Hodjanernes Blog

28 januar 2008

‘Fuck muhammed’

Eller bed muhammed go ‘suck it’.

Nå nej – det er kun alle andre guder eller profeter, det er tilladt at genere i MSM uden at risikere noget.

ESPN anchorwoman tells audience: ‘F— Jesus’

ESPN, ABC Refuse to Take Any Action

ESPN and its parent company, ABC, have refused to take any action against ESPN anchorwoman Dana Jacobson for her hateful, slurring remarks against Jesus, saying “F– — Jesus.”On January 11, Jacobson was speaking at a celebrity roast in Atlantic City, N.J., when she unleashed a profane tirade, saying, “F— Notre Dame,” “F— Touchdown Jesus” and finally “F— Jesus.”“Touchdown Jesus” is the popular moniker for a statue of Jesus raising his arms, located on the Notre Dame campus.Catholic League president Bill Donohue spoke with ESPN about the attack and received an e-mail from Jacobson which basically treated the incident as a non-event. The statement said, in part, “I respect all religions and did not mean anything derogatory by my poorly chosen words.”Jacobson’s comments were at a public event where she was representing ESPN.The fact that neither ESPN nor ABC has taken any action against Jacobson indicates they have a bias against Christians. Donohue said that Jacobson should be fired.This anti-Christian bias of the networks is becoming commonplace. Actress Kathy Griffin used her appearance on the Emmy Awards program to tell Jesus to “suck it,” responding to athletes who thank Jesus when they achieve certain levels. No action was taken against Griffin.

Patetiske kendisser. Der er jo ikke en eneste af dem, der TØR udtale sig på samme måde om muhammed og islam. Totalt gratis point.
Go f…. yourselves!!!

9 kommentarer »

 1. Men vi er vel enige om, at det er latterligt at gå efter nogen, fordi de siger fuck Jesus, ikke sandt?

  Det er naturligvis helt i orden at sige Fuck Jesus – ligesom det er i orden (og med en del bedre begrundelse må jeg tilføje) at sige Fuck Muhammed.

  Like

  Kommentar af Frihed — 28 januar 2008 @ 09:28

 2. Jo det er hykleriet.

  Like

  Kommentar af hodja — 28 januar 2008 @ 10:04

 3. Det er min besked til hr. “Frihed”.
  Fuck dig selv, fuck din mor, fuck din søster, fuck din hel famili,fuck din Jesus.
  I må fande tage jer sammen og vise respekt til vores Muhhamad, fordi ham dør vi for..
  Fat du den, din fede?

  Like

  Kommentar af ???zizu — 23 juli 2008 @ 00:16

 4. Fuck Allah!

  Like

  Kommentar af Bøddel — 23 juli 2008 @ 03:06

 5. Til ???zizu

  Du skal være velkommen til at “DØ” for din ynkelige Allah!!

  Fatter du ikke at “vi” vil slå “ALT” ihjæl for vores FRIHED!

  Hvis du søger bevis for vores “evne” til at gøre det, så se hvad der skete i 2nd verdenskrig!!

  Ka du fat det, din hjernevaskede..!!

  Like

  Kommentar af Cleaner — 2 februar 2010 @ 06:42

 6. hvor er det sørgeligt, at se mennesker, der ser sig selv som intelligente, synke til så lavt et niveau, at de vil svine religioner, Gud og profeter til.

  Aldrig ser man en rettroende muslim svine nogen som helst profeter til, ej heller Gud, kristendommen eller jødedommen. der er arabere der gør det, men arabere er ikke islam og islam er ikke arabere.

  Jeres had til muslimer og islam er som en besættelse for jer og i opdager slet ikke, hvor meget i ydmyger jer selv og modsiger jer selv i jeres bekæmpelse deraf.

  i kan kæmpe imod islam og svine islam og profeterne til- men en dag skal i dø, så er det slut på denne jord og et nyt liv begynder. forbered jer på det liv og se ud over jeres had. der er ingen Gud foruden Allaah og Muhammad er Hans sendebud, ligesom Jesus, Moses osv.

  kun de forstandige kan se… Gud er barmhjertig og Muhammad er det bedste menneske der har levet, og i vil komme til at stå til ansvar for jeres beskidte løgne om ham (Må Guds fred og velsignelse være med ham).

  Like

  Kommentar af danskeren — 8 marts 2010 @ 22:12

 7. hvor er det sørgeligt, at se mennesker, der ser sig selv som intelligente, synke til et så lavt niveau, at de vil svine overtro, Julemanden og tandfeer til.

  Aldrig ser man en rettroende julenisse svine nogen som helst tandfeer til, ej heller Julemanden, rensdyrene eller tandfeerne. der er nisser der gør det,men nisser er ikke Julemænd, og Julemænd er ikke nisser.

  Jeres had til nisser og Julemænd er som en besættelse for jer og i opdager slet ikke, hvor meget i ydmyger jer selv og modsiger jer selv i jeres bekæmpelse deraf.

  i kan kæmpe imod Julemænd og svine Julemænd og nisser til-men en dag skal i dø, så det slut på denne jord og intet nyt liv begynder. forbered jer på dette intet og se ud over jeres had.
  der er ingen Tandfeer foruden Julemænd og Julenisserne er Hans julegave uddelere, ligesom Tante Emma og Moster Esmaralda osv.

  kun de forstandige kan se…Julemanden er barnhjertig og Julenisserne er det bedste mennesker der har levet, og i vil komme til at stå til ansvar for jeres beskidte løgne om ham (Må Julemandens fred og gaveregn være med ham).

  Like

  Kommentar af li — 9 marts 2010 @ 02:08

 8. Nu har jeg bestemt ikke lyst til at Fuck muhammed! men hvis svinet ikke allerede var død, så havde jeg gerne taget 16 år i skyggen for at aflive muhammed(må han riste i helvede nede hos allah)

  Like

  Kommentar af li — 9 marts 2010 @ 02:13

 9. din far din fucking hund knepper dog top

  Like

  Kommentar af fuck dig dem der har lavet den — 24 april 2010 @ 19:05


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: