Hodjanernes Blog

28 marts 2008

En Rose til Muslimerne.

Efter al postyret om “Fitna” er stillingen klar: 1-0 til muslimerne.

Som nærværende blog allerede den 9. marts spåede, indholdt filmen intet nyt. Alle scenerne er kendt ad nauseam, scenografi og opsætning blot opkog af utallige, tidligere viste klip. Og muslimerne har – i hvert fald i skrivende stund – opført sig eksemplarisk: for dem er filmen jo også blot lidt sød halal-underholdning til aftenkaffen – Gaaab….

Anderledes forholder det sig med danske danskere: her har filmen fået samtlige loonier plus et par stykker til at miste selvbeherskelsen og gå i spruttende “islamic rage”-tilstand . Førsteprisen, både hvad angår det kunstneriske indtryk samt den tekniske stupiditet, går ubestridt til suicidalakrobaten Mogens Jensen med denne grausame salbe:

 • – Man skal tilbage til Hitlers modbydelige nazipropagandafilm “Der ewige Jude” for at kunne beskrive Gert Wilders film “Fitna”. Vi mangler bare rotterne som billeder på muslimer. I et sandt orgie af modbydelige mord- og voldsscener gør Wilders alle muslimer til terrorister og mordere og byder i den grad op til direkte voldelig konfrontation.

Ak, ja – men hvad andet kunne man vente sig fra den kant? – Mere forstemmende er det, at også intelligente mennesker nu angribes af purulent Ellemannitis. Således har Kurt Westergaard indkaldt de frygtede DJØF-Sturmtruppen fra “Dansk Journalistforbund” (sic!) til at flå Geert Wilders for brud på ophavsretten til en tegning som nu om stunder må siges at være i “public domain”. OK, Kurt er en gammel mand som med rette frygter for sit liv, og han prøver vel blot at formilde bødlerne en kende.

Værre er det, at også Jyllands-Posten’s kulturredaktør, Flemming Rose, har meldt sig under Seidenfanerne og kalder filmen “ude af kontekst”, “den skildrer kun nogle muslimer” o.s.v., o.s.v. til den så velkendte lirum-larum-melodi i Politiken-segmentets café-latte-saloner. Knapt var filmen’s rulletekster færdige, før han beredvilligt hjalp MohammeDanMarx Radio med at stikke kniven i ryggen på Geert Wilders – og dreje den grundigt rundt. Standard-procedure på Samarbejds-Politiken, javist, men Jyllands-Posten? – Nå jo, såmænd: At al dens bragesnak om ytringsfrihed ikke er andet og mere end et reklamestunt, et salgsfremmende badutspring, står jo klart i lederne; her viser man sit sande sindelag: ubehersket EU-liderlighed med hvad deraf følger i retning af censur, appeasement og slesk lefleri for mellemøstens Barbaristans.

Ingen Rose uden torne, Flemmings tænder er forlorne…

5 kommentarer »

 1. Hodja-

  jeg holder mere og mere af dig !

  Du lyder som een af ungerne fra mit eget hold af børn og svigerbørn.

  Voksne mennesker der, i modstrid med hvad medierne, og visse politikere,påstår som DFs Kakkelbords- og Kolonihavefolk med flagstang og Dannebrog, ikke er dårligt udrustet, men tværtimod besidder kandidatgrader, hvoraf den ene tilmed besidder hele 2.

  Årsagen er ganske enkelt – de kan se og høre og de ignorerer heller ikke emperien, der kan læses ud af Islams historie.

  Det der er også er kendsgerninger er, at vi desværre kommer til at indstille os på at finde ud af hvordan vi bedst indretter os med Islam ombord.

  Fremtiden, qua Euromed, bringer ikke mindre Islam til Europas lande, tværtimod.

  Gad for øvrigt nok vide hvad der har fået Rose til at rette ind !

  Personligt tror jeg ret meget på effekten af de forskellige Islamiske organisationers lobbyarbejde.

  Vil amn viden noget mere om disse oraganisationer, deres hensigter og metoder både i Europa, som i vørigt ikke adskiller sig fra hvordan det foregår i forskellige af USAs delstater, er Lorenzo Vidino er godt sted at hente viden.

  http://www.investigativeprojekt.org/article_print.php?id=173&v=8765266021

  Like

  Kommentar af Vivi Andersen — 28 marts 2008 @ 13:02

 2. Jeg er fuld og helt enig med dig, Skjoldungen. Det var meget lignende betragtninger jeg har fået af sagen. Især Flemming Rose er en slem skuffelse, hans tidligere kommentarer til islamismen taget i betragtning.

  Én ting kan vi dog glæde os over, nemlig at rigtig mange har set filmen, og mon ikke en stor del af danskerne er hævet over elitens selvdestruktive adfærd? Også selvom det er svært for mange at være kritiske, når man konstant får at vide hvor ond antiislamismen/antifascismen er.

  Like

  Kommentar af rettentilselvforsvar — 28 marts 2008 @ 13:34

 3. Kurt Westergaard har vist sit sande ansigt, han er en usssel kujon som kun brugte en alligevel umulig situation til at “heltegøre” sig selv, imens han håbede det stille vil drive over.

  Han har ikke min sympati mere, og der ærger mig at jeg ikke gennemskuede ham for længe siden.

  Fra nu af hedder han ikke andet end Kurt Kylling hos mig.

  Han skulle skamme sig skulle han, i princippet kunne kyllingen lige så godt flæbende have bedt muslimerne om tilgivelse på arabisk tv dengang forskellen er den samme.

  Den tegning er globalt folkeeje, det burde den gamle gubbe da kunne se.

  Men måske skulle man orkestrere en nordisk MO tegnekonkurence så folk i fremtiden kan få et symbol at stå sammen om, nu kyllingen ikke lader andre bruge “hans” eller rettere JPs tegning.

  Like

  Kommentar af whodares — 28 marts 2008 @ 21:23

 4. Jeg tror Kurt Westergaard er mere bange for presset af hans mediebekendtskaber hvis generelle holdning man kender end for de fremmede muhamedanere.

  Trusselsberedskabet mod den side er muligvis også en smule overdrevet. Men måske tjener det magthaverne at skrue op for paranoiaen, så andre derefter ‘frivilligt’ afstår fra at ‘provokere muslimer’.

  Så må man selv om hvad der er mere modigt; at gå imod det parnas man befinder sig i, eller at gå imod nogle fjerne islamisters fysiske trusler.

  Det mod der skal til for at risikere udstødelsen af det gode selskab har Kurt åbenbart ikke.

  Men spørgmålet om han også mener at han med med sin bombe i burka gravidmave tegning også havde muhamedanske terrorister for øje forbliver ubesvaret. Det bliver nok svært at finde en god forklaring for den.

  [..] har han givet Sappho tilladelse til at trykke hosstående tegning, der ikke tidligere har været offentliggjort.
  Snaphanen

  Se også Kurt Westergaards veje og vildveje

  Det er i øvrigt let at se hvordan hele repressionssystemet; EU, FN, lokale politikerne pressen og justitsvæsenet for tiden er i gang med at koordinere angrebet på Wilders.

  Jeg tror dette her er et godt eksempel på noget man kunne kalde en konspiration.

  Like

  Kommentar af Balder — 28 marts 2008 @ 23:19

 5. På Flemming Roses egen blog “Northern Light” har han da nogle yderst fornuftige betragtninger under “Fitna is out”

  Like

  Kommentar af tabuka — 29 marts 2008 @ 11:26


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: