Hodjanernes Blog

29 februar 2008

Søren Pind om tuneserne

Mit spørgsmål til dem med de enkle svar – hvis resultat altså er at mennesker må blive, der intet rimeligt krav har på ophold her, som ønsker en samfundsomstyrtning af demokratiets inderste væsen, som bekæmper de samfund de har fået den velsignelse at få lov til at søge asyl hos – er:

Hvad foreslår I? Villy har svaret de – specifikt Hizbuth-Tahir – skal drage ad helvede til. Er det torturkælderen han mener? Mener han virkelig det? Gør han?

Hvad er svaret? Er det seriøse svar, at vi intet skal gøre, men blot må leve med den fejl at vi godtroende har tilbudt terrorister af værste skuffe, mennesker der ønsker at omstyrte vores samfundsorden, ophold i vores land og på vores kontinent?

Kierkegaard giver os sit svar – de pågældende mennesker må leve i konsekvens af deres valg. Amnesty afviser med den europæiske menneskerettighedskonvention i hånden Kierkegaards svar. Og som sagt må det være svaret, så længe Danmark er forpligtet af relevante konventioner. Men det mindste man kan forlange er, at der må være et bedre svar end blot dette at vi intet gør, fordi vi har tiltrådt konventionen. Intet at gøre er ikke et svar, kommende generationer bør udsættes for.

Mere hos Søren Pind

Der henvises i en af kommentarerne til denne artikel, og anføres at den italienske og den danske sag IKKE kan sammenlignes.

Konklusionen må blive – dersom vi ikke kan hjemsende nogen – ja så må vi straks ophøre med at lukke flere ind. Og melde os ud af de tåbelige konventioner.

OPDATERING: DDR-P1 (29/2 2008 kl 17.15): Mellemøstekspert fra SDU kalder Tunesien for foregangsland og et af de mest udviklede lande i den muslimske verden. Samtidig kalder hun islamister for ‘politisk engagerede muslimer’, som Tunesien har befriet sig for bl.a. ved at eksportere dem til Europa.

Det vil med andre ord sige, at vi med stor sandsynlighed IKKE kan reeksportere islamistiske terrorister til NOGETSOMHELST land i den muslimske verden: Værsågod at skylle. 

Iøvrigt er det ifølge eksperten vores egen skyld – for vi arbejder sammen med Tunesien om terrorbekæmpelse. Så DDR’s ‘ekspert’ udfyldte endnu engang sin funktion.

Skriv en kommentar »

Endnu ingen kommentarer.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv en kommentar