Hodjanernes Blog

17 december 2007

Naturlig forklaring

I juridiske kredse har der bag kulisserne været spekuleret over årsagerne til, at Røde Kors gik med til at betale ærlige Jørgen en fratrædelsesgodtgørelse, som han ifølge kendere af den slags ikke har juridisk adkomst ti.

Men det har sin naturlige forklaring.

Ved at koncentrere opmærksomheden om den griske generalsekretær undgår organisationen som sådan at blive genstand for alt for megen ubehagelig granskning.

Således er der endnu ingen, der har forlangt en undersøgelse af Røde Kors’ rolle lige før og under valgkampen.

Mens Røde Kors sad musestille dyngede pressen op med rædselsberetninger om utålelige tilstande i asylcentrene. Bedstemødre mødtes hver uge udenfor Sandholmlejrens ikke-eksisterende pigtråd for at protestere over indespærringen af de stakkels indsatte, som imidlertid sjældent var hjemme, idet de var ude for at passe deres sorte arbejde, hvilket Røde Kors naturligvis har vidst alt om, men undladt at fortælle vælgerne.

“Asylbørn” blev drevet til sindssyge af den umenneskelige behandling, hvilket fik statsminsteren til at bryde sammen og love, at familierne skulle flyttes ud af centrene.

Nu kommer Røde Kors og advarer mod at flytte dem, da de har det bedre, hvor de er.

Var der overhovedet noget der passede?

Ja, en ting passede i hvert fald: Jørgen Poulsen skulle vælges til Folketinget på en bølge af national selvbebrejdelse, som Røde Kors ikke så nogen grund til at afmontere.

De ville måske gerne af med ham?

Lars Hedegaard i Berlingske. Groft Sagt. 16. december 2007.

10 kommentarer »

 1. Lars Hedegaard er bare dejlig 🙂
  Jeg tror ikke Røde Kors (i røven!) ville af med pengepuren savlende tttttt Poulsen, men de ville bare have et ekstra sugerør i statskassen, så DERES godheds-erhvervsvirksomhed fik overført flere penge og åbnegrænser importerede flygtninge pengeudløsende opgaver! så hele administrationen vil kunne hæve deres allesammens fratrædelses tyverier til 2 milliarder kroner!!!!

  Like

  Kommentar af li — 17 december 2007 @ 23:57

 2. Nu skal Røde Kors jo ikke kun sørge for J.Poulsen og andre, lokale gnidderikker, men også financiere Hezzbollah’s indkøb af Kalashnikov’er, biler, TV-udstyr og propaganda. Men måske kan der blive lidt mere tilovers til Poulsen, nu hvor vi allesammen via statskassen har foræret terroristerne 590 millioner kroner.

  Like

  Kommentar af Skjoldungen — 18 december 2007 @ 01:10

 3. fik vi tilføjet, at alle dem der arbejder sort i Sandholm, kører til arbejde i bil ? (lokal kilde)

  Like

  Kommentar af Steen — 18 december 2007 @ 02:00

 4. Hele denne kampagne for amnesti til de afviste asylansøgere bygger udelukkende på løgn og bedrag, og har til formål at nedbruýde støtten til den stramme udlændingepolitik, således landet igen kan blive sagliggjort med fri indvandring. Man skal tænke på, at for godheds-industrien ligger der mange penge og arbejdspladser i det her.

  Like

  Kommentar af JensH — 18 december 2007 @ 10:11

 5. Hele dette show kan kun lade sig gøre, da vi har en dårlig og doven presse, som blot fungerer som referenter.

  Like

  Kommentar af ManInBurka© — 18 december 2007 @ 10:53

 6. 5. Eller også kan det kun lade sig gøre, fordi de ikke fungerer som referenter !?

  Like

  Kommentar af Rogge — 18 december 2007 @ 11:41

 7. ->#5 + 6 Maninburka og Rogge

  Jeg er ked af at sige det Maninburka, men her tror jeg altså Rogge har en pointe. Der har været lavet flere menningsmålinger blandt journalisterne, og groft sagt viser de entydigt, at 1/3 af journalisterne stemmer på Det Radikale Venstre og en 1/3 stemmer på SF + Enhedslisten. Mindre end 10 % stemmer på VKO-partierne. Denne stemmefordeling kom efter min mening meget klart til udtryk i mediernes manipulerende reportager om de AFVISTE asylansøgere.

  Like

  Kommentar af JensH — 18 december 2007 @ 11:55

 8. -> 6 + 7

  På ingen måde uenig.

  Hele dette show kan kun lade sig gøre, da vi har en dårlig, doven og venstreorienteret presse, som blot fungerer som referenter for deres egen partifarve.

  Like

  Kommentar af ManInBurka© — 18 december 2007 @ 12:38

 9. -> #8 Maninburka

  “Venstreorienterede”, Ja. Men desværre ikke “dovne”. De var uhyre flittige når det drejede sig om at formidle et fuldstændig løgnagtigt billede af disse AFVISTE asylansøgeres situation.

  Like

  Kommentar af JensH — 18 december 2007 @ 13:00

 10. VKOs sjæl er eroderet bort af feminister og VKO gjorde i 6 år intet for at bekæmpe DdR og de andre røde folkeopdragere.

  Like

  Kommentar af Kimpo — 18 december 2007 @ 17:40


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: