Hodjanernes Blog

25 marts 2008

Ornithologi.

Videnskaben har hidtil savnet en nøjagtig beskrivelse af arten “Glidegæs”.

Ole Hyltoft retter op på situationen i dagens kronik i Jyllands-Posten. Vi bringer et par uddrag:


 • Kender De en professor ved navn Tim Jensen? Det gør De måske ikke.
 • Forleden var han i DR’s Deadline, 2. Sektion. Her fremsatte han et forslag der virkelig kan være med til at forny integrationen herhjemme. Kvindelig omskæring er forbudt i Danmark. Men, foreslog han, man kunne jo komme omskæringshungrende muslimske kvinder i møde ved at give dem lov til en lidt mindre omfattende omskæring. Kvinderne skulle dog være fyldt 24 år, før denne lykke kunne times dem og de fik lov til at skaffe sig en frisk, lille omskæring.
 • Det er ingen hemmelighed, at 80-90 pct. af mediernes vogtere er medlemmer af en lille sekt der hedder intelligentsiaen. Guderne, inklusive Allah, må vide hvorfor. Sekten består af kvartintellektuelle reklamefolk, lærere og redaktører, der har en trang til intellektuelt liv, som ikke matcher deres evne til intellektuelt liv. Og som de derfor får fuldt tilfredsstillet ved at læse den forhenværende minister Anita Bay Bundegaards ledere i dagbladet Politiken.
 • Også dengang var der vankelmodige vendekåber, lykkeriddere og glidegæs, der stillede op og sagde: ja, der er altså også noget galt med de jøder.

Glidegæs

Her på Hodjas Blog mener vi nu nok at kende til denne så skræppende og intellektuelt lavtflyvende art. Vi har blot en anden og mere fremtidsorienteret betegnelse for den, nemlig “Galgenfugle“. Hermed hentydes til gængs praksis når Fredens Religion™ har overtaget kommandoen og dermed ikke længere har brug for disse håndlangere. Man ræsonnerer nemlig – med fuld ret – at, når de kan forråde deres egne kan de også forråde islam. De vil derfor – som de første af mange – modtage en diskret “opfordring til dans”. Men ak, lidet aner de, at al deres møje med at fodre krokodillen i den tro, at den så ville æde dem til sidst er en alvorlig fejltagelse. De bliver nemlig de første til at træde dansen, og det til taktstokken og partituret fra “Danny Deever”:

Galgenfugle

3 kommentarer »

 1. Uagtet at jeg er mere til Ole Hyltoft end Rudyard Kipling, så er det et rigtig godt indlæg (tak). Jeg skal opfordre alle til at følge Skjoldungens link til JP’s kronik.

  Like

  Kommentar af ManInBurka© — 25 marts 2008 @ 10:22

 2. Er han idiot, ham køns-kniv-snitter Tim Jensen ?!
  Tror ikke Tim Jensen overlever et læge-tjek, han vil på stedet blive erklæret hjernedød!!
  Glem denne ubehagelige mandslinge.

  Like

  Kommentar af li — 25 marts 2008 @ 11:43

 3. # 2

  Ja, det er der en del, der taler for.

  Imidlertid er forslaget om indførelse af omskæring i Danmark anno 2008 det hidtil dummeste fra den kant (og der er mange om buddet).

  Ting der heller ikke skal indføres i Danmark:

  *Håndsafhuggelse.
  *Stening.
  *Hængning.

  Tim Jensen burde tage sig en stiv whisky og gå i seng og blive der. Det er helt ude i hampen, at sagesløse borgere skal stå model til sådan en gang ævl. Godt man ikke betaler licens!

  Like

  Kommentar af Aida — 25 marts 2008 @ 14:52


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: