Hodjanernes Blog

8 april 2008

Hvor længe varer et svangerskab?

Filed under: Asyl, Boykot, DF, Dhimmier, Island, Israel, Kristne, Partier, Tørklæde — Skjoldungen @ 10:40

Som altid kan islamisk videnskab retlede os vantro.

Nå, så I troede det varede 9 måneder? I så fald er I vist ikke fortrolig med islamisk videnskab. Et svangerskab kan nemlig vare op til 4 år. det fremgår ikke alene af muslimernes hellige skrift, men nu også af en fatwa, som er et gyldig lovdokument under islam.

Islamisk videnskab redder menneskeliv. Enker, som i løbet af dette tidrum fra deres mands død får endnu et barn skulle i henhold til islams hidtil gældende udlægning af de biologiske love stenes til døde. De små baby’er vil også kunne glæde sig. Den prænatale tilstand er egentlig tilværelsens bedste tid. I hvert fald hvis man skal fødes som muslim.

Instituttet for islamiske spørgsmål i den Tyske Evangeliske Alliance meddeler:

Fatwa om et svangerskabs varighed

“Alle sunnitiske, islamiske retsskoler er enige om, at et svangerskab kan strække sig ud over 9 måneder.

Af Udvalget for den rette Tro ved Centret for Religiøs forskning i Ægypten (Institut for Islamspørgsmål, dh, 29.03.2008)

baby Imam Malik ibn Anas (grundlæggeren af den malikitiske retsskole i sunni-islam) har udtalt at et svangerskab kan vare op til 4 år. I historien har man set svangerskaber, som varede 4 år…Al-Baihaqi har givet os: “al-Walid Ibn Muslim sagde: jeg citerer et udsagn af Aisha [en af Muhammeds koner], at et svangerskab ikke kan vare mere end 2 år. Imam Malik spurgte: “hvem kan dog sige sådan noget? Vores nabo, enkefru Ibn Ajlan, er en anstændig kone. Hendes ægtemand er lige så ærlig. Hun var gravid 3 gange inden for 12 år. Hvert svangerskab varede 4 år” (Sunan al-Baihaq, Kap. 7/443). Umar Ibn al-Khattab, den anden kalif efter Muhammed, var af den opfattelse, at længden af et svangerskab kunne være op til 4 år. De vers i koranen, som entydigt fastsætter et svangerskabs mindste længde til 30 måneder, er altså i kraft.”

Kilde: http://www.dar-alifta.org/ViewResearchFatawa.aspx?ID=8 (hat tip : Politicallyincorrect.de)

6 kommentarer »

 1. Er der noget at sige til, at tilhængerne af idelogien islam, virker dumme og uoplyste!?
  Endnu et eksempel på makværkbogen koranens tåbeligheder.
  Eller har vi vantro igen-igen misforstået noget?

  Like

  Kommentar af li — 8 april 2008 @ 11:57

 2. Det er sguda smart. Hvis naturens ikke passe ind i deres kram så laver de bare an fatwa og vupti, så er naturlovende lavet om.

  Jeg tror forresten at billedet er et lille muslimsk barn som lige er kommet til verden og har set sin burka-mor for første gang, men troede det var et spøgelse.
  Alternativt hyler barnet fordi han har opdaget at han er født muslim.

  Like

  Kommentar af rettentilselvforsvar — 8 april 2008 @ 13:08

 3. Jeg må give 2 ret. Det er altså en smart religion. Den tilpasser sig alting. Og hvis ikke, så tilpasser alting sig til den. Måske Danmark om 30 år er noget islam har skabt?
  Men de dér 4 år…..det lyder nu som lidt i overkanten. Kan der ikke have været tale om en dårlig lever? Eller en spiseforstyrrelse? Eller måske helligånden har spillet hende et pus!

  Like

  Kommentar af TB — 8 april 2008 @ 14:58

 4. Puha – hvordan klarer muslimske læger det lille problem? Jeg ville som gravid kvinde nødigt konsultere en læge der har dette som udgangspunkt.

  Lige som jeg meget nødig som kvinde ville møde en dommer med shariatørklæde på.

  Like

  Kommentar af AMB — 8 april 2008 @ 15:11

 5. Det er nok ikke lige sårn at finde ud af en muslima´s birth canal..den er sikkert møj mere snørklet end en tilsvarende vantro´s!

  Nu har vi tilfældigvis en troende muslima tilmeldt lægestudiet.
  Skulle man ikke rende bemeldte unge dame på dørene og få et bud på gyldigheden af den fatwa?

  Desuden måtte jeg spole et par ord tilbage..troede sgu der stod “maltesiske retsskole”…men målt på idioti, så er forskellen vel ens :mrgreen:

  Like

  Kommentar af Bøddel — 8 april 2008 @ 16:40

 6. Tjaeh, der er jo så liiige et lille problem: Hvis muslimadammerne er gravide i 4år/stk. kan de jo kuns få ca. 7-8 unger i løbet af de ca. 30 år de er fertile (15 – 45). Med mindre de bruger mange flerfolds-graviditeter. Og hvis vi yderligere antager, at halvdelen heraf kun er piger – og dermed ikke-mujahedeens – kommer det jo til at vare lidt med magtovertagelsen….
  Noget må gøres ! – Hvor er FN, EU og Uffe?

  Like

  Kommentar af Skjoldungen — 8 april 2008 @ 16:55


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: