Hodjanernes Blog

27 marts 2008

Fitna, the Movie.

Filed under: Europa, Holland, Islam, Koran, Muslim World — Tags: , — Skjoldungen @ 20:12

Så er den her.

Kan ses hos “LiveLeak” – men det lader til,at hele verden har koblet sig på, thi serverne stønner.

Video: Tak til Højrebladet Komet

Kan hentes på PirateBay.

Kommer snart på Youtube.

110 kommentarer »

 1. Ja, der er tryk på.

  Er 8 min inde – intet nyt, men sikkert nyt for mange mennesker. Noget der ligner en million hits (hollandsk+engelsk version) allerede.

  Like

  Kommentar af Frihed — 27 marts 2008 @ 20:30

 2. Youtube:

  Like

  Kommentar af Højrebladet Komet — 27 marts 2008 @ 20:53

 3. My mistake, den var for lang til youtube.

  Like

  Kommentar af Højrebladet Komet — 27 marts 2008 @ 21:03

 4. Sikke noget makværk. Se istedet Zeitgeist, hvor mange af billederne er taget fra – når det kommer til paranoiafilm, vinder Zeitgeist stadig som den hårdeste.

  Like

  Kommentar af Lars-Emil — 27 marts 2008 @ 21:22

 5. Zeitgeist er ren konspirationsteori, det er Fitna ikke, da Fitna alene er baseret på fakta. Zeitgeist er baseret på spekulationer om, blandt andet, hvem der ejer Federal Reserve.

  Like

  Kommentar af Christianity — 27 marts 2008 @ 21:28

  • Fitna er ikke bygget på Fakta, men på hardcore manipulation af virkeligheden! Citaterne fra Koranen er dårligt oversat og taget ud af kontekst og sammensat med billeder de ikke handler om!! Geert Wilders er en populist der har formet og modelleret sandheden for at få den til at passe til hans formår; nøjagtigt ligesom Michael Moore gør det og Zeitgeist. Lad være med at tro på politikere der påstår at deres “kunstværker” er fakta – det er ren og skær manipulation!

   Like

   Kommentar af mary — 8 juni 2009 @ 16:23

 6. 🙂

  Like

  Kommentar af Lars-Emil — 27 marts 2008 @ 21:29

 7. Det Wilders har lavet er mere en dokumentarfilm end noget som helst andet. Fin film, maa den blive set af mange.

  Like

  Kommentar af Dansker i TN — 27 marts 2008 @ 21:34

 8. Bemærk TV-A kl. 21 – der sagde de, at “DR har valgt ikke at vise billeder fra filmen af Geert Wilders”

  Hvorfor, må man spørge? Filmen har da nyhedsværdi, så det basker. Man må da vise og se, hvad det handler om.

  Så hvorfor laver DR denne selvcensur? Er det i orden, at DR underkaster sig trusler fra islamister og terrorister?

  Like

  Kommentar af Frihed — 27 marts 2008 @ 21:54

 9. For alle os, der jævnligt besøger blogosfæren er der intet nyt, men for de stakler, der er henvist til “de døde træers medier” & “de røde tåbers TV”, er der vel håb endnu? – Alene den megen exponering turde vel friste dem til en tur oven mosevand og hængedynd for at prøve at trække vejret frit – til en afveksling?

  Like

  Kommentar af Skjoldungen — 27 marts 2008 @ 21:59

 10. @Frihed
  Det er derfor Internettet vil redde os fra fascismen. Når noget er forbudt at vise, så kommer det på nettet, for all to see.

  Like

  Kommentar af rettentilselvforsvar — 27 marts 2008 @ 22:00

 11. Det er som sådan ligegyldigt hvad DR vælger at sende, det kunne ikke rage mig mindre, de har deres frie ret til at vælge form og indhold. der er så rigelig mulighed for at diskutere denne film i andre fora. iøvrigt går ikke en uge før DR viser klip fra filmen, uden klip og baggrund ingen debat, og debat kommer der, det er helt sikkert.

  nå men som spejderne siger : “vær beredt”

  Like

  Kommentar af AIS — 27 marts 2008 @ 22:07

 12. @Skjoldungen og rettentil

  Enig.

  @AIS
  Helt forkert, DR er som stats-ejet og tvanglicensfinasieret ikke frit stillet og skal naturligvis ikke lade sig true af terrorister og islamister til ikke at vise noget, der har almen nyhedsværdi.

  Like

  Kommentar af Frihed — 27 marts 2008 @ 22:12

 13. TV2 sendte klip fra Fitna. DR sendte Submission i sin tid, så mon ikke de også sender Fitna?

  Ellers vil vi knuse deres organisation!

  Like

  Kommentar af Højrebladet Komet — 27 marts 2008 @ 22:17

 14. Jeg tænker på, om der ikke bare er en enkelt i selskabet, som har strejfet den tanke, at historien gentager sig – ikke på samme måde – men i andre gevanter. Hvis vi nu vender blikket mod os selv, vores billede af muslimen, er det så ikke efterhånden så grimt, at alle overgreb efterhånden kan legitimeres?

  Hitler kendte godt filmens magt:

  The reason why I for many years only spoke about peace was that I was forced to do it. But gradually it became necessary to influence the German people psychologically and slowly make them recognize, that there really do exist certain things, with which you have to cope by means of violence, when they cannot be solved by peaceful means. But to do this, it was necessary not to make propaganda for violence as such, but to explain certain matters of foreign policy to the German people in such a way, that the inner voice of the people all by itself gradually would call for violence. This meant, consequently, to explain certain events in a way which gradually, and totally automatically, would lead to a conviction in the brains of the broad masses: What one cannot solve benignly, one has to solve by means of violence, as it cannot go on like this.

  http://www.holocaust-history.org/der-ewige-jude/millersville-19980427.shtml

  Det er jo trods alt sådan, at det er os, der har magten. Radikal islam er perifær – historisk, politisk, globalt, ideologisk set – alle andre steder end i vores egne hjerner (og vores medier selvfølgelig).

  PS: Jeg anklager ingen for nazister eller racister, men efterspørger blot selvrefleksion over, hvad det er, som der hyldes.

  Like

  Kommentar af lewn — 27 marts 2008 @ 22:32

 15. #13: Nå ja, det er jo kun muslimerne, der truer 😉

  Men der er jo så mange andre sendere, de må da også kunne gøre en lille indsats. Det er jo ligesom ikke nogen nyhed, at grupper på højrefløjen synes, at DR er bagstræberisk.

  Med venlig hilsen

  Like

  Kommentar af Steen Iversen — 27 marts 2008 @ 22:41

 16. Thøger hader film og sviner den og Geert Wilders, så det betyder at det må være 100% i orden.
  Den fede grissebasse er rød i karmen, han kobler vist snart helt af

  Like

  Kommentar af Broholm (ordblind) — 27 marts 2008 @ 22:42

 17. lewn: Jeg ved ikke med dit indre billede af ‘muslimen’, men mit fejler intet. De færreste taler om ‘muslimer’, men om ‘islam’ som ideologi. Konstruktiv kritik skader ikke nogen.

  Like

  Kommentar af Højrebladet Komet — 27 marts 2008 @ 22:43

 18. #15: Det er billedlig sprog for “licensen skæres bort”. Jeg føler de har krænket public service forpligtigelserne, ved ikke at vise klip fra filmen! Desuden er de også en stor kujonagtig flok røde lejesvende. (yes, jeg hader DR)

  Like

  Kommentar af Højrebladet Komet — 27 marts 2008 @ 22:47

 19. @ lewn
  Islam ER en trussel, det er ikke noget der foregår i hovedet på os, når bomber sprænger i vores byer, når folk ikke længere kan tale frit, når tegnere bliver udsat for mordtrusler, når politiske aktivister bliver myrdet mens andre bliver gennemtævet, når vesterlændinge bliver overfaldet og myrdet af racister i deres egne lande, når biler og gader står i brand, når halal kød skal være normen i børnehaverne, når “æresdrab” bliver dagligdag, når de italienske stande bliver udråbt til muslimske strande, når vores svømehaller lukkes af for mænd og andre “urene” osv. osv. osv.

  Jeg sætter pris din åbenhed, i stedet for det sædvanlige “mateskte” råben og krigen til ingen nytte, men jeg må ærligt sige, at nazisterne det er muslimerne, ikke os vesterlændinge. Selvom jeg virkelig, virkelig ville ønske at jeg tog fejl.

  Vi har stadig den fysiske magt, men det nytter ikke når magthaverne ikke er med på at løse problemerne.

  Like

  Kommentar af rettentilselvforsvar — 27 marts 2008 @ 22:47

 20. Der skulle have stået “malteske”

  Like

  Kommentar af rettentilselvforsvar — 27 marts 2008 @ 22:49

 21. hvad fuck er det for noget i tænker om muslimer hvis de havde lyst til at gøre alt det der de siger i filmen så havde de gjort det men det gør de sgu ik ja nogle gør men ik alle sammen og i påstår at i har magten det kan jeg virkelig se hvis den muslimske verden boykotter vesten så vil i ikke ha olie eller noget andet så i kan bare holde jeres fucking kæft for den der film er mere krænkelse end den danske mohammed krise for i den her film sige de direkste at alle muslimer er terrorister

  Like

  Kommentar af erere — 28 marts 2008 @ 09:01

 22. @ erere
  Hvad fuck snakker du om? Nu må du altså lige lære at tænke før du taler, på den måde slipper du for at gøre dig selv til grin igen en anden gang.

  Hvis den muslimske verden holdt op med at handle med Vesten, så ville i ikke have nogen penge, og de få områder der nu nyder godt af at sælge olie, ville blive lige så fattige som alle de andre tilbagestående muslimske lande. Det samme ville du være, hvis vi fratog dig din bistand og sendte dig hjem hvor du hører til.
  I øvrigt, her i Danmark producerer vi mere olie end vi bruger, så vi er potentielt fuldstændigt uafhængige af arabisk olie.

  Men det er da flot, at det eneste du har at være stolt at, er den olie der tilfældigt ligger i undergrunden.

  Like

  Kommentar af rettentilselvforsvar — 28 marts 2008 @ 09:25

 23. Ok. Det var nogle om muslimmer,men hvad med det, der sker i palæstina, hvor en hel del af befolknig som snart sulte, og hvad med irak hvor 1,5 milion mennesker er død, og 7,0 millioner er vandret ud pga. amerikans demokratiet.

  Er der ikke en film om det.

  Like

  Kommentar af Muslim — 28 marts 2008 @ 10:08

 24. #23
  “der sker i palæstina, hvor en hel del af befolknig som snart sulte”
  Vi kan sgu da bare dyrke jorden som Israelerne gør det !

  “og hvad med irak hvor 1,5 milion mennesker er død,”
  Og hvem er det lige der har “dødet” dem ????

  Like

  Kommentar af M16 — 28 marts 2008 @ 10:34

 25. @erere

  Filmen siger ikke et ord om, at “alle muslimer er terrorister”. Den fortæller dog hvad der står i Koranen, som er en rædsom bog som dikterer en rædsom totalitær ideologi, som bl.a. kalder til terror og mord på ikke-muslimer og udryddelse af jøder.

  @Muslim
  Ad. palæstina
  Det der sker i ‘palæstina’? Ja, det er jeg også fortørnet over. Islamister angriber konstant demokratiet Israel – og dansker i gaden, når en terrorist går ind på en israelsk skole og myrder så mange skolebørn som muligt.

  Ad. Irak
  Der er ikke 1,5 millioner døde. Og det overvældende flertal af døde, er døde pga. indbyrdes krig mellem etniske grupper og pga. islamiske grupper, der vil omdanne Irak til Talibanland#2. Irakerne burde være taknemmelige – og mange tager jo også imod befrielsen med glæde. Eksempelvis boomer økonomien i Nord-Irak. Det kunne den også i resten af Irak, hvis der ikke var den store lyst til at lave etnisk udrensning eller havde lyst til at indføre et islamofascistisk styre i Irak.

  7 millioner er ikke vandret pga. amerikanernes fjernelse af Saddam-diktaturet. Dels er der ikke så mange flygtninge, dels er det ikke amerikanerne, der jæger folk på flugt – tværtimod.

  Der er fandme forstemmende, at hver gang man støder på en muslim på nettet, er det offerideologi og konspirationsteorier og had til USA og Danmark, de står for. Dybt forstemmende.

  Like

  Kommentar af Frihed — 28 marts 2008 @ 10:39

 26. ->23: muslimerne er velkomne til at lave alle de film de vil. Vi har ytringsfrihed. Og der er som bekendt noget der hedder Pallywood.

  Like

  Kommentar af Hodja — 28 marts 2008 @ 12:01

 27. (10.33 der hvor tyrkeren snakker)

  DET tyrkeren siger er ik rigtigt oversat..
  han siger “vis der er nogle som dræber min mor,, så er der ik en ud vej, så dræber jeg ham..

  men det sjove er at er bliver klippet…der hvor han siger mor og der hvor han første gang siger dræber..(faktisk.. siger han ik dræber, men tror det er det han mener)

  der bliver klippet maget!!! det giver faktisk ikk mening!! det tyrkeren siger??

  Like

  Kommentar af Umut — 28 marts 2008 @ 15:22

 28. #27
  Ja, vejen til helvede er brolagt med dårlige undskyldninger. 🙂

  Like

  Kommentar af M16 — 28 marts 2008 @ 15:50

 29. Jeg er støtter totalt op omkring kommentaren om at filmen fremstiller alle muslimer, som ”terrorister”! Problemer er dog at nogle er terrorister og at Islam, som den f.eks. her bliver fremstillet ikke altid er en specielt “human” religion.
  Men men, en sag har altid flere sider! ligeså vel, som nogle af disse mennesker i filmen fremstår, som meget ekstremistiske, vil jeg hævde at ekstremismen (racismen) udspiller sig i lige så høj grad blandt “vesterlændinge” (fucked udtryk) i Vesten, Danmark, politik, DF, skoler, arbejder og selv denne blog, hvor man kunne ha håbet på bare lidt rationel tankegang?! Der sker overgreb og skrækkeligheder hver eneste dag, hvorfor er det lige at Islam skal sammenlignes med Nazismen? Hvorfor diskutere vi ikke alle de forfærdelige ting USA, Kina eller Rusland laver?
  Hvorfor har “vi” så meget brug for at ophøje os selv, diskriminere, provokere osv.? Hvad med at vi passede os selv og i stedet fokuseret på at virkeliggøre nogle af de ting vi så provokerende (Muhammedtegninger) prøver at forsvare, såsom ytringsfrihede
  Ikke alle muslimer er terrorister ligesåvel som ikke alle danskere er racister!

  Like

  Kommentar af STOPVOLDEN! — 28 marts 2008 @ 15:55

 30. DR omstøder sit fravalg af ‘Fitna’

  jf. http://politiken.dk/

  Like

  Kommentar af STOPVOLDEN! — 28 marts 2008 @ 16:02

 31. Det Er Da Den Værste Omgang proboganda siden hilters film mod jøderne jeg længe har set det syndes jeg fanme er forkert… og i øverigt så må en muslim ik slå ihjel få jer en ven helt ærligt alle der støtter den film råder jeg flytter til Greve og laver trekant med Johnny Hansen og Pia Kjærdsgård alt dfet de viser er bare det rene lort man kan se der er blevet klippet i filmen så det viser alt det dårlige om islam hvis man synes om den film kan man sikkert også starte med at barbere sig skaldet, tegne hagekors over hele kroppen så det gør ondt eller gør det svære tag en høj hvid hue på og brænd kors af mens i giver jer selv et blowjob muslimer burde respekteres lige så meget som ikke muslimer men det er jo det store problem for de bøsser der er imod os

  Like

  Kommentar af Youngstaar — 28 marts 2008 @ 16:41

 32. Hurra for ytringsfriheden! Islam må gerne være her! Men de burde holde sig “hjemme”. Vi gider ikke deres problemer i europa og deres gamle totalt outdatede religion fra år 600.

  /Søren

  Like

  Kommentar af Søren Skov (esbjerg) — 28 marts 2008 @ 16:52

 33. Jeg tror helt sikkert europas frie kvinder synes det er en god idé at Islam skal styre verden 🙂 De vil sikkert alle i denne meget store MODE tidsalder synes at et stort mørkt lagen over hele kroppen og kun en lille åbning ved øjnene er den nyeste mode 🙂 Så held og lykke kære muslimer med at undertrykke kvinderne i europa. Især i lyset af de ENDELIG har fået ligestilling 😀 Hvis DET lykkes jer, så er jeg overbevist om at alt andet nok også skal lykkes for jer 🙂

  Like

  Kommentar af Johnny Iversen (esbjerg) — 28 marts 2008 @ 16:58

 34. Fin film. Synes det er godt der laves modpropaganda mod deres “crusade” i Europa! Dog tænker jeg mest at de får travlt, hvis de skal overbevise verdens næste stormagt : Kina , med 1,3 milliarder kineser om deres oldtidsreligion.

  God weekend
  Alex

  Like

  Kommentar af Alex Linaa — 28 marts 2008 @ 17:02

 35. #31 helt sikkert, men det er jo en noget højreorienteret blog vi er på, så det er ikke underligt at man hører de her holdninger.

  Fandme bare synd at vi fra at blive betegnet, som et solidarisk land, nu bliver omtalt som et fremmedfjendsk land, pga. usikre, egoistiske og snæversynede folk, som nogle af dem her inde!

  #33. Tror du virkelig at det kommer til at ske?! Hvorfor skal nogle folk, som Pia K og dig, altid komme med de her skrammekampagner? tror du virkelig at der er specielt mange muslimer her i Danmark der ønsker dette? mange af de muslimer eller folk med anden etisk baggrund, er jo netop flygtet pga. disse ting! Desuden er der jo ingen chance for at Europa lige pludselig bliver omvendt til en Islamisk stat, hvor mange politikere er muslimer? Hvor mange muslimer har et højt profileret arbejde? Hvor mange muslimer bliver overhovedet accepteret? Prøv nu at tænke lidt rationelt! Det eneste der er chance for er at muslimer og folk med anden etisk baggrund for mindre og mindre rettigheder, bliver diskrimineret mere og mere og bliver smidt ud endnu mere! Og det er pga. folk med de her snæversynede holdninger.

  Kunne det ikke være sjovt at se hvad der ville ske, hvis vi alle accepterede hinanden?

  Der er ikke nogen grund til at komme med racistiske udtalelser eller diskriminere, bare fordi man er usikker, man kan få opmærksomhed på andre måder!

  Like

  Kommentar af STOPVOLDEN! — 28 marts 2008 @ 17:27

 36. # 29
  “Ikke alle muslimer er terrorister ligesåvel som ikke alle danskere er racister!”

  Naesten all terrorister og ALLE religioese lystmordere er mulsimer.

  Islam er nazismens barabariske forfader.

  Like

  Kommentar af Dansker i TN — 28 marts 2008 @ 17:28

 37. “Ikke alle muslimer er terrorister” korrekt, men alle terrorister er muslimer.

  Like

  Kommentar af Egon — 28 marts 2008 @ 17:51

 38. Der er intet i vejen med religioner, teorier, ideologier eller nogen somhelst anden form for menneskelige forsamlinger. Det her var en film on terroristiske handling der blev manipuleret med Islamistisk fanatisme. Fordøm ikke Religioner. Fordøm Kriminalitet, Fanatisme, Fundamentalisme og Ekstremisme.

  Like

  Kommentar af HAN07 — 28 marts 2008 @ 19:02

 39. En rigtig god film, rammer godt— Så er det sagt. Ville værre bedre hvis de tog hjem til deres jordhuler. Knuss De 2 sønderjyder

  Like

  Kommentar af Sønderjyderne — 28 marts 2008 @ 20:06

 40. denne film er det mest absurde jeg længe har set. At generalisere muslimer på denne måde er skræmmende. det er rent propaganda. ligesom at lave en film der siger at protestanter er undertrykkende. ved kun at vise billeder af konflikten i Irland!

  Like

  Kommentar af Asger — 28 marts 2008 @ 20:18

 41. Det er super fedt at man tager alle muslimer over en kam. Sjovt nok er stort set alle terror angreb begået af muslimer. Så hvorfor skal vi have ondt af dem?

  Like

  Kommentar af danskeren — 28 marts 2008 @ 21:12

 42. Det er fuldstændigt absurd at mene, at en bog som koranen, der indeholder terrorist vers, og som læses af og efterleves af alle muslimer, ikke er modbydelig og skadelig.
  En bog der indeholder den slags MORDskab! er ikke bedre end en rulle toiletparpir.
  Nu må vi have de “morderate” muslimer på banen, og frasige sig den slags modbydeligheder eller ligefrem UNDSKYLDE den slags underlødig indhold.
  Jeg er KRÆNKET!!!

  Like

  Kommentar af li — 28 marts 2008 @ 21:25

 43. Virkelig æreligt at VI (muslimer) bliver lagt i bur på den måde. Det er på tide at pudse brillerne og se fra en anden vinkel. Det er ikke ALLE muslimer der begår drab, selvtægt mord m.v. Skulle vi muslimer så måske kalde ALLE jer danskere for PÆDOFILER!! SKIDE PÆDOFILER!! Lad vær med at se sort og hvidt på tingene, udvid jeres horisont..

  Like

  Kommentar af muslim lady — 28 marts 2008 @ 21:33

 44. helt enig!!! 100 %

  flot skrevet.

  Like

  Kommentar af love_not_war — 28 marts 2008 @ 21:47

 45. Det er bestemt ikke sundt at have et forbilled af en perfekt profet, muuhammad, som ikke kunne holde nallerne væk fra mindreårige, det bevidner jo kun, at alle muslimer tilbeder en falsk profet, for jeg tror ikke nogen som helst gud eller allah syntes godt om sådan en opførsel.
  Jeg er KRÆNKET over den falske profet muuhammad, jeg forlanger en UNDSKYLDNING af alle muslimer for hans beskidte opførsel og en klar afstandstagen for dette pædofile svin profeten muhammed.

  Like

  Kommentar af li — 28 marts 2008 @ 22:08

 46. Tja.. Jeg er ikke tilhænger af Terror wold el lign uanset hvem der udøver denne.
  Jeg er tilgengæld tilhænger af at ALLE har ytringsfrihed og retten til at tro på hvad de vil.

  Jeg undres over at Muslimer bliver vrede over en tegning,for så at stikke ild til flag,lave dukker og brænder dem.. i min verden er det dobbelt moralsk.

  Jeg undres over at danske aviser er SÅ ide´forladte at de genoptrykker de omtalte tegninger istedet for at lave nogle nye,se der vender ydringsfriheden sig til provokation…

  Jeg har nu set denne Ftina video:
  blev jeg klogere?
  Næh,det har ikke ændret min mening..Jeg mener stadigvæk at fanatikkere(muslimske,danske,hollandske,kristne jøder amerikanere osv),er en folk voldsaber uanset hvad de tror på,så vender de det til vold.. hvilket viser de ikke er nået langt i civilations prosessen

  Min opfordring vil være:
  Muslimer,integre jer,lær sproget(og tal det),kultur og lev som DANSKE musimer,kan i ikke leve under de regler så find et andet land.

  Dansker,lad Muslimer integre sig,giv dem en chance og hjælp dem på vej som i også hjælper andre danskere.

  At kaste mudder ved at tage alle muslimer over en kam,samt kalde alle for pædofile hjælper kun til mere konflikt..

  Like

  Kommentar af tjo — 28 marts 2008 @ 22:46

 47. Jeg er efter hånden meget træt af alle de fremmede arbejdere som vi hele tiden skal respektere og vores børn skal spise halal kød i en dansk børnehave…..
  Der er svømmehaller der har lukkedage så kvindelige muslimer kan bade alene, skal vi også ha det for hvide ….nej så skal du se en ballade, men det er altid os der skal tage hensyn..meget trættende det kunne være at de skulle lære at indordne sig …da de er som gæst her i vores land

  Like

  Kommentar af kenneth — 28 marts 2008 @ 23:01

 48. #25
  @Frihed
  skriver:”Der er fandme forstemmende, at hver gang man støder på en muslim på nettet, er det offerideologi og konspirationsteorier og had til USA og Danmark, de står for. Dybt forstemmende”
  Prøv lige at scrolle ned ad denne blog igen mr!
  Hvem er det der påkalder sig offerrolle og ser konspirationer?
  Ikke mindst dig selv, ihvertfald!
  “Projektion” kaldes det, når man ubevidst overfører sit eget gods til andre….

  Like

  Kommentar af taggo — 28 marts 2008 @ 23:10

 49. hejsa en god film som bare viser virkeligheden og det skal vi som de frie menesker kæmpe imod dette fucking system som aldrig må komme til at dominere vores verden

  Like

  Kommentar af jens hansen — 28 marts 2008 @ 23:26

 50. Ikke alle muslimer er terrorister” korrekt, men alle terrorister er muslimer <– lige præcis, Egon.

  Jeg er dybt forarget over den religion…var ik klar over den var så hjernedød.
  Hvordan tør i overhovedt leve? i blir jo nærmest slået ihjel over at pille næse?!

  og jeg kan da blive helt pissed over at læse hende der skriver danskerne er pædofile…har da ikke en skid med religion at gøre?! der er pædofile jøder, muslimer, kristne osv. så det var da noget ævl at skrive

  Jeg forstår ik i vil leve under det der.. men ok hvis i blir hjernevasket som 2 årige ved i vel ikke bedre….men kan fandme undre mig over i syns det er ok at slå ihjel til højre og venstre… somom i ikke kender til samvittighed eller kærlighed.

  Danmark skal ik ende som holland!
  Ikan passe jeres religion og dens sindsyge regler i jeres egne lande. og så passer vi vores! synes jeg kun er fair!

  nå ja…og så ævler i om racisme over alt i verden…ved i hvad….så vidt jeg kan forstå er det da jeres religon der er racistisk….hold da op!

  Jeg er dybt forarget og skræmt!

  Like

  Kommentar af dansker85 — 28 marts 2008 @ 23:38

 51. og forresten står der jo heller ik ligefrem i biblen vi skal befamle børn…. hvor der gentagende gange i koranen bare står DRÆB DRÆB DRÆB……sindsygt…

  Like

  Kommentar af dansker85 — 28 marts 2008 @ 23:41

 52. Den film er til grin (propaganda). Jeg kan laver en bedre film end den hollander. Men i min emne vil være: hvad har lavet Serbere (kristne) og Kroaterne (kristne) mod Bosniske muslimer i EUROPA fra 1992 til 1995.
  OG EN TINK MERE, HVEM HAR DESTRUERE CIVILIZACIONER I SYD OG NORD AMERIKA (MAJe, AZTECI, INDIANER), JA IGEN MUSLIMER???

  Like

  Kommentar af PEACE BROTHERS — 29 marts 2008 @ 00:26

 53. Nu må jeg lige gøre nogle få ting klart for jer.

  Dette er en en over hundrede år gammel problemstilling, der oprindeligt stammer tilbage fra de første korstoge, hvor vi “de kristne” tog ud for at overbevise “ikke-kristne” om at deres tro var forkert, med forskellige midler, oftest drab og mord. Lige siden der har vi i Europa i særdeleshed gjort alt for at umuliggøre muslimernes liv. Alt hvad der sker nu, kan spores tilbage til tidligere hændelser i historien, Osama har vi skabt, vi har været med til at udbrede det globale had der er til vesten, ved at ignorer andre kulturer, relgioner og folkeslag end vores egne. Vi har i Europa prøvet at udrydde et andet folkeslag og religion, vores løsning på problemet var så at give dem et land i et muslimsk land, derved kan man ikke synes at det er urimeligt at der forefindes dette had til os, da vi tydeligvis er ligeglade med andres kulturer og tilsvarende rettigheder og respekt. det første skridt på vejen til en forholdvis terror fri verden, må være at tage imod andre end os selv, med åbne arme og venlighed. Prøv at forestille sig, hvordan det ville være hvis situatuationen var anderledes, “de” var “os”, den umenneskelighed vi ville møde, når vores land var præget af folkemord og borgerkrig, had og fjentlighed, ikke være ønsket nogle stederm og hvis man så fandt et sted at være, så ville de gøre alt for at nedgøre os, dårligt arbejde, selvom man var kvaliciferet til noget meget bedre, latterliggørelse af vores gud og tro, forkert farve, forkert sprog og opførelse der var præget af et liv med krig, svig og lorte forhold.
  Det er sådan vi behandler dem, tag jer sammen og prøv at være en verdensborger istedet for en nationalistisk idiot.

  Like

  Kommentar af Max — 29 marts 2008 @ 03:53

 54. Læs det gamle testamente, før i snakker om barbarisk religioner, og forresten terror begrebet opstod i Israel, da jøderne angreb englænderne og muslimerne. Læs noget historie, istedet for at tro på hvad end i læser eller ser på internettet, bonderøve

  Like

  Kommentar af Max — 29 marts 2008 @ 03:56

 55. Når vi hver dag bliver kaldt racister fordi vi kræver at de ekstreme muslimer opfører sig ordentligt her i landet bliver det nemt at lægge mere brænde på bålet, fordi det er allerede der dialogen kører af sporet.

  En racist er vel en der ikke kan acceptere andre racer, eller hvad.

  En muslim har ikke nødvendigvis nogen fast nationalitet/farve, og kan vel også repræsentere meget forskellige kulturer, eller hvad.

  Når vi diskuterer en antiislam film er vi vel ikke igang med at være racister, vi konstaterer vel bare at 90-99% af al terror bliver begået af ekstreme muslimer.

  Når herboende muslimer skal til udlandet for at fortsætte en diskution som hører hjemme indenfor landets grænser, så er det vel dem der ødelægger muligheden for en fredelig dialog, når det som vi har set medfører at danske flag bliver brændt. Vel at mærke af mennesker der ikke har været i eller ved hvad danmark er.

  Når vi “danskerne” reagerer mod muslimer generalt i danmark efter en muhammedkrise, kan det være fordi at vi er ved at være trætte af at ledende repræsentanter for landet er så konfliktsky at de ikke tør at udvise den før omtalte delegation som landsforræddere, som de jo gjorde sig fortjent til.
  De bragte en sag til udlandet med det eneste mål, at skade danmark.
  De brugte tegninger som ikke en gang havde været vist i danmark og ikke en gang havde noget med Muhammed at gøre.

  Hvis vi skal have en dialog som er sober må vi efterlyse konsekvens.
  Det må være alle de måske 90% af muslimer i danmark som vi aldrig hører fra som må se at komme på banen, og fordømme de ekstreme muslimer i landet. Det er jo dem selv det går ud over.

  Vi andre må jo så gøre det samme. vi må jo prøve at kalde tingene ved rette navn, vi kan ikke gå og kalde hinanden for racister fordi vi er imod ekstreme islamister.

  Det er svært at undgå at sige “Dem og Os”. Det var nemmere hvis vi alle var grønne.

  Like

  Kommentar af Syre — 29 marts 2008 @ 10:42

 56. SUPER FILM – godt at se, at nogle står op mod den klamme religion, som er ved at forpeste vores værdier og normer. Fatter ikke hvad de vil her oppe, der findes masser af midelalder samfund i mellemøsten, som praktisere deres værdier.

  Like

  Kommentar af x — 29 marts 2008 @ 11:23

 57. Ærgeligt, at det er de færreste personer der ved, hvad hele dette spil egentlig går ud på.
  Folk render rundt og tror at nu er der “krig” mellem vesten og mellemøsten, og jeg ved ikke hvad, men det hele er sgu planlagt spil.
  Der er ingen der undrer sig over hvordan Bin Laden formår at holde sig i live nu 6½ år efter world trade (“som han jo angiveligt stod bag”).. det er sgu da ikke fordi han render rundt nede i Afghanistan fra grotte til grotte og gemmer sig .. han handler sgu da for pokker med Bush.. det samme gjorde Saddam.. og det samme gør Saudi Arabien og de fleste.. det hele er jo diplomatisk spil.
  Og kom ik og fortæl mig at World Trade var Bin Ladens idé .. haha.. Det var sgu da noget Bush selv stod bag for at have en undskyldning for at gå i krig visse steder .. ha..
  Det sjove var at der ikke var en eneste jøde til stede i World Trade da episoden skete .. og kom ikke og fortæl mig at det hele bare er konspirationsteorier .. for faktum ER at der ikke var en eneste jøde til stede i hele bygningen .. bygningerne sprang nedefra og ikke “oppefra” bare fordi to fly ramte bygningerne.

  Like

  Kommentar af Wilders — 29 marts 2008 @ 11:37

 58. Kan kun være enig i, det naturligvis kun er få muslimer som vælger at handler og følge religionen på denne måde, lige som få er meget kristene og handler kun ud fra biblen!

  Religion skaber altid problemer, når folk mister forbindelsen til deres sunde fornuft. Uvidenhed og mangel på uddannelse er i bund og grund et meget stort problem, og det skaber problemer. Respekter hinanden og det de tror på, uden at det skal give anledning til at bekrige hinanden… Men ja når det er sagt, så må man også prøve at acceptere de kulture der er i det land man har bosat sig, så vi skal ikke tage hensyn til muslimer i skolen osv. her i DK, men samtidig skal muslimer heller ikke tage hensyn til kristene i deres lande….

  Så prøv ikke at lave DK til muslimsk, og prøv ikke at lave de muslimske til kristene… og så er det vel bare om at respektere hinanden….

  Like

  Kommentar af Martin — 29 marts 2008 @ 12:34

 59. en god film der holder sig til fakta,så mangler vi bare at vesten vågner op.

  Like

  Kommentar af henrik — 29 marts 2008 @ 12:37

 60. Jeg synes denne film er en typisk propaganda film, hvor ting er taget ud af sin egentlige sammenhæng, og beskåret så det bliver mere farvet end oprindeligt. Det er synd og skam, og burde være under vores værdighed. Hvis vi virkelig er de ‘større’ mennesker, så burde vi ‘walk away’. Derudover så kan jeg ikke med nogen fornuftig forklaring se hvorfor muslimer skal forfølges på denne måde for deres tro. Det er dybt uretfærdigt at bebrejde alle muslimer for de syge druer som vi ser. Vi ser jo aldrig de gode kærlige retfærdige og fred elskende muslimer, de som lever efter deres tro.

  Det er kun de ugudelige muslimer, de korrupte, og farisær muslimerne vi ser. Desværre, så farver de landskabet meget rødt. Men hvorfor?

  Tænk lige lidt historisk ..
  Efter 2 verdens krig blev muslimerne smidt ud af ‘palestina’ der blev oprettet som en israelsk stat i 1948. De blev pludselig bare smidt til side. Jøderne flyttede hjem, efter krigen, og opkøbte land. Det var jøderne der her var snu og beregnende, for at få deres arveland tilbage, efter at have forladt det for længe længe siden.
  SÅ kan vi jo altid diskutere hvor retfærdigt det lige var? .. og sådan kan vi fortsætte. Ikke at det retfærdiggør terror, det er der intet der gør, men man kan kun træde så meget på en person før de går til angreb, uanset hvor fredselskende de er.

  Angående koranen og drab på de ‘ugudelige’ så kan man læse et uddrag her :

  http://www.islamstudie.dk/koranen_dansk.drab.htm

  Hvor der tydeligt står at man ikke må slå de ugudelige ihjel der ikke forfølger een, og der står at man ikke må være den første til at gribe til våben.

  Kort sagt, jo mere vi forfølger dem, og undertrykker dem, jo flere muslimer vil føle at farisæerne har ret.

  Lad os dog være de ‘større’ mennesker, og lade dem tro hvad de vil, og respektere dem. Hvis alle bare ville respektere hinanden, så ville der være fred i hele verden.

  Vi kan bare kun begynde med os selv.
  Så lad os idag vælge, hvem vi vil være.
  Lad os idag vælge, at det her er under vores værdighed.

  I vil ikke islamiseres, nej, vi vil have ret til at være kristne, nå men burde vi så ikke også give dem den samme ret til at være muslimer?

  Angående den ‘fredelige bibel’ så prøv lige at læs disse vers:

  Dom 8:18-21 (se v.20)
  1 Sam 15:2-4
  4 Mos 31:1-18 (se v. 17)

  og det er kun et par stykker, ..

  men det betyder jo ikke at vi som kristne er en flok barbare eller gør det?

  Like

  Kommentar af arwen - for fred — 29 marts 2008 @ 12:53

 61. Til: 57 det rene bavl. Faktum er at alle mistede nogle 11 september. Muslimer, jøder, kristne osv. Jeg så mindeceronomien på tv. Der var både jøder og muslimer og kristne der sørgede over deres pårørende.

  Like

  Kommentar af Kalle — 29 marts 2008 @ 12:54

 62. I ER ALLE EN FLOK HØJREORIENTERDE NAZISTER!!! DER ER IKKE FORSKEL PÅ JER DANSKERE OG HITLER!!!!

  DET ER JER DER UDØVER TERROR, ENDDA HVERDAG, PSYKISK TERROR DET ER JERES SPECIALE!!!

  MIN DANSKE OMKREDS SKAMMER SIG OVER AT VÆRE DANSKERE!!

  MEN I SKAL BARE VIDE VI OVERTAGER DET HER LAND, DER BLIVER IKKE EN ENSTE DANSKER TILBAGE SOM JER, DE BLIVER ALLE SOM OS!!! DE BLIVER MENNESKER OG DE KOMMER TIL AT TAKKE OS!!!

  VI BLIVER JURISTER, LÆGER, LÆRER VI HJERNVASKER JERES BØRN!!!

  VI STARTER EN REVOLITION FRA NU AF!!

  Like

  Kommentar af BLA — 29 marts 2008 @ 13:53

 63. HALLLLOOO ! Min væn du igge skrive mæ sture bogkstavere, eller jag kan dræbe daj.

  Like

  Kommentar af m16 — 29 marts 2008 @ 14:10

 64. TOTALL ONDSVAG FILM !
  det siger mig ikk noget fordi jeg ved hvem jeg er og jeg ved hvad det er at vær muslim …..

  Like

  Kommentar af sedef — 29 marts 2008 @ 14:45

 65. Jeg har ALDRIG i mit liv set en så latterlig og fuldstædnig frastødende film..
  Hvis der er nogen i denne verden der tror på at Islam har noget som helst at gøre med det latterlige propaganda denne fuldstændig jernedøde høllænder har fundet frem her, så er de virkelig for dumme !!!
  Islam er en religion, der ligesom hvilken som helst andre, kan forståes og takles meget bredt. Ekstremister forstår den på en måde, ligesom ekstremistiske kristne eller jøder forstår deres religon på deres måde. Og derved frembringer det dårlige ved den..
  Desuden ´hvis man kender Islam, vil man vide at over 80% af de billeder der brugt til denne her børnehaveklasse-agtige “film” stammer fra normer og kulture i lande i verden der lider under diktatur og andet dårligt, og IKKE fra Islam !!!

  Jeg tager så stræk afstand som det overhovedet kan lade sig gøre, til det her islam-had. Hvordan kan folk tro på det latterlige propaganda og jernevaskelse ??

  DET ER TIL AT BRÆKKE SIG OVER !!! FØJ…

  Like

  Kommentar af Cæcilie — 29 marts 2008 @ 15:27

 66. HALLO I KLAMME DANSKERE, I ER EN FLOT KLAMME KARTOFLER, IK EN SKID ANDET!?

  I SKAL IKKE STÅ DER OG KÆFTE OP MED “YTRINGSFRIHED” !!!
  FOR SÅ VED I IKKE EN SKID OM HVAD DET VIL SIGE AT HAVE YTRINGSFRIHED!!!

  FUCKING DANSKERE!!!!!!!
  VI ER OG BLIVER STØRRE END JER!!!!!!!

  I VED IKKE EN SKID, I HØRE OG SER KUN DET DE VISER I TV AVISEN!!!!

  TÆNK PÅ JER SELV ?
  DRENGENE ER EN FLOT BØSSER OG PIGERNE ER EN FLOT BILLIGE LUDERE ?
  HVA FIK I UD AF DET ??

  TÆNK JER GODT OM FØR I SKIVER !!
  …..for i ved ikke en skid !!!!!

  Like

  Kommentar af MUSLIM — 29 marts 2008 @ 15:38

 67. Hej muslim.
  Nej jeg ved ikke en skid. Men hvis dit indlæg repræsenterer dine trosfæller, er i da langt ude at skide, (for nu at bruge et ordvalg hvis substans dit sind er fyldt med) og det tror jeg næppe er tilfældet.

  Like

  Kommentar af Ingvar — 29 marts 2008 @ 16:41

 68. Må jeg spørge.. hvor gamle er folk der skriver herinde?? Står det virkelig så skidt til med dansk-undervisningen i folkeskolen?

  Alle børn er Guds børn. Nu skal de bare lære at stave!

  Like

  Kommentar af Edwind — 29 marts 2008 @ 16:44

 69. Hvad er der nu med de kartofler??? vi er da normalt aber og svin, men kartofler????

  Like

  Kommentar af Broholm (ordblind) — 29 marts 2008 @ 16:44

 70. Hahahaha “Muslim”
  Du er da en klaphat at høre på..
  Igen et bevis på at mange af jer er skudt i hovedet.

  Like

  Kommentar af lol — 29 marts 2008 @ 16:47

 71. Til “muslim”

  Hvad synes du egentlig om det at bo i Danmark. ?

  Like

  Kommentar af Ingvar — 29 marts 2008 @ 16:50

 72. Hold, da op.. sække et had.. sikke et had til muslimer.
  Hvorfor egentlig. Er vi blevet så meget hjernevasket at medierne??

  Det lyder sådan. Jeg skammer mig over at være dansker, når jeg høre sådan noget.
  Ja vi har ytringsfrihed, jeg er stolt af det. Men ytringsfrihed og respekt Skal gå hånd i hånd.

  Hvad med at vi letter vores røve og går ud og møder nogle mennesker. Fremmed, der har en anden religion eller anden hudfarve osv. Lære dem at kende føre end vi dømmer på deres udseende og den måde de vælger og klæde sig ud på.

  Hvorfor ser vi tingene kun fra en retning, hvorfor ikke dreje hovedet. Hvad med at vi laver vores egne holdninger og meninger, og ikke bare følger andre, og hopper på deres ideer.
  Dem der er followers er dem der er uintelligente og uvidende. Det er dem der ikke er sikker, men i stedet vælger og følge mængden.
  – det er bare svagt, synes jeg.
  Religion frihed, har jeg bare og sige.

  Like

  Kommentar af love_not_war — 29 marts 2008 @ 19:22

 73. Hvor er det bare sjovt at alle de muslimer der er på siden, ikke for det første kan stave, og tale et tåleligt dansk, men det viser jo bare at de ikke VIL integreres de taler jo Deres eget sprog når de er hjemme hos forældrene, og når de så er i byen, er de sååå seje,for der taler man et sprog, som, for mig er et perkersprog som jeg absolut ikke bryder mig om… Men det er vel også meningen, for så er man accepteret i disse kredse, for hvem det kun går ud på at få islam ind, fremfor kristendommen, hvilket jeg er udeforstående overfor, da jeg vil mene at der nok er ca 50% der aldrig går i kirke, og er så troende, som man jo er som muslim… men ikke desto mindre har jeg også arbejdet sammen med muslimer, der både drikker og ryger, og spiser flæskesvær. Men når de så er sammen med “ligestillede” vil de nok nægte alt!!! Sådan er det sansynligvis i “den” verden. Hvor går man hen som ikke muslim, og kæmper for retten til at tale frit, have sine egne meninger, uden at man skal punkes af de “rettroende” som de så fint kalder sig. Lad da for helvede de muslimer der ikke kan indordne sig i vores verden, tage tilbage til hulerne i bjergene f.eks. i afghanistan, hvor deres fucking leder har gemt sig i flere år….!

  Like

  Kommentar af fritDK — 29 marts 2008 @ 19:23

 74. haha.. hvor er det sjovt.. når vi ikke har noget og sige til vores forsvar.. vælger vi at svine folk til.!!

  til alle der vælger og svine folk til synes jeg at, de skulle finde J. Hansens kaffe klub.

  fordi selvom du er dansker, ligesom mig.. kan jeg høre at du er meget uviden, lad os bare sige DUM. Synes jeg, du skulle finde et arbejde. i stedet for at gå på en tidlig pension.
  For det koster os som giver skat.

  Vi taler så meget om at gå i dialog.. men når der findes sådan nogle, klamme kæfter.. tror jeg det næppe sker.

  Like

  Kommentar af love_not_war — 29 marts 2008 @ 19:33

 75. Hold, da op.. sække et had.. sikke et had til muslimer.
  Hvorfor egentlig. Er vi blevet så meget hjernevasket at medierne??

  Det lyder sådan. Jeg skammer mig over at være dansker, når jeg høre sådan noget.
  Ja vi har ytringsfrihed, jeg er stolt af det. Men ytringsfrihed og respekt Skal gå hånd i hånd.

  Hvad med at vi letter vores røve og går ud og møder nogle mennesker. Fremmed, der har en anden religion eller anden hudfarve osv. Lære dem at kende føre end vi dømmer på deres udseende og den måde de vælger og klæde sig ud på.

  Hvorfor ser vi tingene kun fra en retning, hvorfor ikke dreje hovedet. Hvad med at vi laver vores egne holdninger og meninger, og ikke bare følger andre, og hopper på deres ideer.
  Dem der er followers er dem der er uintelligente og uvidende. Det er dem der ikke er sikker, men i stedet vælger og følge mængden.
  – det er bare svagt, synes jeg.
  Religion frihed, har jeg bare og sige. OKAY

  Like

  Kommentar af love_not_war — 29 marts 2008 @ 19:34

 76. “Jeg skammer mig over at være dansker, når jeg høre(r…red.) sådan noget.”

  Så flyt!

  Like

  Kommentar af Bøddel — 29 marts 2008 @ 20:05

 77. mange religioner er nogle fantastiske eventyriske fortællinger, at nogle folkefær vælger at fortolke og leve efter disse eventyr er jo helt uden logik! Religion burde betragtes som det det er nemlig gode fortællinger, lade os derudover handle og styre vores lande med klogskab. Jeg kan ikke forstå at der er nogen mennesker der i denne oplyste verden, kan finde på at leve ud fra religion og det gælder både kristne såvel som muslimer.

  Like

  Kommentar af D — 29 marts 2008 @ 20:09

 78. jeg er enig med at man ikke skal leve ude fra en hvilkensomhelts religion.. jeg synes det skal være noget man har i hjertet.. men der skal der også være plads til at udtrykke sin religion, om man er muslim, jøde osv. Vi har jo demokrati og ytringsfrihed. så skal man da have love til det.. ligesom der er så meget andet man må.
  – men at misbruge religeionen, og misfortolke..!! nej nej.. det bør ikke være en lov.

  men hvor ved du fra at det er en folkefær eller eventyr..??

  mvh

  Like

  Kommentar af love_not_war — 29 marts 2008 @ 20:49

 79. desuden har danmark mange problemer.. hvorfor trække mere problem.. hvad med at vi løser det er der sker inde i dk, og bagefter prøver kaste os i stor ting.

  jeg synes det noget underligt noget, at bruge eller misbruge ytringsfrihed til at til at sorge eller krænke folk.. hvorfor ikke gøre noget godt.. så ytringsfrihed får at godt ry!

  fordi nu fortolkes ytringsfrihed med at man må svine enhver, så må man tage konsekvenerne. hvilket man ikke gøre, man vælger bare og gemme sig.

  der skal der være konsekvenser for alles handlinger, når det handler om at bringe folk ned, om det er en muslim, kristen eller jøde.

  ´sådan er det jo, det har det jo altid været..

  Like

  Kommentar af love_not_war — 29 marts 2008 @ 20:56

 80. Sjovt som dem som SKRIVER med STORT har utrolig svært ved at stave selv det mest simple. Nå men uddannelse er ikke et krav for at have en mening. Min beskedne mening er at filmen jo ikke siger at alle muslimer er terrorister, men derimod at fanatiske muslimske terrorister udnytter Islam, Allah og Muhammeds navn til at begå deres forbrydelser. Og pga uvidenhed fra begge sider kan der så efterfølgende piskes en stemning op. Uvidenhed er den nemmeste måde at holde et folk lænket på, derfor er der også så mange analfabeter i de lande som er styret af fanatiske religiøse. De gamle kommunisiske lande brugte den samme metode, bare ved totalt at styre alle oplysninger som tilgik deres befolkninger, en metode som eks.vis DDR havde arvet fra Nazisterne.

  Like

  Kommentar af Ateist — 30 marts 2008 @ 00:06

 81. Jeg har aldrig set noget magen til!
  I kan tro hvad I vil, men en ting skal I huske på; nemlig at undersøge tingene før I åbner munden. Det med jøder, ja det er rigtig at nogle muslimer hader jøder, men det er ikke så enkelt som så, der ligger meget historie bag det. Så undersøg tingene før du går amok på testaturet. Og det med alle de lig? Hvem siger at det er muslimernes værk? Det kan for eksempel være at billederne er blevet taget ud af et krig, fx. Krigen i Irak. Men alt i alt, fuck en lorte kortfilm. Den fucking hollænder burde skydes i hovedet! !

  Like

  Kommentar af Anonym 123 — 30 marts 2008 @ 08:16

 82. Efter denne dokumentar-film Fitna, kan man desværre konstatere, at koran-tilhængerne bliver dybt agressive og truende, fordi de ikke vil vedstå deres modbydelige adfærd, og andre vælger den ligegyldige holdning og stadig støtter den pædofile falske profet muuuhammed, der er grundlæggeren for alt dette had og menneskefjenske ødelæggelser.
  Må fornuften dog vinde over denne tilbagestående udviklingshæmmede idelogi islam.
  Må fornuften også tilfalde de islam-opfosterede stakler.

  Like

  Kommentar af li — 30 marts 2008 @ 08:37

 83. #82
  Jeps rigitgt skrevet, men imod muslimer (dumhed) kæmper selv guderne forgæves. 🙂

  Like

  Kommentar af m16 — 30 marts 2008 @ 12:09

 84. Håv jag lave enn stur stavefegl:
  rigitgt skall værre RIGTIG !

  Like

  Kommentar af m16 — 30 marts 2008 @ 12:11

 85. Fuck jer skide muslimer.. i er en flok analfebet i kommer hertil og nasser på vores system som i altid sviner til, hvis i har det så hårdt så skrid dog for helvede hjem, og hvis i vil bliver så ta og ha noget respekt for os som der tar hånd om jer, i stedet for at blive bananplukker i jeres hjem land……
  Og til dig muslim, du er da det største fjols,husk og kig dig over skuldren din perker, det kunne jo være at der stod en stor dansker og trampede på dig…… skide perker

  Like

  Kommentar af kenneth — 30 marts 2008 @ 19:01

 86. hahaha.. Kenneth hvor er du sjov og høre på.. det lyder som om du er analefbet.. havd at du lære og staver, før du vælger og svine mennesker til.. ved du overhovdet hvad ordet perker betyder.. og hvad med respekt?? ved hvad respekt betyder, for det tror jeg ikke du gøre.. efter som du skriver skriver på en meget ikke respenterende måde… det kan jeg kun grine af.. du har lige gjordt dig selv tolat til grin.. haha.
  du modsiger dig selv..!!

  Like

  Kommentar af love_not_war — 31 marts 2008 @ 01:11

 87. ja ja grin du bare dit fjols… du går vel også ind for åbne grænser og flere kulturelle ting som ikke har noget med dansk og gøre.
  Du synes måske også at det er fint at der lukkedage i nogle svømmehaller i kbh. for kvinder med tørklæde samt at mine døtre er tvunget til at spise halal kød i en dansk vuggestue og børnehave, hvad har det med dansk og gøre.
  hvad med at de tar og retter sig ind, nu da de er i vores land, hvis jeg bosætter mig i et muslimsk land, så sætter jeg mig ikke på det lokale torv og spiser helstegt pattegris, men det er forskellen på os og dem.
  Ta forhelvede og respektere det land i bor i eller skrid og dig med (love-not-war) du lever sgu da i en osteklokke, men du kunne prøve og bo på nørrebro i 10 år din spasser

  Like

  Kommentar af kenneth — 31 marts 2008 @ 05:54

 88. -> 87 Kenneth

  Lad staklen være så han får tid til at forbedre sine skriftlige færdigheder. Det er en ynk at læse hans indlæg og han forstår sikkert ikke hvorfor han ikke kan få et anstændigt job, og mener det er fordi danskerne er racister.

  Like

  Kommentar af ManInBurka© — 31 marts 2008 @ 08:23

 89. Hej maninburka…..88
  ja folk skulle bare vide om alle de fremmedearbejdere vi gir i hovede og røv, som bolig,udannelse osv. Man har slet ikke de integrations problemmer i usa, og det er fordi de ikke for noget forærende, der skal man sgu arbejde for at få bolig,udannelse og osv. men her giver vi dem i hovede og røv.

  Like

  Kommentar af kenneth — 31 marts 2008 @ 08:34

 90. jeg syntes den her film er bare for meget det er ikke alle muslimer der er sådan og så er det jo de der psykopater der er sådan! og hvis muslimerne vil hade jøderne så har de en ret til at hade dem det er jo et frit land og. men jeg vil bare sige at amerikanerne , israelerne dræber jo flere muslimere end muslimer dræber jøder så det er bare for meget af ham der gert at han ikke kan se hvad den vestlige verden har gjort ved mellemøsten den har selv skabt hadet til sig selv, hvis U.S.A ikke havde blandet sig i noget som helst havde verden været et roligt sted, så muslimerne kan dyrke deres religion i deres land og den vestlige verden kan være i fred uden at gå i krig 24/7

  Like

  Kommentar af lally — 31 marts 2008 @ 10:58

 91. ja ja Lally og hvis usa blander sig er de the bad guy, og hvis de ikke gør noget er de også the bad guy…..
  Vi danskere har meget vi kan takke usa for, bla at vi ikke er tyskere idag…he he 🙂

  Like

  Kommentar af kenneth — 31 marts 2008 @ 21:39

 92. “hvis muslimerne vil hade jøderne så har de en ret til at hade dem”

  Racisme?

  Like

  Kommentar af Hodja — 31 marts 2008 @ 21:42

 93. hahaha… Kenneth hvor er du skæg… jeg gad godt og møde dig face to face.. jeg tror jeg vil have meget sjovt..

  Hvis du siger at halal kød ikke dansk og svømmehaller.. som ja det er rigtigt.. og tørklæder?? hvad har dem med tørklæde gjort dig, hvorfor har du så ondt i røven over at de vælger og gå med tørklæde?

  det er jo op til en selv, hvordan man vil klæde sig.. en personlig ting.. du går sikkert også i et par forvasket cowboy bukser, og en brugsen T-shirt. Som folk får ondt i øjnene af og se hver dag.. men der er der ingen der siger noget til dig.

  hvad de der punker, og emoer, og roker som går i det mest mærkelige og uhyggeligste, der er da ingen der siger noget til dem.

  Det er jo et frit land.. er det ikke det vi hele tiden går rundt og siger..

  Ved du hvad jeg synes du skulle tage en bog læse og informere dig selv. Så kom og skriv.

  jeg vil vide på at det halal kød som er kebab hver hjørne af den by du bor i, og sikkert hver anden dag, når du ikke gider og lave mad, er der en familiepizza på dit bord og en cocacola.. ER DET DANSK??
  Men fortæl mig.. hvad vil det sige og være dansk så??

  og dine børn spiser halal kød i deres børnehaver, det er noget af det mærkeligste jeg nogensinde har hørt, hvorfor skulle de det!! Og det med svømmehaler.. svømmer du hver dag, siden det irriter dig.
  Og hvad vil du have de skal gøre siden de bor her.. skal de spise svinekød, og fejre jul, og smække et par bikinier på fordi det er jo dansk. ikke.. jeg tror ikke en gang at du ved, hvad det vil sige og være dansk, du kender sikker heller ikke dig selv.

  Like

  Kommentar af love_not_war — 31 marts 2008 @ 22:17

 94. Det med fremmed arbejder…

  det var der havde brug for hjælp den gang, og de kom og hjælp.

  men er der jo polakker over det hele, og igen er det os der har inviteret, og fordi de er billige til at lave det hårde arbejde.

  Desuden er der brug for læger og sygeplejersker. fordi der nogen der ikke gider og uddanne sig og dropper skolen, og lever af bistand. så skal der andre læger og sygeplejersker til og de kommer fra Indien og polen osv.

  og hvis du er glad for det liberale system i usa, så synes jeg du skulle flytte..

  Like

  Kommentar af love_not_war — 31 marts 2008 @ 22:23

 95. Der blev inviteret omkring 20.000 ‘fremmed-arbejdere’, før der blev ‘lukket’ for dem.

  Like

  Kommentar af Hodja — 31 marts 2008 @ 22:51

 96. Prøv og hør her….min lille muslim, du må altså lære og stave rigtigt gamle dreng,hvorfor vil edu egentlig bo her når i ikke kan snakke vores sprog eller skrive det,det burde da være det første i lærte.
  Mit største problem er at vi danskere integrere os mere end fremmede arbejdere, hvis jeg bosatte mig i pakistan, tror du så at der er frie svømmehaller for hvide eller svinekød i deres børnehaver…..
  Og nu er jeg typen at hvis der kommer en fed rocker eller punker med grimt tøj så kunne jeg sgu godt finde på og sige det,og med dit kebab kød kunne jeg aldrig finde på og købe , for jeg æder ikke rotter…he he Og grunden til at i er på hver gade hjørne med jeres kebab er jo fordi i er alt for mange, så det er der ikke så meget dansk i ….De udlæninge der ikke kan indordne sig, det skal ha et lille beløb og en faldskærm ud over deres hjemland…. Og nej jeg er ikke racist,de der ka inordne sig er mere end velkommen..Så love-not-war go home mister banana

  Like

  Kommentar af kenneth — 1 april 2008 @ 12:24

 97. Og flytte jeg er så pære dansk som man kan være, jeg elsker mine frikadeller,flæskesteg osv. Og det kan godt pis mig af at mine piger ikke kan få det i børnehaven, men der i mod skal spise ting man aldrig har hørt om før

  Like

  Kommentar af kenneth — 1 april 2008 @ 12:29

 98. hvis i har så meget imod os danskere og vores kultur så flyt dog for helvede et andet sted hen

  Like

  Kommentar af dansker85 — 3 april 2008 @ 00:21

 99. hva fanden er der ikk nogle fremmedearbejdere der ka stave

  Like

  Kommentar af kenneth — 4 april 2008 @ 09:37

 100. hvaddd… holdkæft hvor er du dårlig til at argumentere for dit sag… ja self. handler alt om mad for dig kenneth.. du har ikke andet i dit liv end mad.. dit flæske…hehe..

  for det det med “bananplukker”
  hvad fanden skal det betyde..!! giver overhovdet ingen menning.. men ved du hvad jeg ved ikke hvilke dansk børne have de går i, siden de ikke får frikadeller,flæskesteg..
  så må tag og fede dem op med det lort- flæske..hehe.

  det kunne være at dem i børnehaven gav dine børn noget sundt, som du ikke kender noget til, sidden du kalder det fremmed..

  prøv og spørg de “rottespisere” i din børns børnehave.

  Like

  Kommentar af love_not_war — 4 april 2008 @ 22:17

 101. Nå Nå jeg synes du bliver lidt sur nu…he he nu truer du mig ikke med jihad vel—:)
  Jeg troede godt du vidste hvad jeg mente, men jeg skal da gerne skære det ud i pap for dig…
  Det har ikke så meget med mad og svømmehaller og gøre, men principper,hvorfor skal vi integrere os mere end nogle fremmedearbejdere der kommer til vores land,og vi skal finde os i at de kalder vores døtre for ludere og skider på vores samfund generelt,hvis det nu er så dårligt SÅ TA DOG HJEM!!!!!
  Jeg synes det er meget vigtigt at man skal holde vores danske traditioner og kultur i hævd, lige så meget som i gerne vil holde jeres koran og jeres kultur i hævd, men du skal stadig huske at vi er i DANMARK kammerat og ikke i et muslims land, som er flere 100 år efter os i vesten…
  Så hvis du har svært ved at forstå det (love-not-war)og alle jer andre, så fuck af skrup hjem og bliv banan plukker eller få en uddannelse som skopudser i dit hula bula land…MUJAFA
  Hvad laver du egentlig selv, hvad bidrager du til samfundet, hvor mange er jeg med til at forsørge i din fam…. Nå men svar nu endelig når du har hakket dig igennem en ordbog min ven 🙂

  Like

  Kommentar af kenneth — 5 april 2008 @ 23:32

 102. kan det tage dig så lang tid med en ordbog (love-not-war)eller skal du ha hjælp

  Like

  Kommentar af kenneth — 7 april 2008 @ 22:24

 103. Kære invandrere

  Der er ualmindeligt mange racister blandt jer, langt flere end blandt danskere. Man hører jer dagligt svine os alle til. Så er det at jeg ikke forstår hvorfor i gider bo her ? når vores land er så råddent, vi er nogle ludere og demokrati er noget lort! jeg forstår jer ikke rigtigt.
  En anden ting jeg ikke forstår er hvorfor så mange af jer bare tier og samtygger når jeres andre hadefulde landsmænd udtaler sig. Hvis det er rigtigt at størstedelen virkeligt har valgt at være her fordi i kan lide vores land, kultur og levevis så sig dog noget, så vi ikke kun hører de “rådne æg”.(som det vi ser i filmen9
  Hilsen sød pige der kan lide alle søde mennesker

  Like

  Kommentar af Dansk pige — 17 april 2008 @ 16:36

 104. Meget Mækelig film men manden bag filmen har taget islam forkert han tænker ikke på de muslimér som bare var ligeglad med muhammedkrisen men de muslimer som har været med i den der film har taget quran HELT FOREKERT!!!!!

  Like

  Kommentar af Roonii — 5 maj 2008 @ 10:56

 105. Hmmmm

  Ok hvad sker der lige med jer alle sammen
  hvad med de mennesker der ikke har noget imod dansker og jøder kan bare ikke fostå det ……

  denne film for alle folk til at tro at alle muslimer er psykoer

  Like

  Kommentar af TAXA — 5 maj 2008 @ 21:51

 106. Hej gutter og gutinder

  Grunden til skænderi på forumet her, findes ikke. Denne her film, ligesom jeres egen holdning til den, er noget man bør have respekt for som enkel person. Jeg forstår muslimerne der synes det her er noget lort og jeg forstår dem der synes, at Geert Wilders egentlig gjorde et udemærket stykke arbejde, med at dele sin mening med folket.

  Respketér hinanden, for det er ikke Islam der skaber terror, det er vores alle sammens mangel på respekt.

  Lille ord herfra

  God sommer

  Like

  Kommentar af Projektet — 25 maj 2008 @ 21:38

 107. who is kill us in balastine and iraq and cosovo and afgansyan and sudan and ….. etc
  and you want us to keep silent…
  where is fair here ???
  who is begin??
  muslim!!!!!!!!!!!!!

  Like

  Kommentar af MUSLIM and i prides — 12 juni 2008 @ 11:23

 108. It´s called Ballantines you stupid git!
  Cheeers!

  Like

  Kommentar af Bøddel — 12 juni 2008 @ 15:59

 109. hvis muslim er ikke tilfreds here i vesten verden, så flyt jere alle sammen i arabik verden. avi har ikke brug for jere`!!!!!

  Like

  Kommentar af noah — 1 juli 2008 @ 17:25


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: