Hodjanernes Blog

11 marts 2008

Advarsel: Landssviger-aften i DanMarx Radio.

Filed under: Loonies, Medier DR m.fl., Radikale, Tonen — Tags: — Skjoldungen @ 17:52

Hav brækspanden ved hånden – og rigelige forsyninger af Stesolid® til brug mod latterkramper.


 • Det ville ligge Hodjas Blog fjernt at reklamere for den tvangslicens-financierede agitprop-ammestue og derved risikere at påføre vore intelligente læsere risikoen for irreparabel svindsot og trøske i hjernebarken med tilliggende organer. Men i betragtning af samme læseres robusthed over for de flagrante doser af loonie-præk man dagligt udsættes for overalt i de såkaldte “medier” er vi dog fortrøstningsfulde. Vi agter i hvert fald selv at udsætte os for DR2 (det kræver et fjernsynsapparat) kl. 20.30 og resten af aftenen – såfremt nævnte apparat overlever kasteskytset så længe.
 • Kadrerne fra (D)DR agter nemlig at give den fuld skrue med en tema-aften om – hold fast – “Det Radigale Venstre”. Til den ende kræves naturligvis det ypperste inden for Statsradiofoniens fremmeste kunstarter, såsom manipulation, skævvridning, fordrejning, løgn, forglemmelse, udeladelse, skøjten-let-hen-over, leflen og – ikke mindst – uvidenhed. Samt selvfølgelig et passende antal politisk korrekte smagsdommere (de såkaldte eksperter) – som pudsigt nok alle er resultatet af “De Ridicyles” skolepolitik siden 1968.
 • Ifølge programmet bliver aftenens kraftpræstation det – for oplyste mennesker – helt ufattelige, nemlig rehabilitering af Erik Scavenius!
Scavenius

13 kommentarer »

 1. DanMarx

  Den var god

  Like

  Kommentar af TSJ — 11 marts 2008 @ 18:17

 2. Jamen er det ikke Jørgen Bæk Simonsen med hat og Ahmed Akkari i hjemlandets klædedragt?

  Like

  Kommentar af Danish Affairs — 11 marts 2008 @ 21:01

 3. hvornår mon vi ser en DR2 aften hvor det handler om DF og hele aftenen ender med at alle der gennem de sidste 10 år har svinet Pia på det groveste siger undskyld og tilslutter sig at DF faktisk er et ok parti

  Like

  Kommentar af Broholm (ordblind) — 11 marts 2008 @ 21:06

 4. Jeg er meget interesseret i at høre hvordan f.hv.statsminister Buhl, eller de nuværende historikere, vil retfærdiggøre Buhls antisabotagetale, samtidig med at han arbejdede med landssvigerloven, og nedsatte den parlamentariske kommission der, efter 5 års tryg søvn, frikendte alle de ansvarlige.

  Like

  Kommentar af Jørn Thorbensen Boye — 11 marts 2008 @ 21:11

 5. Dejligt, nu er vi igang med den del der fremstiller Scravenius som et offer, der kun kæmpede for at holde DK fri af krigen.

  Sjovt nok var det første film vi så på seminariet da jeg skulle starte på mit historie forløb om WW2, bagefter så vi drengene fra sct. petri, det er jo god undervisning……

  Like

  Kommentar af Broholm (ordblind) — 11 marts 2008 @ 22:06

 6. Nå, udsendelsen er slut og var nok ikke så slem som frygtet. I hvert fald sidder jeg tilbage med en fornemmelse af, at partiet “De Radigale” blev fremstillet nogenlunde objektivt – d.v.s. som de latterlige vendekåber og moralsk depraverede vejrhaner, de vitterligen er. Andet ville vel også være umuligt.

  Scavenius blev ganske rigtigt forsøgt rehabiliteret, og for de historieløse seere sikkert med succés. Os andre, med det rystende menneskesyn, ved bedre. For eksempel tillagde man Scavenius æren for at holde landet ude af første verdenskrig ved hjælp af handel til begge sider. Vrøvt. Ingen af parterne havde nogen interesse i at komme i krig med nok en relativt stærk hær – som Danmark faktisk havde den gang – takket være Estrup og consorter. Hertil bidrog den omfattende, danske minelægning i Østersøen og ikke mindst den meget stærke befæstning af København, som med mere end 40 sø- og landforter samt Vestvolden omkring sig var nærmest uindtagelig uden kolossale tab for angriberen.

  Om besættelsen i 2. Verdenskrig var forløbet anderledes, hvis Scavenious ikke havde været så gelassen over for Hitler er ikke til at vide, men hans politk og hele indstilling var i hvert fald lige så usmagelig som hans partis nuværende. Men udsendelsen havde ret i, at alle de andre politikere, som var Scavenious’ rygklappere, svigtede ham, da vinden vendte. Fra dag til anden blev de “De Sidste Dages Hellige”…..Hvor har vi hørt om det for nylig?

  Like

  Kommentar af Skjoldungen — 11 marts 2008 @ 23:18

 7. ->3: Læs ‘Ondskabens Ikon’.

  Like

  Kommentar af hodja — 11 marts 2008 @ 23:37

 8. ->6: Ser du DDR? 😀

  Like

  Kommentar af hodja — 11 marts 2008 @ 23:40

 9. –> 8: Næh, normalt ikke, men som du selv siger: “Know thy Enemy”.

  Like

  Kommentar af Skjoldungen — 12 marts 2008 @ 00:01

 10. Sun Tzu 😀 – som også siger: irriter din fjende – så begår han fejl 🙂

  Like

  Kommentar af hodja — 12 marts 2008 @ 00:05

 11. http://en.wikipedia.org/wiki/The_Art_of_War

  Like

  Kommentar af hodja — 12 marts 2008 @ 00:06

 12. –> 4: Det var der ikke et kvæk om.

  Like

  Kommentar af Skjoldungen — 12 marts 2008 @ 00:11

 13. Hvornår åbner de alle arkiverne – dvs dem der er tilbage?

  Like

  Kommentar af hodja — 12 marts 2008 @ 00:16


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: