Hodjanernes Blog

20 marts 2008

Et par borgerlige ord.

Fra dagens debat i Jyllands-Posten. Professor Ole Hasselbalch om en eller anden Torsk Norsk:

Medens Anders Fup synger “Ytringsfrihed, MENog Birthe Rønnebær importerer halssnittere havde vi nær glemt, at regeringen også har en logerende i kælderen, som man kun bemærker i kraft af justitsministerens ihærdige forsøg på at fjerne alt tilbageværende politi fra gader og stræder. Dette parti – kaldet “Det Konservative Folkeparti” (udtales Det Konservastive Falkeparty) har åbenbart også en formand eller noget lignende ved navn Norsk. Han har skrevet noget i Jyllandsposten (det gider vi ikke trykke) – som et begavet menneske her svarer på:

Det er en kendsgerning, at de muslimske miljøer rummer en markant og grov overkriminalitet, samt at selv tilsyneladende velintegrerede unge derfra pludselig kan finde på at gå ud og lægge bomber under medborgerne.

Journalister og bladtegnere kan komme i livsfare blot ved at passe deres arbejde.

Jeg takker i denne situation for Peter Norsks vejledning i, hvad en universitetsprofessor må sige, men skal oplyse, at en professors første pligt over for den offentlighed, der betaler hans løn, er at skrive, hvad de faktiske forhold er.

30 års snak
Hertil kan føjes, at jeg personligt mener, min plads er blandt de mennesker, der betaler prisen for den elendige konservative statsledelse, snarere end sammen med Norsk på de bonede gulve, hvor der kun snakkes i fraser, som ikke kan skade nogens noble følelser.

En af disse fraser er, at vi skal afvente og fremme den ”integration”, som de konservative har snakket om i snart 30 år, uden at det er gået andet end den forkerte vej.

Intetsteds ude i verden, hvor muslimer er trængt ind i andre samfund, er det mig bekendt lykkedes at få dem til at leve sammen med andre på en anstændig måde. Der er først blevet fred, når de med vold, rænker eller børnefødsler har overtaget magten, sådan som det senest er sket i Kosovo.

Eftersom vi ikke lever i et tibetansk kloster, hvor det er nok at fremmumle formularer, mens man drejer bedemøllerne, efterlyser jeg, hvad den konservative justitsminister rent konkret agter at gøre for at sikre borgernes tryghed, sådan som det er enhver statsledelses første og største pligt.

Fandango-jura
Hvis den konservative statsminister for 20 år siden havde lyttet til mine forudsigelser om, hvad der ville ske, i stedet for at lytte til dem, der med menneskerettighedsinstitutionernes fandango-jura som belæg kaldte mig for ekstremist, havde vi ikke nu siddet i suppedasen.

Hvis den nuværende konservative justitsminister kunne tage sig sammen til at smide dem blandt de af JP 15/3 rapporterede 141 kriminelle nøglepersoner ud af landet, som ikke har statsborgerskab, og derfra gør sig klar til at handle ligeså med de øvrige fremmedkriminelle, ville det måske også have en opdragende effekt, så jeg ikke mere skulle bruge tid på at skrive selvfølgeligheder i aviserne.

Norsk må i øvrigt forstå, at hans definition på ekstremisme ikke deles af dem, der føler konsekvenserne af hans partis politik på deres krop.

Samtidig må Norsk betænke, at eftertidens dom over, hvem der er ”ekstremister”, ”landsforrædere”, og hvad det nu ellers er, han taler om, næppe vil blive afsagt ud fra, hvad de konservatives følelsesliv tillader, men ud fra de praktiske følger af hans partis politik.

2 kommentarer »

 1. Ole Hasselbach er både klog og modig. Ham kunne mange af vore politikere lære meget af.

  Like

  Kommentar af tabuka — 21 marts 2008 @ 09:07

 2. Peter Norsk vrøvler videre,og
  ikke kun i Jyllandsposten.
  Han er meget aktiv i blogge /tråde
  /diverse middagsaviser etc.
  Jeg kan forstå at han må være en
  mand på vej op i det konservative
  parti/heraki hvilket ikke lover godt.!
  Jeg vil foreslå Pia Kjærsgaard at
  DF fjerner sikkerhedsnettet under
  VK regeringen. Jeg er træt af
  maskepien vi præsenteres for hver
  dag.Statsministeren må også melde
  ud, om han agter at holde sit ord,
  at han ikke har ønsker om at for-
  lade statsministeriet!!***
  2001 var året troede jeg ,at vi nu
  tog fat på de enorme problemer
  masseindvandringen havde ført med
  sig,men desværre er det ikke blevet
  til andet end småjusteringer,og VK
  har skuffet mig meget,DF har forsøgt at holde VK fast på løf-
  terne,men desværre.!
  bernadotte36
  21-03-2008

  Like

  Kommentar af erik pedersen — 21 marts 2008 @ 21:44


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: