Hodjanernes Blog

13 marts 2008

Hollandsk TV overgår endog DanMarx Radio i Plat.

Når man er i færd med at sværte den vadmelsklædte almue – den med det rystende menneskesyn – bør man sikre sig mod konkurrenter.

Det følgende TV-indslag blev bragt af Hollands 101TV. Det skulle illustrere den almindelige hollænders “islamophobi”. Det viser hvorledes en burka-klædt person (kvinde?) taber en pose appelsiner på fortovet, hvorefter ingen – INGEN – hjælper med at samle dem op. Inde i burkaen var der selvfølgelig en journalist. Indslaget kom i kassen og blev sendt, og således kunne det gemene folk tydeligt se, hvor fremmedfjendsk det virkelig er.

Undtagen for en lille detaille: Mens de var travlt optaget af deres filmeri, blev de samtidig filmet af en konkurrende TV-station. Her så man så, hvordan den ene hollænder efter den anden ilede til hjælp og begyndte at samle appelsinerne op for den stakkels “muslim”, men straks blev gennet væk af det første TV-hold. – “Hold jer væk, vi filmer!”“Det er en TV-optaglese, gå uden om! “…..

Indslaget her er med lokal tale, men billederne alene viser tydeligt, at hollandsk TV har drevet disciplinen “selektiv vox-pop” op i en klasse hvor selv (D)DR ikke kan følge med – endnu da,…..

6 kommentarer »

 1. Det bliver da også snart totalt umuligt at sikre den rette tone i tv, når højrefacistiske medier sådan “afsløre” den gode retfærdige kamp mod islamofobernes intolerance.
  Vi så det i klippet med den tyske indvander der ikke fortalte historien han var instrueret i at fortælle, vi så det i klippet med forstanderen for den saudiske skole i England og nu fra den gode tones højborg Holland.
  Det næste bliver vel at tv bliver nød til at lave en hel aften om Danmarks reneste parti (RadV) så folk kan husk hvor folk burde sætte deres kryds, hvis DK ikke skal miste anseelse i mellemøsten.

  Advarsel forsøg på brug af ironi kan optræde i indlæget.

  Like

  Kommentar af Broholm (ordblind) — 13 marts 2008 @ 03:40

 2. Man kunne også påstå at filmens producere blot har gjort hvad de kunne for at skjule at hollænderne er nogle idioter. Det er urovækkende at se hvor mange tossegode mennesker der stadigvæk findes dernede.

  Like

  Kommentar af Balder — 13 marts 2008 @ 06:50

 3. Hvor kan vi se den anden tv-stations film?
  Den lyder da efter foromtalen at dømme til at være meget god!

  Like

  Kommentar af Peter Buch — 13 marts 2008 @ 08:06

 4. Utroligt

  Like

  Kommentar af Frihed — 13 marts 2008 @ 08:27

 5. “Indslaget her er med lokal tale, men billederne alene viser tydeligt, at hollandsk TV har drevet disciplinen “selektiv vox-pop” op i en klasse hvor selv (D)DR ikke kan følge med – endnu da,…..”

  Øhh – kan man nu være sikker på det, skulle undre mig meget, hvis lignenede trick ikke har været forsøgt udført af rødgardisterne hos (D)DR adskillige gange!

  Like

  Kommentar af Inferno — 13 marts 2008 @ 09:01

 6. Nu skal især han-køns-væsner, udvise meget stor yndefuld omgang med de affaldssække-kvinder, hvis han-køns-væsnernes uskyldige hjælpsomme dannede adfærd, med stor sansynlighed, kan udlægges som krænkende overfor den affaldssække-klædte kvindes mandelige vogtere fædre, brødre og fættere, så de i æres-krænkede udlægning, bliver nødt til at straffe den høflige han-køns-vantro, med bølle-bank, for at krænke DERES ejendomsret, den affaldssække-klædte kvinde.
  Det svært med rettidig omhu!!!!!

  Like

  Kommentar af li — 13 marts 2008 @ 09:41


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: