mening – er en reaktion, der bygger på en forudgående angst, der viser sig at være ubegrundet.

  Jeg selv “griner” hver gang jeg læser “Dhimmitikken” :/

  Like

  Kommentar af Ab initio — 11 maj 2008 @ 11:40

 2. Nu er der bare det ved det, at Langballe aldeles ikke grinede. Det er noget Samarbejds-Politiken har digtet sammen med værtshusholderen, som åbenbart hører til menigheden. Ifølge Hedegaard, var Langballe ret rystet, hvilket vel også er forståeligt.
  Når Latrin-Tidende kolporterer, at han ginede, er det selvfølgelig for at nedtone alvoren. I de kredse er voldsanvendelse helt OK, blot det rammer de “urene” – d.v.s. alle os, der ikke er rettroende halal-hippier. Vold er politisk korrekt når den udføres af Schalburg-korpset “de unge” og “aktivister”.
  Men forestil dig, at de ikke var 70-årige Langballe, der blev overfaldet af en 34-årig bølle, men derimod undertegnede. Så ville overskriften i Samarbejds-Politiken lyde: “Fredsaktivist slået til lirekassemand af lejesoldat fra Dansk Folkeparti”.

  Like

  Kommentar af Skjoldungen — 11 maj 2008 @ 13:12

 3. Tøger se den fanden i normal tale også kaldet satan, er jo panisk over at hans terrorist kumpaner, ikke har haft regerings magten i rigtig mange år (selvom der desværre ikke er den store forskel).

  Like

  Kommentar af Fritz — 11 maj 2008 @ 14:32

 4. Thøger Seidenfaden er desværre en
  person der efterhånden er gledet
  ind i en DF/fobi,-som han ikke
  ønsker at slippe ud af-den selv-
  valgte tilstand er blevet permanent.Jvnf:Hans karakteristik
  af os danskere,det er befolkningen
  det er galt med.
  Så er tonen ligesom sat,i hvert
  fald overfor små 500.000 vælgere
  der trofast står bag DF.
  Jeg er ikke et øjeblik i tvivl om
  hvem der er farligst for Danmark,
  og dét sammenhold der har præget
  nationen gennem generationer,-det
  er i hvert fald ikke DF.
  Herr.Seidenfaden.
  12-05-2008

  Like

  Kommentar af erik pedersen — 12 maj 2008 @ 15:18


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: