Hodjanernes Blog

2 april 2008

OPROP (det er jo så moderne).

Filed under: Bloggere, Censur, Danmark, EU, Islam, Journalister, Medier DR m.fl., Tonen, Totalitære, Ytringsfrihed — Skjoldungen @ 17:50

Til det danske Folk og Danmarks Bloggere.

Ytringsfriheden er ikke under pres. Den er under hastig afvikling. Alle vore aviser og elektroniske medier udøver allerede hård selvcensur, og om føje tid har Anders Fup & Co. fået os gelejdet ind under EU’s nye Forfatningstraktat. FN’s såkaldte “menneskerettigheder” er ved at blive redigeret af OIC, derhen at enhver kritik af islam bliver strafbar, og just nu føres der retssag mod Geert Wilders, fordi han har tilladt sig at citere, iøvrig meget skånsomt, muslimerne selv.censur

Samtidig er alle vore stuerene politikere – anført af en stedse mere og mere ynkelig statsminister – ved at falde over hinanden af bar gelassenhed over for mellemøstens barbariske slyngelstater og deres brohoveder i vor egen, lille andedam. Selv om de nu render rundt med brune, tilstoppede næser, forhindrer det dem ikke i at vejre morgenluft og gnide sig i hænderne over, at dagslyset ikke længere kan trænge igennem det mørke, som er ved at sænke sig over Europa. – Endelig… endelig, tænker de, har vi fred og ro for alle disse gammeldanskere, som ikke vil anamme den korrekte, yndefulde ‘tone’, så nu kan vi rigtig søbe vor daglige skålfuld ævle-bævle-visse-vasse-suppe i aviser, radio og TV – helt uden forstyrrende, ubehagelige facts.

Men der er et hår i suppen: Det forbandede Internet med dets anarkistiske struktur og alle dets bloggere. Så det må ordnes inden saligheden indfinder sig 100 procent. Så hvad skal vore kære politikere, journalister og øvrige medlemmer af kulturens elitetropper nu stille op med det? – Jo, selvfølgelig: da de ikke selv har det fjerneste begreb om, hvad internettet er, henvender de sig til erfarne kolleger og åndsfæller i Iran, Saudi Barbarien, Nordkorea og Sverige.

Men ak, det virker ikke rigtigt. Disse obsternasige nørder finder hele tiden smutveje, så selv om man gennemfører det sædvanlige mønster med først blokering af IP-adresser, så fratagelse af internet-opkoblinger, så afbrydelse af udlandsforbindelser og til sidst arrestationer…. så er der stadig partisaner i bjergene, modstandsfolk i kældrene og en genstridig, illegal presse.

Og hvordan er det så gået til? – Jo, disse uregerlige gammeldanskere, som man troede blot sad ude i deres kolonihavehuse med bajere på kakkelbordene og Dannebrog i flagstangen, har alligevel – med rettidig omhu – drejet dem en knap: de færdes nemlig hjemmevant i blogosfæren, hvor de bl.a. læser Hodjas Blog. Og her har de lært en masse, såsom: hvordan man færdes anonymt på nettet, hvordan man slører sin IP-adresse, hvordan man krypterer, hvordan man camouflerer sig med proxy’er, hvordan man garderer sig mod cracking, hvordan man….. kort sagt, hvordan man narrer fjenden.

Fra tid til anden, og særligt i disse dage, bør vore læsere nok repetere lidt af deres barnelærdom, og KLIKKE HER. Fjenden – de politisk korrekte – må gerne læse med (da de alligevel ikke fatter en brik). Og skulle det endelig komme dertil, er der jo stadig disse:

spritduplikator ham-radio

OPDATERING: BBC is too scared to allow jokes about Islam

1 kommentar »

  1. Skulle sagen spidse til, så skal vi have et valg på vor ytringsfrihed.
    Vi skal ikke have munden lukket, fordi nogen politikere, uden vort vidende, har skrevet under på nogle konventioner.

    falkeøje

    Like

    Kommentar af falkeøje — 15 april 2008 @ 22:01


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: