Hodjanernes Blog

8 marts 2008

Pat Condell om Per Larsen – og mange andre tumper.

Hvis nu den kære Villy & Co. forstod engelsk….:

10 kommentarer »

 1. Hvor ER den mand dog en fryd at lytte til – hvert et ord rammer plet.
  Den gemenhed, som venstrefløjens halehæng og de selvhøjtidelige “intellektuelle” udviser overfor KRITIKERNE af islamistiske ballademagere, er en skændsel. De åh så politisk korrekte,og åh så humanitære og tolerante europæere er tydeligvis parat til en hvilken som helst fordrejelse, fortielse og gemenhed, hvis de derved kan få afløb for hvad det i virkeligheden drejer sig om: Automatkritik overfor USA, Israel plus i lille Danmark: Regeringen og Dansk Folkeparti. G-A-B! Og hvor er det dog usselt.
  Vi har desværre ingen, der som Pat Condell er i stand til at tale bramfrit og ærligt om den katastrofale situation. Hvis vi havde, ville han iøvrigt næppe få ubegrænset adgang til samt helgenstatus i de danske medier. (Nej, Søvndal tæller ikke, han er blot endnu en simpel opportunist og meget dygtig manipulator).

  Like

  Kommentar af Qurious — 8 marts 2008 @ 20:52

  • Vi er alt for længe blevet udråbt som rasister. det er der naturligvis også nogen der er, men det er jeg afgjort ikke. Venstrefløjen har fyldt vores land op til bristepunktet. Der er ingen undskyldning for det. Man skal virkelig stikke hovedet i busken for ikke at opdage at det her går af helvede til. som sagt holder jeg af alle slags mennesker. Jeg har også muslimske venner, men jeg holder ikke af teroister, eller andre former for varianter af samme slags. Jeg bryder mig heller ikke om folk der truer os på vores ytringsfrihed. Er man uenig, kan man deltage i debatten. Mener man at kvindeundertrykkelse er iorden, og bør inføres i vores land, kan man rejse derhen hvor man praktisere den slags. Det bliver ikke her!

   Like

   Kommentar af Michael V. Pedersen — 3 juli 2009 @ 11:33

   • det er godt nok en skuffende hjemmeside! Er der ingen der vil komentere det som jeg har skrevet? Jeg lytter gerne til hvad andres meninger,Især når vi er uenige. (Okay, jeg gider ikke fundamentalister!) Dialogen demokratiets kærne, men det er nok ikke lige her man skal sætte dialoger igang? I har måske ikke noget interessant at sige? Kom nu… lad dialogen rulle… Det kunne jo også være at jeg kan lære noget… Der er forhåbentligt håb endnu…. Lol

    Like

    Kommentar af Michael V. Pedersen — 31 juli 2009 @ 10:52

 2. Er der nogen, der har Per Larsens mailadresse?

  Han burde se den 😀

  Har sendt den til 15-20 stykker fra min mailliste. Og bedt dem om at videresende. Gid den kommer vidt omkring 😀

  Like

  Kommentar af hodja — 8 marts 2008 @ 21:24

 3. Han er fantastisk, næsten lige så god som Hodja – hvis vi samler os og bliver flere.

  Like

  Kommentar af ManInBurka© — 10 marts 2008 @ 00:26

 4. Strålende, Pat Condell er intelligent, veltalende og logisk, der kunne Margrethe Vestager måske lære lidt om fornuftige ræsonnementer og argumenter.

  Like

  Kommentar af tabuka — 10 marts 2008 @ 10:15

 5. Ja han er veltalende, og rammer plet hvergang.

  Han har omkring 40 videoer på YouTube.

  Jeg har set mange af dem, han kører aldrig i ring, derimod rammer de lige i plet

  http://patcondell.net/

  Like

  Kommentar af Torben — 12 juli 2008 @ 16:04

 6. Pat condell er fantastisk!

  Det er på tide at Europæerne finder intollerancen frem. Jeg taler om intollerance overfor intollerancen. Desværre er vi langt forbi the point of no return. Europa er en super tanker som ikke bare lige lader sig vende. Det tager tid, og vi ramler helt sikkert ind i store forudsigelige fremtidige problemer. Det ser desværre ikke ud til at der er særlig mange Eropæiske polittikere der har en plan for hvordan Europa kan reddes. Og jeg mener reddes! De virker meget glade for den europæiske union, men den massive tilførsel af mennesker fra fremmede kulturer vil sandsynligvis splitte unionen inden for den nærmere fremtid. Jeg tænker 10 – 20 år, men det kan gå meget hurtigere. Nogen vil mene at det er en påstand, men jeg ser det som en logisk slutfølge af en stigende Europæisk vrede over en påtvunget islamisering af deres lande. Der vil blive råbt på den “stærke mand” og det ser vi allerede. Denne utilfredshed vil blive udnyttet af diktator aspiranter til at tilrane sig magten. Det kan ske i Holland, England og Frankrig, eller andre Europæiske lande. Hvad er polittikernes plan? I har ført os ind i skoven. Hvordan vil I føre os ud af den igen? Europas sikkerhed står på spil. Hvis de ikke har en brugbar plan bør de vige pladsen. For Europas skyld!
  Jeg har forøvrigt ikke noget imod muslimer som sådan, men jeg har afgjort noget imod troende muslimer der kommer til vores land, med det formål at indføre egne intollerante tilstande i dette land. Mennesker der hele tiden mener at de skal pege den moralske finger af os, når de ikke engang kan få sig selv til at fordømme stening. Disse mennesker har ingen ret til at belære os om moral! De vil snart opdage at Europa ikke er et sjovt sted at være når man opfører sig på den måde. Det er ikke en tilstand som jeg ønsker, men den kommer…. Spørgsmålet er: “Hvad vil politikerne gøre ved det?”

  Like

  Kommentar af Michael V. Pedersen — 3 juli 2009 @ 11:06


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: