Hodjanernes Blog

8 marts 2008

Nu skal EU være vores politisk korrekte far og mor

Filed under: Islam — Hodja @ 15:42

Ingen EU-lande får længere lov til at gemme deres diskrimination, lover Morten Kjærum, der i går blev valgt som direktør for EU’s Agentur for Fundamentale Rettigheder.

Det nye agentur er af største vigtighed. Europa er som en familie nu, hvor en forælder gerne må kritisere sit barn, hvis det ikke opfører sig ordentligt. På samme måde skal Agentur for Fundamentale Rettigheder kritisere et medlemsland, der ikke behandler mennesker værdigt, forklarer Marlene Wind, leder af Center for Europæisk Politik på Statskundskab ved Københavns Universitet.

Læs mere på Kristeligt Dagblad

5 kommentarer »

 1. “Desuden er det en fordel, at han er et internationalt menneske, der føler et tættere fællesskab med en intellektuel fra Iran end en fisker fra Hanstholm”, siger Uffe Ellemann-Jensen uddybende om Morten Kjærum. Det siger jo noget om, hvad han mener om Morten Kjærum, som han arbejdede sammen med i sin tid som bestyrelsesformand i Institut for Menneskerettigheder. Men det siger også noget om, hvad Uffe mener om en fisker fra Hanstholm. Og i sidste ende siger det noget om Uffe selv.

  Like

  Kommentar af Cykelsmeden — 8 marts 2008 @ 16:27

 2. Det er sandelig ikke kun “intellektuelle fra Iran” han føler fællesskab med. Det er ikke så længe siden han lod sig belære om menneskerettighedere af Saudi Araberne. Her i gamle Danmark. Nogle danskere (fiskere fra Hansthom?) tog til Københavnstrup for at demonstrere imod idioten, men blev modtaget med vold af “anti-fascistisk aktion”. En ældre dame var nær blevet dræbt. Men her gjaldt der pudsigt nok ingen “menneskerettigheder”. Larmende tavshed fra lille Morten….

  Det er selvfølgelig dejligt at han forlader landet, men hvad med vor anseelse i udlandet? – Nu var den lige så god.

  Like

  Kommentar af Kepiblanc — 8 marts 2008 @ 16:49

 3. Vi må aldrig opgive vore forbehold, det er den sidste rest, vi kan klynge os til, og så bør vi se at komme ud af det EU cirkus, vi har aldrig sagt ja til Lissabon Traktaten, det har statsministeren, men han er ikke os.

  falkeøje

  Like

  Kommentar af falkeøje — 8 marts 2008 @ 17:37

 4. One of the new witch finder generals, employed by the E.U. to sniff out heresy, in this brave new world of the E.U

  Like

  Kommentar af Yorkshireminer — 8 marts 2008 @ 18:24

 5. Gad vide om EUs kommende Partnerlande, de 9 Islamiske lande omkring Middelhavet, også skal vurderes af Kjæums EU-kontor ?

  Taget i betragtning deres kommende forhold til EU vil det da være rimeligt .

  Men sådan forholder det sig sikkert ikke i virkelighedens verden : de 9 lande er jo Islamiske og skal nurses med største forsigtighed og særhensyn.

  Vi er i forbindelse Menneskerettigheder også der opdelt i Rene og Urene, idet den Islamiske verden har deres egne Menneskerettigheder, som er funderet på Shariaen = de er altså Rene.

  Vestens Universelle Menneskerettigheder er funderet på menneskeskabte regler = Urene.

  Altså skal der sikkert, fra år 2010, arbejdes med eet sæt rettigheder og regler, når der drejer sig om Islam/muslimer og et andet når det handler om Vantro Europæere.

  Apartheid er hvad Islam vil ha`- og sådan bliver det.

  Like

  Kommentar af Vivi Andersen — 8 marts 2008 @ 21:01


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: