Hodjanernes Blog

5 februar 2008

Selv Gud diskriminerer

Filed under: Kristne, Præster — Tags: , — ManInBurka© @ 10:18

Hr. pastor Olav Fog skriver:

“Problemet med kvindelige præster er, at vi ikke har et ord for, at deres forvaltning af sakramenterne er gyldig. Får vi Kristi legeme og blod, når de forvalter nadveren? Muligt, men vi ved det ikke – for vi har ikke et ord for det! Hvis jeg vil være sikker på at modtage Kristi legeme og blod, og det er jo selve evangeliet, kan jeg ikke gå til alters hos en kvindelig præst. Dermed hindres jeg i at modtage evangeliet. Men jeg kan da godt høre på hende, hvis hun har nogle gode og sande ord at fortælle om Jesus.”

Læs hele pastorens debatindlæg her

Sikke en ubehagelig kvindeundertrykkende mand. Mænd og kvinder skal være lige og det er bestemt middelalderligt tænkende mennesker som ham her der bremser udviklingen. Verdens to største religioner burde forbydes ved lov. Enhver der prædiker undertrykkelse af ikke troende eller kvinder, skal i forvaring og behandles som de syge mennesker de er. Hvorfor er det ikke skamfuldt at undertrykke andre, om det så er med en bibel, koran eller pistol i hånden?

Hvis gud diskriminere – sæt hende i forvaring!

5 kommentarer »

 1. Jeg tror denne gale præstemand ville have godt af at klikke på Pat Condell’s sidste.

  Like

  Kommentar af Skjoldungen — 5 februar 2008 @ 10:52

 2. Kære Hodja
  Jeg besøger din blog hver dag, og er normalt helt enig med dig. Men din kommentar til denne postering forstår jeg simpelthen ikke.
  Hvis de to store religioner er to alen ud af eet stykke, så mangler du en forklaring på, hvorfor de to kulturer, den kristne og den muslimske, har udviklet sig så forskelligt.
  Ikke at den kristne kirke har et cv der er noget at være stolt af, men der er dog Fanden til forskel på, hvad de to stiftere prædiker.
  Muhammed prædiker had, hævn, udslettelse osv, Jesus prædiker om at vende den anden kind til, om tilgivelse, om at kærligheden er størst, om at kaste den første sten, om at give Kejseren hvad hans er og om at hans rige ikke er af denne verden.
  Selv om hans tilhængere har været nogle slamberter, så er hans budskab, som det prædikes i den evangelisk-lutherske kirke alligelvel slået igennem, og er dybest set afgørende for det vestlige værdisæt. Hvor skulle vort menneskesyn ellers være kommet fra? Det er jo aldrig før set magen til i Verdenshistorien.
  Jeg synes ikke, du behøver det alibi at kristendommen også er noget værre noget, for at kritisere Islam.

  Like

  Kommentar af Andreas — 5 februar 2008 @ 23:07

 3. Nu er det ikke mig, men ManInBurka, der har skrevet indlægget. Men såvidt jeg kan se, er det præsten og ikke Kristendommen, han kritiserer.

  Min mening kan du se, hvis du søger på ‘myter’ ude i søgefeltet.

  Like

  Kommentar af hodja — 6 februar 2008 @ 09:15

 4. Kære Andreas,

  Det er retteligt mig, ManInBurka, og ikke Hodja der har fofattet dette blogindlæg.

  Jeg er enig med dit synspunkt. Men mit budskab var nu, at vi ikke skal accepterer undertrykkelse af om om det så er med en bibel, koran eller pistol i hånden.

  Jeg mener IKKE at de to store religioner er to alen ud af eet stykke, men at præster som Olav Fog hører en svunden tid til. I min optik, accepterer jeg ikke kvinder der undertrykker mænd, som jeg ikke accepterer mænd der undertrykker kvinder, om de så gør det med “hellige skrifter”.

  Men i øvrigt, hvis du læser dine historiebøger, så har kristendommen været noget værre noget og skal den prædkes med pastor Olav Fogs syn på sagen, ikke spiselig for mig.

  Like

  Kommentar af ManInBurka© — 6 februar 2008 @ 09:35


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: